Postol Radio-logo

Postol Radio

20 Favorites


Location:

Macedonia

Genres:

R&B Music

Description:

Постол Радио е интернет радио, кое е основано во 2014 година од страна на Андреј Постоловски. Ова радио започна како летен ученички проект, кој порасна во нешто поголемо, и нашата цел е со тек на време тоа што повеќе да се развива и да расте во слушаност и во квалитет. Во Постол Радио ја пуштаме најдобрата музика за сечиј вкус, од македонските песни и артисти, па се до најразличните странски песни и артисти.

Language:

Macedonian

Contact:

+38971505648