Marketingminister | Online Marketing Podcast-logo

Marketingminister | Online Marketing Podcast

Business & Economics Podcasts >

Hold dig opdateret på ugens nyheder, rygter og lanceringer indenfor online marketing. Nyt afsnit HVER UGE.

Hold dig opdateret på ugens nyheder, rygter og lanceringer indenfor online marketing. Nyt afsnit HVER UGE.
More Information

Location:

United States

Description:

Hold dig opdateret på ugens nyheder, rygter og lanceringer indenfor online marketing. Nyt afsnit HVER UGE.

Language:

Danish


Episodes

Uge 19 og 20 - Nye fede funktioner er på vej!

5/20/2019
More
Efter en uges ferie, er podcasten tilbage med nyheder har uge 19 og 20. Der er 10 nyheder på programmet, og alle leveres på under 30 minutter. Der er godt gang i opdateringerne hos Google, som kommer med lanceringer af nye værktøjer – og kommende store opdateringer. Instagram giver inspiration til webshops, og så er Facebook kommet med funktioner som skal hjælpe mindre virksomheder.

Duration:00:28:30

EKSTRA episode - Facebook’s F8 Developers Conference special

5/8/2019
More
I denne episode tager vi et kig på de vigtigste ting fra Facebook’s F8 Developers Conference, som blev afholdt i uge 18. Denne episode ser vi på hvilke online marketing tiltag der er på vej, hvor lidt om hvad vi kan bruge dem til. Rigtig god fornøjelse.

Duration:00:17:46

Uge 18 - Ny video-serie fra Google på vej omkring SEO

5/6/2019
More
I uge 18 var der hele 7 nyheder på programmet, udover de nyheder, som kom til Facebook’s F8 Developers Conference, som jeg har valgt ikke tage med i dagens episode og i stedet lave en special-episode om. I dagens episode havde både nyheder omkring SEO, Bing Ads, YouTube, Google Search Console og LinkedIn. Så selvom FB og Instagram er filtreret fra, har det alligevel været en uge med en masse nyt indenfor online marketing branchen God fornøjelse.

Duration:00:17:39

Uge 17 - Instagram vil måske skjule antal likes på de enkelte opslag

4/29/2019
More
I denne uge står der hele 6 nyheder på programmet. Der er 2 fra Facebook, 2 fra Instagram og 2 fra Google, hvor der både er lidt SEO og Google Ads. Der er ny lancering af nye funktioner og så er der også ting som er på vej. En af de sjovere nyheder i denne episode, er Instagram som har lavet en test, hvor de prøver at fjerne fokus på antal likes pr. opslag.

Duration:00:20:38

Uge 16 - Facebook og Instagram skal måske fjerne Likes fra folk under 18

4/22/2019
More
I denne uge går vi igennem uge 16. En uge om bød på seks nyheder (fire fra Facebook og to fra Google My Business). Facebook kommer med nyheder til deres Business Manager, heriblandt en ny budgivningsstrategi. Google My Business giver dig bedre mulighed for at dele din profil, og så bliver dine positive anmeldelser mere synlige i søgeresultaterne. Sidst så kommer Facebook måske i knibe med en ny lov, der gør at de skal fjerne alle Likes fra brugere under 18 år. Alt i alt en spændende uge!

Duration:00:20:12

Uge 15 - Endnu engang laver LinkedIn en kopi fra Facebook

4/15/2019
More
I denne uge er der 4 nyheder på programmet. En enkelt fra Pinterest, en fra YouTube, en fra Google Search Console og en rigtig spændende nyhed fra LinkedIn, som går ind og laver en direkte Facebook-kopi igen! Afsnittet er en kort episode, men med 4 spændende nyheder. God fornøjelse.

Duration:00:12:53

Uge 14 - Facebook bliver endnu mere gennemsigtig

4/8/2019
More
I denne uges episode er der kun fire nyheder på programmet. Der er nyt fra Facebook, Google My Business, Google Keyword Planner og Bing Ads. Der er både nye lanceringer på vej og så bliver Facebook endnu mere gennemsigtig overfor brugerne, når det kommer til annoncering. En ting som marketingsbureauer skal være opmærksomme på.

Duration:00:13:43

Uge 13 - fire spændende lanceringer på vej!

4/1/2019
More
Uge 13 havde fem nyheder på programmet. Fire af dem er lanceringer som er på vej, og disse opdateringer omhandler dig som arbejder med Google Ads, SEO og dig som har din egen app. Alt i alt en spændende uge, med en masse nyheder på vej til os marketingfolk, som sidder med fingerne i maskineriet.

Duration:00:17:51

Uge 12 - Instagram med ny funktion der kan øge dit salg - eller kan det?

3/24/2019
More
I denne uge har vi fire nyheder på programmet - og fra fire forskellige medier. Vi har en enkelt fra Google, en fra Pinterest, en fra LinkedIn og så slutter vi af med en spændende nyhed fra Instagram, som måske kan øge dit salg hvis du har en webshop. LinkedIn præsentere 3 nye målretninger til deres annoncermodul, og så indrømmer Google, at der er en funktion, som de ikke længere bruger rent SEO-mæssigt, og faktisk ikke har brugt den i nogen år.

