No Filter-logo

No Filter

Arts & Culture Podcasts

Cедмичен подкаст за нюансите на живота. Интересни гости, полезни съвети от света на козметиката и топ експерти в грижата за красотата. Откровено и без предразсъдъци. С вдъхновяващата подкрепа на AVON!

Location:

Bulgaria

Description:

Cедмичен подкаст за нюансите на живота. Интересни гости, полезни съвети от света на козметиката и топ експерти в грижата за красотата. Откровено и без предразсъдъци. С вдъхновяващата подкрепа на AVON!

Language:

Bulgarian


Episodes

Сезон 3, Епизод 7: Книги за самопомощ - три заглавия, на които да обърнеш внимание

2/21/2023
Пътешествието по пътя на личностното развитие продължава и в този епизод с темата за книгите за самопомощ. Избрах три заглавия, които може да са ви полезни и да ви замислят за промените в нагласата, които може да направите, за да преоткриете силните си страни.

Duration:00:30:13

Сезон 3, Епизод 6: Любов към себе си в 13 здравословни навика

2/13/2023
В седмицата на любовта обръщаме гръб на клишетата от сърца, плюшени мечета и бонбони, и скачаме в дълбокото с темата за любовта към себе си! Дали е най-важна или не, всеки може да реши за себе си, а в “Без филтър” даваме 13 идеи за това как да я направите част от ежедневието си в търсене на своята по-добра версия!

Duration:00:41:20

Сезон 3, Епизод 5: Истини и митове за хиалуроновата киселина

2/3/2023
Може би сте си обещали, че ще се грижите по-добре за кожата си през тази година? Ако е така, направете първата крачка като научите повече за една от съставките в козметичните продукти, виновна за това да изглеждаме по-млади - хиалуроновата киселина!

Duration:00:18:23

Сезон 3, Епизод 4: 10 тенденции в грима за 2023 година

1/25/2023
Ще се разделим ли с твърде покривния фон дьо тен? Какво е бъдещето на очната линия? Кои ще да топ нюансите на тази година? Отговорите търсим в обратното броене на грим тенденциите за 2023 в този епизод на “Без филтър”!

Duration:00:23:20

Сезон 3, Епизод 3: Как да релаксираме на старта на новата година?

1/16/2023
Завръщането към пълен работен режим след Коледните и Новогодишни празници може да се окаже доста стресиращо занимание. Затова припомняме няколко лесни и приятни за изпълнение стъпки, с които да си върнете енергията и да откриете нов начин за по-щастливо и продуктивно аз.

Duration:00:22:43

Сезон 3, Епизод 2: Как да се справим с коледния стрес

12/21/2022
Остават броени дни до Коледа, но освен цялата еуфория от предстоящите празници, в много от нас се засилва и чувството за тревожност. Това е един от сезоните, в които нивата на стрес скачат до тавана по ред причини - несигурност в избора на най-правилните подаръци, изтичащото време до края на годината, опасността от финансова криза след голямото пазаруване… И още много, много неща, с които обаче има как да се справим, ако овладеем ситуацията. Идеи как да се случи по най-безболезния начин търсим в този епизод на “Без филтър”, а в коментарите ще се радваме да добавяте и свои стратегии, които сме пропуснали.

Duration:00:16:24

Сезон 3, Епизод 1: Домашното насилие с гост Гергана Куцева от БФЖ

11/23/2022
Темата на днешния епизод е важна и трудна, но заслужава внимание. И повече разбиране. Затова ни гостува Гергана Куцева от Български фонд за жените, която разкрива каква е действителността на проблема у нас, както и ни споделя за една страхотна инициатива в помощ на всички жени. Повече за нея на www.loveerrors.bg

Duration:00:36:34

Сезон 2, Епизод 12: От лято към есен - как да се погрижим за себе си

9/20/2022
В този епизод на “Без филтър” се концентрираме върху полезните съвети на прехода между лятото и есента, и стъпките в грижата за себе си. Какво да променим в грима, кои навици да изключим от режима си, какво да добавим в грижата за кожата… и още свежи идеи за добър вид и тонус.

Duration:00:23:04

Сезон 2, Епизод 11: Малката черна рокля

9/7/2022
Отваряме широко гардеробите и насочваме внимание към малката черна рокля - дрехата, която всеки има със свободата да я носи така, както му харесва. Класиката има своя модерен прочит, но и своята история, която преговаряме в новия епизод на “Без филтър”.

Duration:00:17:42

Сезон 2, Епозод 10: Фестивалите на лятото и свежи идеи за грим визии

8/15/2022
Лятото и музикалните фестивали - една любовна история с вкус на музика, стил и дързост. В този епизод повдигамe завесата на някои от най-известните и интересни фестивали в света и у нас и давамe бързи, но ефективни идеи за блестяща парти визия.

