Golfes | Laura Rovira - Radio Ciutat de Tarragona-logo

Golfes | Laura Rovira - Radio Ciutat de Tarragona

Arts & Culture Podcasts

Arriba la nit i Ràdio Ciutat de Tarragona no apaga les llums, encén el neó amb el late night radiofònic que no s’atreveix a fer cap mitjà.

Location:

Spain

Description:

Arriba la nit i Ràdio Ciutat de Tarragona no apaga les llums, encén el neó amb el late night radiofònic que no s’atreveix a fer cap mitjà.

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan

Contact:

977088596


Episodes

#LesGolfes [#TaulaGolfa 20] | Quin és el temps del polvo ideal? | Mario Soler

3/1/2024
Aquesta setmana puja a #LesGolfes un senador, Mario Soler, qui participa a una #TaulaGolfa on preguntem quin és el temps del polvo ideal, si el plaer es medeix en temps, recollint respostes a carrer amb la nostra rèplica de Ricard Checa. Hem conegut més sobre la infància i incursió a política del nostre convidat a […] L'entrada #LesGolfes [#TaulaGolfa 20] | Quin és el temps del polvo ideal? | Mario Soler ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:29:48

#LesGolfes [#AlCarrer] | La festa de Celebració del Nou Any Xinès a Tarragona, amb Ángel Juárez

2/28/2024
La plaça Corsini acollia el passat dissabte la Festa de Celebració del Nou Any Xinès amb parades, tallers i activitats per part de la Comunitat Xinesa de la URV, i allà que se’n va anar el nostre Ángel Juárez, rèplica golfa del president de Mare Terra i la Coordinadora d’Entitats, i defensor d’una Tarragona multicultural, […] L'entrada #LesGolfes [#AlCarrer] | La festa de Celebració del Nou Any Xinès a Tarragona, amb Ángel Juárez ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:20:19

#LesGolfes [#AlSofà] | Santa Tecla, patrona màxima i Festa Major absoluta de Tarragona

2/26/2024
La rèplica golfa de Santa Tecla, patrona de Tarragona, seu #AlSofà de #LesGolfes amb el seu braç incorrupte per reivindicar-se com a patrona màxima i Festa Major absoluta de la ciutat, molesta i contra l’aparició de noves festes majors com la d’Hivern amb el Carnaval o la de la URV. Tenint a Sant magí com […] L'entrada #LesGolfes [#AlSofà] | Santa Tecla, patrona màxima i Festa Major absoluta de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:27

#LesGolfes [#TaulaGolfa 19] | Sexe i alcohol són bona combinació?

2/23/2024
Aquesta setmana a la #TaulaGolfa 19 de #LesGolfes rebem la visita de Norma Lovegood, guanyadora del públic de la Gala Tarragona Drag 2024 amb qui també parlem de la final d’OT, BenidormFest i juguem, junt a companys de Ràdio Ciutat, com la Cristina Artacho, Adrià Duch i Lara Bustillo. D’altra banda ens referim a la […] L'entrada #LesGolfes [#TaulaGolfa 19] | Sexe i alcohol són bona combinació? ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:33:46

#LesGolfes [#AlCarrer] | Zafiro s’endinsa a la Gala Tarragona Drag 2024

2/21/2024
Tots els secrets, les bambolines i el que va passar a la Gala Tarragona Drag 2024 recollit en un reportatge #AlCarrer de #LesGolfes amb Drag Zafiro, col·laboradora de la #TaulaGolfa a qui es va llençar el repte d’assistir al certàmen on també hi participava la col·laboradora Odisea Onassis. Zafiro va causar furor entre el públic […] L'entrada #LesGolfes [#AlCarrer] | Zafiro s’endinsa a la Gala Tarragona Drag 2024 ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:23:53

#LesGolfes [#AlSofà] | El Sr Ramon emprenyat amb el vandalisme de Tarragona

2/19/2024
Ara feia temps que no el veiem, el Sr Ramon, oient fidel de Ràdio Ciutat, seu #AlSofà de #LesGolfes i ho fa ben emprenyat. D’una banda per no haver estat convidat a la inauguració dels nous estudis i d’altra pel vandalisme de la ciutat. Tan emprenyat com Colla La Bóta per no guanyar el premi […] L'entrada #LesGolfes [#AlSofà] | El Sr Ramon emprenyat amb el vandalisme de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:04:16

