L'Ampli-logo

L'Ampli

Arts & Culture Podcasts

El magazín L'Ampli informa des del 2011, sense cap ànim de lucre, sobre l'actualitat cultural de Catalunya i especialment de la ciutat de Barcelona. Amb el mateix objectiu, filosofia i esperit neix també aquest podcast. Esperem que sigui una manera còmoda i amena d'estar al dia de la cultura que ens envolta.

Location:

Spain

Description:

El magazín L'Ampli informa des del 2011, sense cap ànim de lucre, sobre l'actualitat cultural de Catalunya i especialment de la ciutat de Barcelona. Amb el mateix objectiu, filosofia i esperit neix també aquest podcast. Esperem que sigui una manera còmoda i amena d'estar al dia de la cultura que ens envolta.

Twitter:

@l_ampli

Language:

Catalan


Episodes
Ask host to enable sharing for playback control

El podcast de L'Ampli - Episodi #2 - 08/03/2022

3/14/2022
Bon dia i benvingudes/benvinguts al podcast número 2 de L’ampli. Un podcast, com tot el que fem, sense ànim de lucre i amb una alta dosi de bones intencions. Acabem de deixar enrere el dia internacional de la dona. Com a mostra us presentem un petit recull de l’oferta que els programadors i programadores del país ens tenen preparada. Aquest divendres 11 de març, el magnífic old School de Las Ninyas del Corro ens espera a la Razzmatazz. Presentaran el seu darrer treball Onna-Bugeisha. Flamenc i moltes coses més, de la mescla en fan virtut. Podrem sentir les portentoses veus de l’Ana, la Cristina i la Sara, La Prenda Roja, al centre cívic Can Basté el proper dia 12. I més portent vocal. Les Tarta Relena, actuaran al festival de músiques disperses, MUD, de Lleida el proper 17 de març. El mateix 17 la francesa Zaz trepitjarà l’escenari de l’Auditori del Fòrum. Presentarà els seus temes més nous i, ben provablement, repassarà el seu repertori més conegut. El dia 19, a Rubí, arrenca el No woman no Fest, amb les Angeladorrrm, les Filles Europees, la Laura Lázaro, DJ Natura i PD Frida. Entrada gratuïta. La veu del president: El president de L’Ampli ens parla del gran cartell del festival Vida de Vilanova i la Geltrú, del cicle de concerts del Restaurant Can Ricart de Gurb, de l’avançament del nou disc dels barcelonins Inspira i dels guardonats amb els premis Enderrock d’enguany. La promo de L’Ampli: En aquesta secció volem donar un especial recolzament a propostes en les que creiem fermament. En aquesta ocasió volem donar veu a la campanya de micromecenatge engegada pels Capromoscow. Més informació a les xarxes socials.

Duration:00:07:16

Ask host to enable sharing for playback control

El podcast de L'Ampli - Episodi #1 - 25/02/2022

2/26/2022
Bon dia i benvingudes/benvinguts al podcast número 1 de L’ampli. Encetem aquest nou projecte amb la intenció d’AMPLIar la nostra cobertura informativa sobre tot allò que es cou, culturalment parlant, a prop nostre. Molt interessant es presenta el cicle de música actual de Casa Elizalde Coincidents que vol donar impuls a propostes liderades per dones. Divendres 4 de març, Raquel Herreros serà l'encarregada d'inaugurar-lo. Presentarà en quartet el seu primer treball 'Sota l'escorça', un recull de poemes de Màrius Torres fets jazz, pop i so mediterrani. Entrades gratuïtes amb reserva prèvia a www.casaelizalde.com Una altra veu femenina que sonarà amb força dins del cicle de concerts organitzats per Barcelona Districte Cultural és el de la tangerina Miss Raisa. Hip hop de qualitat, amb substància. Les lletres de la Imane Raissali ens parlen de racisme, desigualtat, llibertat d’expressió. Temes, en definitiva, que per desgràcia li toquen de prop. La podreu sentir aquests proper dia 5 de març al Centre Cívic de la Teixonera. Podreu aconseguir les vostres entrades gratuïtes amb reserva al web del centre. Heu vist ja el darrer vídeo de la Rosalia? Sí? Doncs ja podem passar a parlar d’un altre. Concretament el dels veterans Peepshow. Els valencians, amb menys recursos, s’han treballat un clip que posa imatges a un tema de rock intens i lletra mordaç: El seu títol: Marca España. I fins aquí el nostre primer podcast, curtet però intens. En properes entregues hi afegirem més substància. Us emplacem, doncs, a seguir-nos. Una forta abraçada de part de tot l’equip.

Duration:00:01:59

Ask host to enable sharing for playback control

L'Ampli - 24/02/2022

2/24/2022
Com? Que només sentiu música? Ah, ja pot ser. En aquest "episodi" no hem dit res. Estem de proves, tot i que esperem poder explicar-vos moltes coses ben aviat.

Duration:00:02:39