Vevida Academy-logo

Vevida Academy

Business & Economics Podcasts >

De Vevida Academy gaat over kennis delen. Volg de podcasts en webinars van de Vevida Academy. Word ook een expert in het online verleiden van je klanten, WordPress,Google Analytics, social media, e-mailmarketingen je online vindbaarheid (SEO)

De Vevida Academy gaat over kennis delen. Volg de podcasts en webinars van de Vevida Academy. Word ook een expert in het online verleiden van je klanten, WordPress,Google Analytics, social media, e-mailmarketingen je online vindbaarheid (SEO)
More Information

Location:

Netherlands

Description:

De Vevida Academy gaat over kennis delen. Volg de podcasts en webinars van de Vevida Academy. Word ook een expert in het online verleiden van je klanten, WordPress,Google Analytics, social media, e-mailmarketingen je online vindbaarheid (SEO)

Twitter:

@vevida

Language:

Dutch

Contact:

0473946747


Episodes

Beter scoren met Video in 2020

11/18/2019
More
Gemiste kans? Begin met videomarketing Videomarketing is ons bekend. We worden dagelijks getrakteerd op filmpjes waarin bedrijven hun producten of diensten aanprijzen. En zijn het niet de bedrijven zelf, dan zien we influencers die een product unboxen en reviewen op hun eigen YouTube-kanaal. Vreemd genoeg doen de meeste ondernemers er zelf nog niks mee. En dat is een gemiste kans. Als je goed om je heen kijkt, zie je het allemaal aankomen. Heel veel kanalen, zoals bijvoorbeeld alle sociale...

Duration:00:28:32

Zo gebruik je remarketing voor een succesvolle campagne!

11/11/2019
More
Heb jij ook geen idee wat het verschil is tussen Remarketing & Retargeting? Ben jij ook nieuwsgierig hoe je remarketing kunt gebruiken voor meer online succes? Peter en Gunther van Vevida Academy vertellen je alles over het gebruik van Remarketing en retargeting.

Duration:00:20:57

Google Chrome pakt onveilige websites aan!

11/4/2019
More
Vanaf de nieuwe update van Google Chrome zullen websites die niet veilig zijn of mixed content bevatten gaan rapporteren en uiteindelijk blokkeren. Wat kun jij eraan doen om je website volledig veilig te maken en je plaats in de Google zoekresultaten veilig stellen? Peter en Gunther van de Vevida Academy praten je helemaal bij over deze update en wat jij eraan kunt doen.

Duration:00:23:17

Zet alle kanalen in voor meer online verkoop tijdens de feestdagen!

10/28/2019
More
Je website is het centrum van je online en offline verkoop. Het is het middelpunt van je communicatie waar je alle informatie, aanbiedingen e.d. kwijt kunt om je online en offline business tot een succes te maken. Gebruik niet alleen Facebook, maar ook alle andere beschikbare kanalen om je doelgroepen te bereiken. Maak gebruik van Omnichannel marketing! Alleen dan zal je communicatie effect hebben op je verkoopcijfers. Peter en Gunther van de Vevida Academy vertellen je hoe jij kunt zorgen...

Duration:00:24:24

Geld verdienen met je website is zo eenvoudig!

10/20/2019
More
Natuurlijk wil jij ook flink geld verdienen met de koopgekte naar aanleiding van de feestdagen. Peter en Gunther zetten een aantal zaken op een rij zodat ook jij geld kan verdienen met je website. Kijk ook op https://vevida.academy voor nog meer Blogs en Vlogs.

Duration:00:20:24

Meer omzet met het juiste onderwerp in je mailings

10/13/2019
More
De juiste combinatie vinden van enkele zoekwoorden als onderwerp voor je mailing is van cruciaal belang voor je omzet. Peter en Gunther van de Vevida Academy leren je hoe een pakkende onderwerpregel uit moet zien.

Duration:00:17:09

Waarom kiezen voor HTML mails?

10/7/2019
More
Mails of mailings kun je versturen in zowel HTML als "Platte tekst". Maar waarom of wanneer kies je voor HTML of Platte tekst? Peter en Gunther van de Vevida Academy vertellen je waarom en wanneer in deze Podcast.

Duration:00:32:11

Help, mijn gele review-sterren zijn verdwenen!

9/30/2019
More
Google heeft onlangs een nieuwe update uitgebracht en die kan gevolgen hebben voor de weergave van jouw website in de zoekresultaten. Zo kan het zijn dat nu de gele review-sterren die je voorheen wel zag staan, nu zijn verdwenen. In deze podcast leggen Gunther en Peter uit waarom Google dit heeft gedaan en wat jij kunt doen om je sterren weer zichtbaar te maken.

Duration:00:16:29

Weg met POP3! Zeg ja tegen IMAP!

9/22/2019
More
Weg met POP3 Mailboxen, mail veilig met IMAP. IMAP mailboxen hebben zoveel meer voordelen, waarom zou je dan nog gebruik maken van een POP3 mailbox? Peter en Gunther van de Vevida Academy vertellen je waarom je POP3 mag vergeten en zeker moet kiezen voor IMAP!