#LesGolfes [#TaulaGolfa18] | Sant Valentí amb Rubén Viñuales ”segrestat”

2/16/2024
Aquesta setmana la #TaulaGolfa 18 de #LesGolfes ha estat tant golfa que ha suposat una ”encerrona” per al seu convidat, l’alcalde Rubén Viñuales, retat i ”segrestat” en plena inauguració dels nous estudis de Ràdio Ciutat i l’Agència Quimeras, a accedir a l’estudi on hi esperaven Zafiro i Odisea, i en ple Sant Valentí! Ja feia […] L'entrada #LesGolfes [#TaulaGolfa18] | Sant Valentí amb Rubén Viñuales ”segrestat” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:29:45

#LesGolfes [#EntrevistaGolfa] | Marc Giró

2/15/2024
Adrià Recasens surt de l’estudi de #LesGolfes per fer una #EntrevistaGolfa amb Marc Giró, en la seva visita a Tarragona. Golfegem amb aquest historiador d’art, periodista de moda i presentador de tele i ràdio, tot un showman! L'entrada #LesGolfes [#EntrevistaGolfa] | Marc Giró ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:14:00

#LesGolfes [#AlSofà] | Un Carnaval feminista i Tarragona vs Altafulla, amb Viñuales Flow

2/12/2024
Viñuales Flow, la rèplica golfa de l’alcalde Rubén Viñuales, seu #AlSofà de #LesGolfes per referir-se a la seva disputa amb l’alcalde d’Altafulla per qüestions de territori i per reivindicar un Carnaval feminista a Tarragona. L'entrada #LesGolfes [#AlSofà] | Un Carnaval feminista i Tarragona vs Altafulla, amb Viñuales Flow ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:37

#LesGolfesCarnaval [#TaulaGolfa 17] | Una taula de Golfes i Drags, la prèvia de la Tarragona Drag 2024

2/9/2024
Aquesta setmana a la #TaulaGolfa DE #LesGolfes amb Adrià Recasens s’omple de drags! Un any més a Ràdio Ciutat de Tarragona donem veu i suport a la Gala Tarragona Drag amb que hi col·labora l’emissora, convidats als seus organitzadors de forma prèvia. En aquest sentit hem conegut tots els detalls de la gala del proper […] L'entrada #LesGolfesCarnaval [#TaulaGolfa 17] | Una taula de Golfes i Drags, la prèvia de la Tarragona Drag 2024 ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:27:09

#LesGolfesCarnaval [#AlCarrer] | Especial Arribada dels Reis del Carnaval 2024

2/7/2024
Adrià Recasens i companyia us ofereixen en DIRECTE l’Arribada dels Reis del Carnaval 2024 de Tarragona des de la Plaça de la Disbauxa (Plaça Corsini) en un Especial #AlCarrer de #LesGolfes #CarnavalRCTGN Hem pogut ser testimonis de l’estrena oficial dels sèquits reials, la rebuda de la vara de comandament per part de l’alcalde Viñuales, amb […] L'entrada #LesGolfesCarnaval [#AlCarrer] | Especial Arribada dels Reis del Carnaval 2024 ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:34:54

#LesGolfes [#AlCarrer] | Dos “Checa” i un Cós Blanc

2/6/2024
La rèplica golfa del comunicador Ricard Checa i l’original, coincideixen junts per primera vegada en aquest reportatge #AlCarrer des del Cós Blanc de Salou. El Cós Blanc és tot un referent de la Costa Daurada i un plat fort a les Festes Majors d’Hivern de Salou, que se celebra des de fa més de 40 […] L'entrada #LesGolfes [#AlCarrer] | Dos “Checa” i un Cós Blanc ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:19:47

#LesGolfes [#AlSofà] | “Jordi Fortuny” i l’aigua clara

2/5/2024
La rèplica golfa del que va ser conseller de Neteja, Jordi Fortuny, seu i dorm #AlSofà de #LesGolfes on analitza i treu aigua clara de l’actualitat a la ciutat. Entre d’altres es refereix al nou contracte de la neteja, parla de transparència i filtracions, i del Pam a Pam. L'entrada #LesGolfes [#AlSofà] | “Jordi Fortuny” i l’aigua clara ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:43