Duration:00:15:26

Uge 11 - Nyheder på vej fra både Facebook og Google Ads

3/18/2019
More
Uge 11 byder på 2 nye lanceringer. En enkelt fra Facebook Ads, og en fra Google Ads. Så er der også to rygter omkring test af nye funktioner fra Facebook, Twitter og Google samt en offentliggørelse af det nye navn til den sidst nye algoritme ændring i Googles søgemaskine. Alt i alt en spændende uge!

Duration:00:17:22

Uge 10 - Instagram kommer måske med ny type af virksomhedsprofil

3/10/2019
More
Uge 10 har hele 7 nyheder på programmet. Vi har en enkelt fra Pinterest, en fra Twitter, to fra Instagram og to fra Google. Til sidst snakker vi om et medie som er i stigende vækst i USA. Der er både rygter og lanceringer i dagens episode. Bl.a. rygte om at Instagram åbner op for en form for Google My Business profile i deres app univers og så kommer der en ny shopping annonce fra Google.

Duration:00:20:16

Uge 9 - Nyt Facebook Ads interface er i beta og en ny lancering fra Google

3/3/2019
More
Facebook har givet de første brugere adgang til den nye beta-version af den kommende Facebook Ads Manager. Facebook går i kødet på virksomheder der sælger fakeprofiler. Google har lanceret en opdateret version af deres Test My Site værktøj, og så er der set eksempler på nye ting i Google Search, der kan gøre ondt på SEO-folket. I alt er uge 9 kommet med 6 nyheder – 3 fra Google og 3 fra Facebook.

Duration:00:25:33

Uge 8 - Google byder video velkommen til deres display annoncer

2/24/2019
More
I uge 8 var der kun 4 nyheder, og alle nyheder var fra Google. Google kom med nyheder til både Google Ads og Google Search Console. Så tester Google også en ny annoncetype af, som er blevet opdaget på Twitter – og så slutter vi af med en nyhed omkring hastighedsmåling af dine landingssider som du bruger i dine Google Ads kampagner.

Duration:00:15:17

Uge 7 - Google tester Google Ads i Google Assistent

2/17/2019
More
Uge 7 kom med hele 5 nyheder indenfor online marketing. Der var 2 fra Instagram og 3 fra Google. Både Instagram og Google, kommer med desktop versioner af værktøjer som skal gøre arbejdet nemmere for virksomheder. Google tester annoncer og i deres Google Assistent, og Instagram indrømmer at de har klokket i den, på Twitter.

Duration:00:17:36

Uge 6 - Facebook fjerner en funktion – og sætter to funktioner sammen

2/10/2019
More
I uge 6 har der været 5 spændende nyheder på programmet. Vi kommer til at snakke om Facebook, som i den ene nyhed fjerner en mulighed for os virksomheder, og i næste nyhed sætter to funktioner sammen, som skal hjælpe os virksomheder. Vi skal også snakke om SnapChat som er kommet ud med deres indtægtrapport for 2018. YouTube har en annonceplads som ikke er for alle – men som måske bliver det og så slutter vi af med en nyhed fra Google My Business.

Duration:00:16:48

Uge 5 - Instagram Stories stiger med 100 milioner daglige brugere

2/3/2019
More
I uge 5 var der hele 6 nyheder på programmet. 2 fra Instagram og 4 fra Google. Instagram har både ris og ros med i dagens episode, og Google kommer med værktøjer der giver dig besked mod hackerangreb. Google kommer også med værktøjer der kan forbedre dine annoncer i Google Ads, og så er de ved at lave en lidt underlig test på YouTube. Hør episoden og bliv klogere på hvad der skete indenfor online marketing i uge 5.

Duration:00:13:40

Uge 4 - 5 nye funktioner på vej til dig

1/27/2019
More
I uge 4 kommer vi ind på 6 nyheder. 5 nye kommende funktioner (fra Google My Business, Facebook Ads, YouTube og LinkedIn Ads) og så en enkelt nyhed omkring Facebook, som måske slår Facebook, Instagram, Messenger og WhatsApp sammen i slutningen af 2019!

Duration:00:18:50

Uge 3 - De tre store samarbejder!

1/20/2019
More
I uge 3 kan du høre om 3 store samarbejder, der er kommet i branchen. DuckDuckGo har lavet samarbejde med Apple, Microsoft har lavet samarbejde med Yahoo og Wordpress har lavet samarbejde med Google. Derudover har Twitter kommet med et nyt værktøj, hvor Google blot har opdateret et af deres nuværende – og Facebook har lanceret deres egen Podcast. 7 nyheder i uge 3. God fornøjelse.

Duration:00:20:23

Uge 2 - Vi både får og mister en funktion

1/13/2019
More
I uge 2 stod den på hele 4 nyheder. Vi har en enkelt fra Instagram, som kommer med en ny funktion til os. Så har vi en nyhed fra YouTube, som derimod tager en funktion fra os. Har du banner annoncer på din egen hjemmeside, så skal du også være opmærksom på den kommende opdatering fra Google Chrome. Sidst slutter vi af med en nyhed indenfor SEO-verden. En nyhed som måske har gjort, at du har faldet i placeringer indenfor de sidste to uger.

Duration:00:13:00

Uge 1 - Velkommen i 2019

1/6/2019
More
Første episode i 2019 - Godt nytår derude - Fantastisk og komme igang med et nyt år, og det har ikke været helt stille i den første uge, når det kommer til marketing. Der har været 4 nyheder i denne uge. En enkelt om Google my Business, en om Google Search, en om YouTube og så en fra Googles konkurrent DUckDuckGo.

Duration:00:21:19