PA-academie-logo

PA-academie

Netherlands

More Information

Location:

Netherlands

Twitter:

@PAacademie

Language:

English


Episodes

Aflevering 3 - Persoonlijke Verhalen in de Politiek

12/19/2017
More
In de derde aflevering van de PA-academie podcast staat het persoonlijke verhaal centraal. Persoonlijke verhalen waarmee belangenbehartigers agenderen, beïnvloeden en verandering teweeg brengen. Maar wat is de kracht van een eigen ervaring? Wat zijn de valkuilen? In deze podcast delen belangenbehartigers uit de jongerenleergang van de PA-academie én Patient Advocate Astrid Nollen hun ervaringen. Ervaar zelf de kracht van hun persoonlijke verhaal!

Duration:00:16:14

Aflevering 2 - Public Affairs in de Polder

10/30/2017
More
Tijdens Rutte-III zal het poldermodel van grote politieke kracht blijven, ook binnen de zorg, het onderwijs, klimaat en andere beleidsterrein. Meepraten in de polder betekent: kansen om beleid te beïnvloeden, maar ook een verhoogd afbreukrisico. Hoe kunnen belangenbehartigers hier het beste mee omgaan? Dat bespreekt de PA-Academie met ervaren polderaars: Alexander Rinnooy Kan (Eerste Kamerlid en hoogleraar), Patrick Fey (CNV) en Frank Bluiminck (VGN).

Duration:00:18:59

Aflevering 1 - Kennismaken Met Kamerleden

7/6/2017
More
In de eerste aflevering starten we in het hart van het parlement. Daan Musters gaat in gesprek met (nieuwe) Tweede Kamerleden Sophie Hermans (VVD), Maurits von Martels (CDA) en Suzanne Kröger (GroenLinks). Hoe ervaren zij de overstap naar het parlement? Welke tips hebben zij voor belangenbehartigers? Wat zijn hun ambities en drijfveren? Laat u inspireren door deze volksvertegenwoordigers!

Duration:00:12:10

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads