Nanasiek podcast-logo

Nanasiek podcast

Anchor FM

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)
More Information

Location:

Hungary

Networks:

Anchor FM

Description:

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

Language:

Hungarian


Episodes

10. epizód - távol a családtól és egyebek

11/4/2018
More
Távol a családtól - ti hogyan oldjátok meg a logisztikát? Most akkor mi is a siker pontosan? Plusz egy kis gyereknevelés, kínos szituációk és szabad agymenés mindenféléről 1 órában. Várjuk a kérdéseiteket, a kommenteket!

Duration:01:01:07

9. epizód - újra itt vagyunk!

10/29/2018
More
Hoszabb kihagyás után újra mikrofont ragadtunk, és reméljük, el sem engedjük most már tényleg! Beszéltünk építő és romboló párkapcsolatokról, a sikeres emberek titkos időbeosztásáról, és Pityuról is...

Duration:00:59:38

8. epizód - Belfastból jöttünk

9/10/2018
More
Belfastból jöttünk, híres mesterségünk címere : Vlogger :)

Duration:01:05:17

7. epizód - dugába dőlt tervek

8/31/2018
More
Dugába dőlt tervek és fogadalmak, amiket a gyerekeink születése előtt tettünk, de az élet teljesen átírta őket, mi meg hagytuk magunkat, és lehet, hogy ezzel hibát követtünk el... Az epizód vége felé egy tech-kérdés is beérkezik, szóval akit ez a téma izgat, tartson ki vagy tekerjen előre:-)

Duration:01:10:20

6. epizód - konfliktusaink és ahogy kezeljük őket

8/19/2018
More
AUTÓS SPECIAL EDITION!!! Az alapzajért elnézést, de vétek lett volna nem kihasználni azt az időt, amit egyébként is egymással beszélgetve töltöttünk Budapest és Mórahalom között. Dőljetek hátra mögöttünk a hátsó ülésen, és csatlakozzatok be a beszélgetésünkbe!

Duration:01:20:59

5. epizód -a Q&A és szabadon szárnyaló gondolatok

8/7/2018
More
A múlt hét óta folyamatosan érkeznek hozzánk a különböző kérdések, úgyhogy a mai beszélgetésünket egy az egyben arra szántuk, hogy ezekre válaszolgassunk. Pontosabban ez csak a sorvezetőnk volt, de a gondolataink mindenfelé szárnyaltak, és csak néha zavartak meg bennünket a macskák vagy az éjszakai fürdőzők…

Duration:01:27:15

4. epizód - a szervezett mindennapokról

7/31/2018
More
Ebben a podcast epizódban nagyon hosszú utat járunk be a közös naptárunknál kezdve a karriertanácsokon át a példaképeinkig. És ezt a kanyargós pályát a ti kérdéseitek jelölték ki, nagyon élveztük! (Hosszú is lett az adás, hallgassátok több részletben:-)) Várjuk az újabb témákat!

Duration:01:30:50

3. epizód - a meddőségünkről II.

7/23/2018
More
Sokan kértétek a történet folytatását, ami tulajdonképpen már "csak" a boldog befejezés: azaz hogyan is alakult a harmadik, sikeres lombikbeültetésünk, hogyan tudtuk meg, hogy Mici érkezik, és persze mit éreztünk, mikor kiderült, hogy villámgyorsan kistesót is kap... Újságíróknak: a podcast hanganyagából idézni csak engedéllyel lehet! Kérjük, ha cikket írnátok a beszélgetésünkből, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy ne fordulhasson elő az, ami a múltkor, hogy hangzatos címekkel...

Duration:01:05:45

2. epizód - a meddőségünkről

7/14/2018
More
Sokan kérdeztetek róla, sokat beszéltünk is már erről a témáról más platformokon, de nem lehet elégszer és eleget. Most is csak néhány hasznos tanács fért bele az egy órába, úgyhogy biztosan szóba kerül még a meddőség tèmaköre később is... Újságíróknak: a podcast hanganyagából idézni csak pontos forrásmegjelöléssel-, online médiumok esetében a podcast link beágyazásával lehet!

Duration:00:58:49

1. epizód - a párkapcsolatunkról

7/8/2018
More
A múltkori "nulladik" epizód után akkor most már hivatalosan és komolyabban is belevágunk a podcast-készítésbe. Sok témát dobtatok fel nekünk, de talán legtöbben a párkapcsolatunkról érdeklődtetek, szóval megpróbáltunk erről megfogalmazni pár gondolatot... Nem sikerült röviden-tömören, különösen Nórinak nem, de azért reméljük, ki tudtok hámozni belőle valami hasznosat!

Duration:00:56:44

Nánásiék podcast - nulladik epizód

6/27/2018
More
Ez egy kísérleti adás. Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kédés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

Duration:00:49:51