Storfräsarpodden-logo

Storfräsarpodden

Business & Economics Podcasts >

Peder & Mackan pratar om strösslet på livets lilla glassbägare. Gästerna är sköna människor som unnar sig en fet guldkant på tillvaron. Storfräsare helt enkelt. Lyssna och lär.

Peder & Mackan pratar om strösslet på livets lilla glassbägare. Gästerna är sköna människor som unnar sig en fet guldkant på tillvaron. Storfräsare helt enkelt. Lyssna och lär.
More Information

Location:

United States

Description:

Peder & Mackan pratar om strösslet på livets lilla glassbägare. Gästerna är sköna människor som unnar sig en fet guldkant på tillvaron. Storfräsare helt enkelt. Lyssna och lär.

Language:

English


Episodes

Storfräsarvälgörenhet! Världens bästa event, och DU är bjuden!

8/13/2018
More
Peder och Mackan pratar om Barndagen som går av stapeln om ett par veckor. Barndagen är ett event där svårt sjuka barn får sina drömmar uppfyllda genom att åka Ferraris, porschar, lamborghinis med mera. Peder berättar om hur det går till och hur man kan vara med. Och varför jobbar folk med välgörenhet egentligen? Är de bara genomsnälla eller är de egentligen stora egoister? Vi reder ut allt, som vanligt.

Duration:00:24:01

Storfräsarsommar! Peder och Mackan går igenom sommarens äventyr

8/7/2018
More
Vi är tillbaka! Säsongens första avsnitt handlar såklart om vad som har hänt i sommar. Allt från zoobesök till båtturer Sverige runt. Hur mycket soppa drog egentligen Peders båt på den lilla trippen? Storfräsarmycket är svaret.

Duration:00:39:57

Dominica Peczynski, om 25 år som kändis och entreprenör

6/26/2018
More
Vi träffar storfräsarbönan Dominica som berättar om tiden i Army of Lovers, Tutti Frutti, och om hur mycket av privatekonomin som styrs av hennes hobbys Anders Borg.

Duration:00:48:00

Storfräsardejting med Vivianne och Tilde. Dejta Framgångsrika kvinnor, lätt eller svårt?

6/5/2018
More
Vi samkör en pod med dejtingproffsen Vivianne och Tilde! Peder tar på sig rollen som osäker mansgris vilket gick väldigt enkelt, Mackan är lika korrekt som alltid i dessa frågor, en riktig svärmorsdröm.. Han verkar dessutom vara ärlig. Vi pratar om hur ett förhållande blir när en man måste stå i skuggan av sin kvinna. Är alla män ok med det eller blir det problem? Peder tror att det blir problem och Mackan tror att det går bra. När man kommer in på ämnet ex blir Peder sur. Peder gillar...

Duration:00:46:23

#18 Leif-Ivan Karlsson del 2

5/29/2018
More
Vi fortsätter prata med Leif-Ivan som berättar om sitt senaste businessäventyr och en massa annat sjukt roligt och trevligt.

Duration:00:34:37

#17 Leif-Ivan Karlsson del 1. Superentreprenör, vindrickare, tv-kändis, bilälskare, sköning

5/22/2018
More
Vi träffar Leif-Ivan Karlsson, bara dagar efter att han suttit häktad. han berättar om den upplevelsen och en galet massa andra roliga grejor. En riktigt skön lirare som gör vad han känner för. Och säger vad han tycker:)

Duration:00:36:07

#Är det mindre synd om en rik människa än om en fattig?

5/15/2018
More
Vi reder ut den oerhört centrala frågan om vem det är mest synd om. Rikingen som förlorar 50 miljoner eller fattiglappen som förlorar sin sista 100-lapp. Är det skillnad på vem det är mest synd om när den blir dumpad? Allt detta och mycket andra viktiga grejor löser vi, typ.

Duration:00:36:14

#15 Sophie Ljungqvist, storfräsarbönan som Krossar gubbarna på räserbanan

5/4/2018
More
Vi träffar Sophie, med både Ferrari, Porsche och Range Rover i garaget. Hon berättar om livet som räserböna och vad som egentligen är viktigt i livet.

Duration:00:43:34

#14 Vilken storfräsarbil ska man ha för att locka till sig det motsatta könet?

4/26/2018
More
Peder får äntligen nytta av att ha ägt 9 miljoner olika bilar och får vara expert när vi reder ut vilket bilmärke som är bäst för att locka till sig det motsatta könet. Slutsatsen är något överraskande! Håller ni med?

Duration:00:31:59

#13 Tilde Fröling

4/18/2018
More
Vi träffar Tilde Fröling, Skådis, programledare, teaterapa, robinsonvinnare och gud vet allt. hon berättar om hur det är att vara kändisbarn, livet som singelvimmelmamma, varför hon sålt några av sina Rolexar och varför hon har varit förbannad på Mackan i alla år. Skitbra!

Duration:00:56:50

#12 Mannen som sålde bolaget och åkte och surfade, Christer Myhran

4/10/2018
More
Inspirerande avsnitt med Christer Myhran. Multientreprenören som sålde storbolaget och åkte och surfade istället. Christer berättar om hur man gör och vad som egentligen är viktigt i livet. Grymt avsnitt!