Duration:00:13:36

Wie linkt er naar jouw website? Check het met Google Search Console!

9/16/2019
More
Wie linkt er naar jouw website? Dat kom je te weten met de handige tool "Google Search Console. Check welke Interne en externe links jouw website te verwerken krijgt. Peter en Gunther van de Vevida Academy vertellen je hoe en wat. Beluister deze podcast en wordt zelf een Marketing Rockstar

Duration:00:32:11

Is je website mobielvriendelijk? Check het met Google!

9/9/2019
More
Wil jij zekerheid over de prestaties van je website op mobiel? Peter en Gunther van de Vevida Academy vertellen hoe jij je website kunt checken door middel van Google Search Console op de mobiele bruikbaarheid.

Duration:00:11:56

Je sitemap indienen met Google Search Console

9/2/2019
More
Dankzij deze podcast van de Vevida Academy weet jij hoe je je website kunt aanmelden bij Google door middel van Google Search Console. Peter en Gunther leggen je uit hoe het indienen van je sitemap bijdraagt tot het succes van je website.

Duration:00:32:11

👍PODCAST: Fouten oplossen met Google Search Console.

8/26/2019
More
Peter en Gunther van de Vevida Academy leggen je in deel 2 van de Google Search Console special uit welke fouten Google Search Console laat zien en wat jij eraan kunt doen om die te verhelpen.

Duration:00:09:56

🎤 De prestaties van je website meten met Google Search Console.

8/19/2019
More
Hoe gebruik je Google Search Console om de prestaties van je website te meten? Peter en Gunther van de Vevida Academy leggen je stap voor stap uit hoe je de prestaties meet en wat je ermee kunt om nog beter te scoren in de zoekresultaten van Google. Wil je dit graag even nalezen, kijk dan op https://vevida.academy onder het kopje "Blogs en Vlogs" Google Search Console: https://search.google.com/search-console/

Duration:00:11:59

Blijven scoren in Google na het vernieuwen van je website!

8/12/2019
More
Het is van levensbelang dat je website mee is met de razendsnelle internet ontwikkelingen en daarom moet hij eens in de zoveel tijd vernieuwd worden. Maar, waar moet je op letten bij het vernieuwen van je website? Peter en Gunther van de Vevida Academy zetten alle puntjes op een rijtje waar jij op moet letten bij het vernieuwen van je website. Meer kijken, luisteren of lezen? Kijk dan op https://vevida.academy onder het kopje "Blogs & Vlogs"

Duration:00:20:05

Content hergebruiken en opnieuw scoren in Google

8/5/2019
More
In een goed (Blog)artikel kruipt serieus wat bloed, zweet en tranen. Zorg er dan ook voor dat al deze moeite niet voor niets is geweest en hergebruik later je content om opnieuw hoog te scoren in Google. Peter en Gunther van de Vevida.Academy vertellen je hoe je dit het best aanpakt.

Duration:00:17:40

Het belang van locatiebepaling in Google!

7/29/2019
More
We gebruiken meer en meer onze smartphone om onderweg iets op te zoeken op Google. Google toont de meest relevante resultaten bij u in de buurt... Natuurlijk moet je daar als bedrijf op inspelen. Peter en Gunther van de Vevida Academy geven je enkele tips om mee te scoren in Google. Wil je meer kijken, luisteren of lezen? Kijk dan op https://vevida.academy onder de kop "Blogs & Vlogs"

Duration:00:14:20

Hoe een autoresponder voor tevreden klanten zorgt!

7/22/2019
More
Gebruik je die wel gekende autoresponder enkel tijdens je vakantie, of heeft het gebruik van een autoresponder nog andere positieve neveneffecten op je klanten? Peter en Gunther van de Vevida Academy vertellen je hoe en waarom je een autoresponder kunt gebruiken voor een betere krantenervaring. Wil je meer podcasts bekijken, beluisteren of ben je meer een lezer, kijk dan even op https://vevida.academy onder het kopje Blogs & Vlogs

Duration:00:13:07

Zo zijn je klanten ook up-to-date tijdens je vakantie

7/15/2019
More
Zowel voor je klanten en abonnees, maar ook voor je score in de Google zoekresultaten is het belangrijk om ook tijdens je vakantie te blijven posten. Of het nu gaat om Blog's, Podcasts, videocasts of andere manieren waarop je binding hebt met je klanten, het is belangrijk deze te onderhouden tijdens je vakantie. Maar, daarom mag jij wel genieten van je welverdiende vakantie! Peter en Gunther van de Vevida.academy vertellen je hoe je dit het best kunt aanpakken. Een bijkomend voordeel is ook...

Duration:00:16:07

Scoren in Google met een snelle website

7/8/2019
More
De snelheid van je website is mede-verantwoordelijk voor de positie van je website in de zoekresultaten van Google. Peter en Gunther van de Vevida Academy helpen je met het optimaliseren van de snelheid van je website.

Duration:00:22:58