#LesGolfesCarnaval [#TaulaGolfa 16] | Sinhus Sport, la Disfressa d’Or del 2023

2/2/2024
Després de guanyar la Disfressa d’Or 2023 amb la temàtica Oceà, la comparsa Sinhus Sport, que també va quedar 1a en la enquesta de Ràdio Ciutat, puja aquesta setmana a Les Golfes edició Carnaval. Dos dels seus representants, Paco Fiori i Ana Belén, participen a la Taula Golfa per fer balanç de la passada edició […] L'entrada #LesGolfesCarnaval [#TaulaGolfa 16] | Sinhus Sport, la Disfressa d’Or del 2023 ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:27:24

#LesGolfesCarnaval [#AlCarrer] | Visitem la comparsa Som i Serem Urban Style

1/31/2024
Aquesta setmana a #LesGolfes edició Carnaval sortim #AlCarrer i visitem la comparsa Som i Serem Urban Style per conèixer in situ con treballen i es preparen per l’edició d’enguany després d’obtenir 3a posició al concurs de comparses i 2a a Disfressa d’Or amb la temàtica L’època daurada de la pirateria. Mireia Samper i Arnau Solé […] L'entrada #LesGolfesCarnaval [#AlCarrer] | Visitem la comparsa Som i Serem Urban Style ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:34:31

#LesGolfes [#AlSofà] | “Montse Adán” tornada de FITUR

1/29/2024
La rèplica golfa de Montse Adán, la consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, seu #AlSofà de #LesGolfes quan acaba de tornar de FITUR, i amb retard a causa de l’AVE ”a pendre pel sac” lamenta. Presumeix de ciutat i d’haver estat fent “show business” a la Fira Internacional de Turisme a ”los madriles”. Explica […] L'entrada #LesGolfes [#AlSofà] | “Montse Adán” tornada de FITUR ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:24

#LesGolfesCarnaval [#TaulaGolfa 15] | Els Reis del Carnaval 2024

1/26/2024
Javier Palacios i Ainara Zapata, el Rei Carnestoltes i la Reina Concubina del Carnaval 2024 de Tarragona pugen a #LesGolfes edició Carnaval per gaudir d’una #TaulaGolfa encapçalada per Adrià Recasens i la companyia de Zafiro i Odissea Onassis. Hem conegut la vessant més pícara, golfa i desconeguda dels dos representants enguany de la disbauxa amb […] L'entrada #LesGolfesCarnaval [#TaulaGolfa 15] | Els Reis del Carnaval 2024 ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:30:28

#LesGolfesCarnaval [#AlCarrer] | Visitem la Comparsa Platinum

1/24/2024
Adrià Recasens visita la comparsa Platinum en aquest #AlCarrer de #LesGolfesCarnaval. Després de 8 edicions, enguany la cobertura carnavalera a Ràdio Ciutat de Tarragona s’integra al programa #LesGolfes amb les 5 primeres comparses classificades la passada edició (més detalls) Entre elles Platinum que va obtenir la 5a posició al concurs de comparses, 4a posició a […] L'entrada #LesGolfesCarnaval [#AlCarrer] | Visitem la Comparsa Platinum ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:22:31

#LesGolfes [#AlSofà] | ”La tacones” i el problema de pintura a Tarragona

1/22/2024
La rèplica de Maria Mercè Martorell, consellera del PP, més coneguda com ”La tacones”, seu #AlSofà de #LesGolfes per denunciar el problema de pintura a Tarragona, entre l’ampliació de places regulades d’aparcament i les pintades incíviques. L'entrada #LesGolfes [#AlSofà] | ”La tacones” i el problema de pintura a Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:05

#LesGolfes [#TaulaGolfa 14] | T’has gravat fent sexe? | Amb les Iaies Golfes

1/19/2024
A la #TaulaGolfa 14 de #LesGolfes d’Adrià Recasens aquesta setmana preguntem si alguna vegada us heu gravat fent sexe o si us heu plantejat guanyar diners per oferir contingut adult a plataformes com Onlyfans, i quan es pot arribar a guanyar. Hem abordat també el sexe a la tercera edat amb la visita de Lourdes […] L'entrada #LesGolfes [#TaulaGolfa 14] | T’has gravat fent sexe? | Amb les Iaies Golfes ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:37