Radio Dedi 24 Live-logo

Radio Dedi 24 Live

29 Favorites

More Information

Location:

Albania

Description:

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7 128 Kb/s Internet: www.radiodedi24.com Tel/Viber DE: +49 89 3398 4917 Skype: dedi4u Emisione nga ora 22:00 Live

Language:

Albanian

Contact:

+498933984917


Stations

Radio Dedi 24 Live
Radio Dedi 24 Live

Për të gjithë

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads