Pet Sounds Podds-logo

Pet Sounds Podds

Arts & Culture Podcasts >

Pet Sounds Podds, de enda poddarna du någonsin behöver. Nu kör vi, det blir bra!

Pet Sounds Podds, de enda poddarna du någonsin behöver. Nu kör vi, det blir bra!
More Information

Location:

United States

Description:

Pet Sounds Podds, de enda poddarna du någonsin behöver. Nu kör vi, det blir bra!

Language:

Swedish


Episodes

Pet Sunds podden med Tina Rosenfink

6/24/2019
More
Tina Rosenfink, passionerad musikskribent, samtalar och resonerar med spännande gäster kring musik i Petsoundspodden. I dagens avsnitt pratar hon med succébandet Junior Brielle om bland annat socialt ansvar och syskonkärlek.

Duration:00:36:30

Pet Sounds Podden Keep It Smooth med Dan Backman & Per Åslund

6/17/2019
More
Dan Backman och Per Åslund gräver efter smooth västkustguld i skivbackarna och namedroppar ohälsosamt många studiomusiker från Los Angeles. Smeksamma melodier, slicka ackordvändningar och sjukt tajta trummisar. Det har klagats lite på att poddarna varit för korta så den här gången blir det drygt fyrtio minuter mjukgung och onödigt vetande om musiken och musikerna. Vi börjar med yacht rock-ikonen Christopher Cross och slutar med en av Phil Collins favoriter: Stephen...

Duration:00:29:06

Pet Sounds Podden Kärlekens Språk med Bröderna Norén

6/10/2019
More
Bröderna Gustaf och Viktor Norén samtalar om musik. Avsnitt 1 – Ympa Träd.

Duration:00:57:53

Pet Sounds Podden med Marimba Roney och Kornél Kovács

6/3/2019
More
Musikjournalisten, DJ:n och musikkonnässören Marimba Roney gör en podserie där hon utforskar temat rörelse. Till sin hjälp har hon olika gäster inom musikvärlden. I andra delen samtalar hon med Kornél Kovács, producent och DJ och del av skivbolaget Studio Barnhus. De pratar bland annat om klubb- och ravekulturens sociala och politiska kontext, drum'n'bass, judisk identitet och om att flaxa med armarna.

Duration:00:44:29

Pet Sounds Podden med Tina Rosenfink

5/27/2019
More
Tina Rosenfink, passionerad musikskribent, samtalar och resonerar med spännande gäster kring musik i Petsoundspodden. Avsnitt 2. I dagens avsnitt pratar hon med indiebandet Delsbo Beach Club om bland annat debuten, småstäder och hamburgare. Lyssna på musiken som spelades i podden: https://open.spotify.com/user/erikbjorklund/playlist/6UINAgY9Kq0IiZZyMAC4qP?si=fttsVpBuSiyafTclAxASjQ Spotifylistan är skapad av bandets sångare Erik Björklund.

Duration:00:31:59

Pet Sounds Podden Keep It Smooth med Dan Backman & Per Åslund

5/13/2019
More
Dan Backman och Per Åslund gräver efter smooth västkustguld i skivbackarna och namedroppar ohälsosamt många studiomusiker från Los Angeles. Smeksamma melodier, slicka ackordvändningar och ett tillbakalutat tajt groove. Den här gången talar vi Eurovision Song Contest 1980 och släpper fram Ingmar Nordströms, Giles Rivard och Rolf Jardemark. Vidare blir det smooth CCM med Tommy Comes och norsk softrock med Lion & The Lamb. Och så tipsar Per om en härlig smoothie.

Duration:00:20:22

Pet Sounds Podden med Tina Rosenfink

4/29/2019
More
Tina Rosenfink, passionerad musikskribent, samtalar och resonerar med spännande gäster kring musik i Petsoundspodden med Tina Rosenfink. Avsnitt 1.

Duration:00:46:41

Pet Sounds Podden med Marimba Roney och DJ Sleepy

4/28/2019
More
Rutinerade musikjournalisten, DJ:n och musikkonnässören Marimba Roney träffar här i episod 1 av Petsoundspodden med Marimba Roney en av svensk hiphops stora legender; Patrik "Sleepy" Elofsson. Samtal, musik och kloka ord!

Duration:00:40:08

Pet Sounds Podden Keep It Smooth med Dan Backman & Per Åslund

4/28/2019
More
Dan Backman och Per Åslund gräver efter smooth västkustguld i skivbackarna och namedroppar ohälsosamt många studiomusiker från Los Angeles. Smeksamma melodier, slicka ackordvändningar och ett tillbakalutat tajt groove. I den första podden talar vi kläder. Om den stickade Heatwave-tröjan och Marc Jordan på Arket. Vi lyfter fram smooth från Danmark, Kanada och USA. Och så resonerar vi kring hur Michael Franks ska sorteras i skivsamlingen.

Duration:00:21:23

Pet Sounds Podden

4/22/2019
More
Framtidens klassiker är här, redan idag. Snart är det den 1 maj, och då kommer solen lysa lite klarare och världen kommer verka lite tydligare. Så är det bara.

Duration:00:00:10