Duration:00:58:11

#11 Vi testar whiskey och blir fulla. Nu med nytt ljud!

4/3/2018
More
Efter förra veckans Matavsnitt spelades ett whiskeyprovaravsnitt in. Det gick sådär. Uppenbarligen fördrack vi lite för mycket. Hör höjdpunkterna efter att vi pratat om andra viktiga saker först.

Duration:00:53:27

#10 Vi äter och dricker nästan ihjäl oss tillsammans med Jan Stenbeck och brandlarmet går

3/27/2018
More
Mat och dryck är en viktig del av livet för alla storfräsare, inte minst för storfräsarnas storfräsare Jan Stenbeck. Han åt och drack väl mer eller mindre ihjäl sig. Nu ska vi försöka överleva när vi äter hans meny! Det serveras bräss, sniglar, kaviar, märg, pung och dricks kopiösa mängder av allt möjligt. Ni får, utan att behöva testa själva, nu lära er hur Stenbecks middagar såg ut. Just det, vi blev lite fulla också. Liksom svårt att undvika. Och brandlarmet gick. Och nån spydde lite....

Duration:01:07:01

#9 Magdalena Kowalczyk ger Peder en efterlängtad plats i Lyxfällan!

3/20/2018
More
Magdalena Kowalczyk, Världsmästare i Thaiboxning, Gladiator i TV4, programledare i Lyxfällan och i största allmänhet en cool tjej gästar oss i ett superavsnitt! Förutom att berätta om livet som fighter och Gladiator ger hon oss det som så länge har efterfrågats, en Lyxfällanbehandling av Peder. Med tavlan på plats får Peder stå till svars för sitt abnorma slösande. Dessutom lite riktiga tips vad man ska göra, så man slipper hamna i Peders sits. Vi avslöjar också vem av Gladiatorerna som är...

Duration:00:58:21

#8 Janne Blomqvist skvallrar om Formel 1, Världens bästa och sämsta F1-förare utses

3/13/2018
More
F1 oraklet Janne Blomqvist gästar oss och ger oss skvallret inför säsongen man inte kan vara utan! Är F1så storfräsigt som man tror? Vilken F1-förare är sämst genom tiderna, och vilken är bäst? Hur mycket tjänar förarna per helg och vem var det som däckade mitt under Live-sändning i OS? Dessutom får vi uppleva när hundarna försöker äta upp städerskan. Allt detta och massa mer såklart!

Duration:01:07:36

#7 Rickard Nordstrand. Världsmästaren som fick medalj av thaikungen och blev skådis i Game of Thrones

3/6/2018
More
Vi träffar Rickard Nordstrand. Världsmästaren i Thaiboxning som berättar om allt ifrån hur det är att vara stuntman i Game of Thrones till var någonstans man ska slå nån om man vill att de ska somna.

Duration:00:56:03

#6 Anitha Schulman, mediamonster, om ur vilken öppning man bör föda och hur många enheter man bör dricka

2/27/2018
More
Vi träffar Anitha Schulman som lär oss allt om hur man ska förfesta, hur man föder barn igenom olika öppningar, och hur det är att skilja sig när man är kändis.

Duration:00:52:15

5: Fredrik Robertsson, Sveriges Mode och PR-Guru berättar barnförbjudna historier

2/22/2018
More
Fredrik Robertsson blev utnämnd till "Årets Blickfång" på Ellegalan, av rätt självklara skäl om man kollar hans Instagram. Han berättar om sin bok "Fattig miljonär", om vilka kläder Peder borde slänga (tydligen alla), och om den där gången han hade sex på en bardisk i Tokyo, och en hel del annat barnförbjudet.. Bland annat hans fottatueringar som jag lovar ingen annan har.. Dessutom berättar han vilket plagg alla småfräsare ska köpa för att se ut som storfräsare. Framför allt säger vi...

Duration:00:52:51

4: Storfräsare Paulina PAOW Danielsson. Bloggrik vid 15, lyxfällan vid 23

2/13/2018
More
Vi träffar Paulia Paow Danielsson, tjejen med en av Sveriges största bloggar, som också vunnit Paradise Hotel. Hör om allt ifrån hur det är att tjäna grova pengar när man är 15 år gammal till hur hon hamnade i lyxfällan och fick sälja kläder några år senare. Också ett rejält avsnitt där vi retar henne för åldern på hennes pojkvän. Men vi retas bara lite eftersom han tydligen kan karate. in och lyssna!

Duration:00:55:04

3: Tom Bertling, från Östermalmsbrat till raggarbåtsåkande, svanktatuerad tv-inredare

2/6/2018
More
Vi träffar mångsysslaren Tom Bertling som bland annat spelat in 100 inredningsprogram på TV. Vi pratar skit om toaletter med synligt bajs, raggarbåtar, dåliga bilaffärer, och om vilken av hans 150 tatueringar han ångrar mest.

Duration:00:47:22