Duration:00:19:06

Сезон 2, Епизод 9: Митове и истини за слънцезащитата

6/17/2022
С този епизод на “Без филтър” официално откриваме летния сезон в подкаста и си говорим за слънцезащитата! Слънцето може да е наш приятел или враг, затова трябва да знаем всички малки тайни и факти за тази тема. Разкриваме ги пласт след пласт и се въоръжаваме с необходимия SPF за страхотно лято!

Duration:00:30:56

Сезон 2, Епизод 8: Размисли и страсти за абитуриентския бал

5/25/2022
И тази година ще чуваме шумното отброяване до 12 на ентусиазираните абитуриенти, но и ще се разходим назад във времето, за да направим паралел с това какво е било преди. Ще споделим и идеи за подаръци и визии, ако сте поканени за гости на бал, с които да направите най-доброто впечатление!

Duration:00:29:16

Сезон 2, Епизод 7: Малките лъжи в името на красотата

4/8/2022
Нищо не може да ни спре да изглеждаме добре, дори понякога да се налага да използваме малки трикове и тайни, които някои биха нарекли дори “малки лъжи”. В новия епизод на подкаста си говорим за стъпките към по-красивото ни аз с помощта на изобретателността и любимите ни козметични продукти.

Duration:00:25:24

Сезон 2 Епизод 6: Проблеми със съня и как да ги решим

4/1/2022
Знаете ли, че все повече хора споделят, че имат проблеми със съня - страдат от непълноценен сън или от неговата липса. Трудно заспиване, често будене през нощта или да се събудиш уморен - признайте си, че се е случвало и на вас. Фокусираме се върху темата в този епизод на “Без филтър” и търсим варианти за преодоляване на тази драма.

Duration:00:26:57

Сезон 2 Епизод 5: Модерни стандарти за красота, на които да дадем cancel

2/23/2022
Повтаряме си, че индивидуалността е това, което ни отличава от другите, но все по-често ставаме copy-paste версия на някой друг! В този епизод на “Без филтър” събрахме няколко от най-масовите стандарти за красота, на които често ставаме жертва доброволно. Слушай епизода и провери дали се отнасят до теб и как можеш да се опиташ да ги избягваш, за да живееш по-осъзнато и щастливо!

Duration:00:25:08

Сезон 2 Епизод 4: Ултимативната любов или как да обичаш себе си

2/12/2022
В седмицата преди Свети Валентин в “Без филтър” темата се завъртя около една любов, за която често забравяме. За нея може и да няма безброй романтични комедии или сълзливи балади, но и тя заслужава своето място в размислите около този празник! Как да обичаш себе си в размисли, страсти и приложна магия в този епизод на подкаста.

Duration:00:32:52

Сезон 2 Епизод 3: Beauty филтрите в социалните мрежи

1/31/2022
В “Без филтър” ще си говорим за филтрите в социалните мрежи. Тези, които ни правят да изглеждаме като най-добрата версия на себе си, докато бързо ни тласкат към нереалистични очаквания за красота. Депресия, ниско самочувствие и размиването на границите между реално и дигитално - това са само част от последиците от редовното използване на beauty филтрите и едната страна на една история с още неясен край.

Duration:00:21:27

Сезон 2 Епизод 2: Да остаряваш красиво

1/18/2022
Всички се страхуваме от момента, в който ще се погледнем в огледалото и ще видим онази първа бръчица на лицето си. Или ще преминем от една възрастова категория в друга. Казват, че възрастта е само цифра и за много хора това наистина е така. Ето защо в този епизод на “Без филтър” ще си говорим за изкуството да остаряваш красиво, за плюсовете на това приключение и за начините да постигнем най-добрата си версия в състезанието с времето. Фокус върху грижата за кожата с иновативната технология Protinol, за която може да научите още и на www.avon.bg.

Duration:00:18:15

Сезон 2 Епизод 1: Топ 5 тенденции в грима за 2022 година

1/5/2022
Нова година, нови бюти предизвикателства! Какво ще бъде актуално, кои ще са новите тенденции в грима и как да използваш правилните продукти, за да постигнеш wow ефект! Открий отговорите в първия епизод на “Без филтър” през новата година. Вдъхнови се за още смели грим визии на www.avon.bg

Duration:00:26:38

Епизод 32: От кухнята на здравословните рецепти и начин на живот с Маги Пашова

11/12/2021
Питали ли сте се как изглежда перфектно балансираната здравословна чиния? Или защо е полезно цялото семейство да сяда и да хапва заедно на масата? Искате ли да чуете бърза и вкусна рецепта за здравословна вечеря? Отговорите на тези въпроси и още интересни теми в този епизод на “Без филтър” с гост Маги Пашова!

Duration:00:50:42