Sportsko Radio-logo

Sportsko Radio

2.6K Favorites

More Information

Location:

Skopje, Macedonia

Genres:

Sports

Description:

Го преточи искуството и начинот на спортско информирање на нова фреквенција, 90.3 фм, збогатувајќи и унапредувајќи ја програмата со нови содржини и постојано присуство на македонските спортисти, клубови и испортски работници во тековната дневна програма.

Language:

Macedonian