SEO Podcast-logo

SEO Podcast

Business & Economics Podcasts >

Luister naar de SEO Podcast voor nuchtere, no-nonsens SEO-tips om je website beter vindbaar te maken.

Luister naar de SEO Podcast voor nuchtere, no-nonsens SEO-tips om je website beter vindbaar te maken.
More Information

Location:

Netherlands

Description:

Luister naar de SEO Podcast voor nuchtere, no-nonsens SEO-tips om je website beter vindbaar te maken.

Language:

Dutch


Episodes

Duplicate content en SEO, hoe ga je ermee om?

5/10/2019
More
Vrijwel iedere website heeft te maken met duplicate content. Het zou slecht zijn voor je SEO. En zelfs tot een penalty van Google kunnen leiden. Maar is dat waar? En hoe druk moet je je maken om dubbele content op je site? Je krijgt de antwoorden in deze nieuwe SEO Podcast.

Duration:00:38:23

What the tag?!?! Is tagging goed voor SEO? - SEO Podcast #7

4/8/2019
More
WordPress en andere CMS’en beschikken over tags. Dit zijn korte steekwoorden, zoekwoorden, die je kunt toevoegen aan content. Heeft dit zin voor SEO? Of kun je ze beter negeren? Je hoort het in aflevering 7 van de SEO Podcast.

Duration:00:37:54

Zijn links in de footer goed of slecht voor SEO? - SEO Podcast #6

3/21/2019
More
"Als webbouwer neem ik altijd een link naar mijn website op in de footer van de site van de klant. Is dit goed voor SEO? Of heeft het juist negatieve effecten?" In deel 6 van de SEO Podcast hoor je het antwoord op deze vraag. En krijg je waardevolle tips over en suggesties voor het gebruik van sitewide-links.

Duration:00:28:01

Afbeeldingen en SEO: tips, tools en best practices

3/7/2019
More
Afbeeldingen zijn waardevol voor SEO. Je kunt de vindbaarheid van webteksten ermee versterken, maar er ook rechtstreeks op scoren. Dit levert je direct extra bezoekers op via de zoekresultaten. Hoe optimaliseer je afbeeldingen voor SEO? Is het belangrijk om title-tags in te vullen? En hoe zwaar mag een afbeelding eigenlijk zijn? Je hoort het in aflevering 5 van de SEO Podcast.

Duration:00:53:12

Menu's en SEO: hoe ga je daar mee om? - SEO Podcast #4

2/20/2019
More
Sexy? Mwoah. Maar je menu-structuur is wel ontzettend belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Welke keuzes maak je en wat is ideaal voor SEO? Je hoort het in deze aflevering van de SEO Podcast.

Duration:00:42:13

Zo maak je een content-structuur voor je website - SEO Podcast #3

2/7/2019
More
Zoekmachines en bezoekers zijn dol op structuur. Deel je je website logisch in, dan houd je bezoekers langer vast en kom je hoger in Google. Maar hoe doe je dat precies? En wat hebben zoektermen ermee te maken? Ontdek het in aflevering 3 van de SEO Podcast.

Duration:00:43:57

Slim omgaan met zoekwoorden in 2019 - SEO Podcast #2

1/22/2019
More
Zoektermen zijn onmisbaar voor SEO. Maar 'traditioneel' zoekwoordenonderzoek werkt steeds minder goed. Hoe vind je toch de beste termen in het Rankbrain-tijdperk? En wat betekent dit voor je SEO-strategie. Ontdek het in deze podcast.

Duration:00:38:02

7 actiepunten voor SEO Succes in 2019 - SEO Podcast

1/9/2019
More
Welke stappen kun je in 2019 zetten om hoger te komen in Google? Ontdek ze tijdens de eerste aflevering van de SEO Podcast.

Duration:00:45:37