Nanasiek podcast-logo

Nanasiek podcast

Anchor FM

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)
More Information

Location:

Hungary

Networks:

Anchor FM

Description:

Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kérdés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

Language:

Hungarian


Episodes

Nánásiék karácsonyi dala : Itthon a legesleg (Tüptürüp song)

12/22/2018
More
Gondoltunk egy merészet... Mi lenne, ha az idei karácsonyi üdvözletünk egy saját dal lenne? Amit persze nem mi énekelnénk, hanem olyan fantasztikus előadók, akik értenek is hozzá, de mégis, a mi ötletünk nyomán és a mi felkérésünkre. A karácsonyi álmok valóra válnak, íme az "Itthon a legesleg", Nánásiék karácsonyi dala Wolf Katival, Kocsis Tiborral és Feke Pállal. Egy fülbemászó, mézédes szám, amit muszáj újra és újra hallgatni...

Duration:00:03:10

10. epizód - távol a családtól és egyebek

11/4/2018
More
Távol a családtól - ti hogyan oldjátok meg a logisztikát? Most akkor mi is a siker pontosan? Plusz egy kis gyereknevelés, kínos szituációk és szabad agymenés mindenféléről 1 órában. Várjuk a kérdéseiteket, a kommenteket!

Duration:01:01:07

9. epizód - újra itt vagyunk!

10/29/2018
More
Hoszabb kihagyás után újra mikrofont ragadtunk, és reméljük, el sem engedjük most már tényleg! Beszéltünk építő és romboló párkapcsolatokról, a sikeres emberek titkos időbeosztásáról, és Pityuról is...

Duration:00:59:38

8. epizód - Belfastból jöttünk

9/10/2018
More
Belfastból jöttünk, híres mesterségünk címere : Vlogger :)

Duration:01:05:17

7. epizód - dugába dőlt tervek

8/31/2018
More
Dugába dőlt tervek és fogadalmak, amiket a gyerekeink születése előtt tettünk, de az élet teljesen átírta őket, mi meg hagytuk magunkat, és lehet, hogy ezzel hibát követtünk el... Az epizód vége felé egy tech-kérdés is beérkezik, szóval akit ez a téma izgat, tartson ki vagy tekerjen előre:-)

Duration:01:10:20

6. epizód - konfliktusaink és ahogy kezeljük őket

8/19/2018
More
AUTÓS SPECIAL EDITION!!! Az alapzajért elnézést, de vétek lett volna nem kihasználni azt az időt, amit egyébként is egymással beszélgetve töltöttünk Budapest és Mórahalom között. Dőljetek hátra mögöttünk a hátsó ülésen, és csatlakozzatok be a beszélgetésünkbe!

Duration:01:20:59

5. epizód -a Q&A és szabadon szárnyaló gondolatok

8/7/2018
More
A múlt hét óta folyamatosan érkeznek hozzánk a különböző kérdések, úgyhogy a mai beszélgetésünket egy az egyben arra szántuk, hogy ezekre válaszolgassunk. Pontosabban ez csak a sorvezetőnk volt, de a gondolataink mindenfelé szárnyaltak, és csak néha zavartak meg bennünket a macskák vagy az éjszakai fürdőzők…

Duration:01:27:15

4. epizód - a szervezett mindennapokról

7/31/2018
More
Ebben a podcast epizódban nagyon hosszú utat járunk be a közös naptárunknál kezdve a karriertanácsokon át a példaképeinkig. És ezt a kanyargós pályát a ti kérdéseitek jelölték ki, nagyon élveztük! (Hosszú is lett az adás, hallgassátok több részletben:-)) Várjuk az újabb témákat!

Duration:01:30:50

3. epizód - a meddőségünkről II.

7/23/2018
More
Sokan kértétek a történet folytatását, ami tulajdonképpen már "csak" a boldog befejezés: azaz hogyan is alakult a harmadik, sikeres lombikbeültetésünk, hogyan tudtuk meg, hogy Mici érkezik, és persze mit éreztünk, mikor kiderült, hogy villámgyorsan kistesót is kap... Újságíróknak: a podcast hanganyagából idézni csak engedéllyel lehet! Kérjük, ha cikket írnátok a beszélgetésünkből, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy ne fordulhasson elő az, ami a múltkor, hogy hangzatos címekkel...

Duration:01:05:45

2. epizód - a meddőségünkről

7/14/2018
More
Sokan kérdeztetek róla, sokat beszéltünk is már erről a témáról más platformokon, de nem lehet elégszer és eleget. Most is csak néhány hasznos tanács fért bele az egy órába, úgyhogy biztosan szóba kerül még a meddőség tèmaköre később is... Újságíróknak: a podcast hanganyagából idézni csak pontos forrásmegjelöléssel-, online médiumok esetében a podcast link beágyazásával lehet!

Duration:00:58:49

1. epizód - a párkapcsolatunkról

7/8/2018
More
A múltkori "nulladik" epizód után akkor most már hivatalosan és komolyabban is belevágunk a podcast-készítésbe. Sok témát dobtatok fel nekünk, de talán legtöbben a párkapcsolatunkról érdeklődtetek, szóval megpróbáltunk erről megfogalmazni pár gondolatot... Nem sikerült röviden-tömören, különösen Nórinak nem, de azért reméljük, ki tudtok hámozni belőle valami hasznosat!

Duration:00:56:44

Nánásiék podcast - nulladik epizód

6/27/2018
More
Ez egy kísérleti adás. Mi ketten beszélgetünk dolgokról, amik minket érdekelnek. Már csak egy kédés van, hogy ez titeket érdekel vagy sem. :)

Duration:00:49:51