Filezo - 24.hu-logo

Filezo - 24.hu

Food & Cooking Podcasts >

A magyar gasztroforradalom úttörői

A magyar gasztroforradalom úttörői
More Information

Location:

Hungary

Description:

A magyar gasztroforradalom úttörői

Language:

Hungarian

Contact:

+36305941285


Episodes

Vad-Horváth Zoltán: Amikor két giroszt kaptál hétszázötvenért, akkor már komoly baj volt

11/7/2019
More
A magyar street food szárnyal. Vagy mondjuk úgy, hogy egyre népszerűbb, de még mindig sokat kell fejlődnünk. A Magyar Street Food Egyesület elnökével beszélgettünk.

Duration:01:10:02

Steiner Kristóf: A világunk a fanatizmusra van berendezkedve

10/27/2019
More
A FIléző podcast vendége Steiner Kristóf volt, aki régebben azt gondolta, nem lehet kigyógyulni a bulímiából, ma már másképp látja. De miért épp a Youtube-on tért vissza új főzőműsorával, hatékony stratégia-e a kedvesség a dühös ítélkezés ellen, vegánként megkísérti-e még néha egy mekis sajtburger, és miért nem tudna Magyarországon élni?

Duration:00:36:21

Regölyi Péter: Nem mindenki azért lesz vegán, mert nem szereti a hús ízét

10/9/2019
More
A Filéző podcast eheti adásában Regölyi Péterrel beszélgettünk, aki úgy nyitotta meg a Vegan Love-ot, hogy majdnem tíz éve vezet burgerezőt feleségével.

Duration:00:49:35

Havas Henrik segíthet eldönteni, Radnai vagy Portik volt-e a keményebb nehézfiú

10/1/2019
More
Havas Henrik könyvet írt Radnai Lászlóról, a kecskeméti maffiaper elsőrendű vádlottjáról, amiben látszólag arra vállalkoznak, hogy tagadják a rendszerváltás utáni magyar szervezett alvilág létezését. A Tangó és Kes hetedik adásában lebontjuk a tévedéseket és a tudatos ferdítéseket.

Duration:00:45:35

Pestre kitehetjük a megtelt táblát, Budára kell menni reggelizni

9/5/2019
More
A Filéző podcastban a brunch-kultúrát beszéljük ki egy budapesti reggeliző, a Törökméz tulajdonosával. Járnak-e már magyarok is reggelizőbe, és kell-e nekik vendéglátós tapasztalat?

Duration:00:48:20

Hlatky-Schlichter Hubert a magyar gasztróról, a fejlődésről és a sóher milliárdosokról

8/15/2019
More
Korán rájött, hogy neki még sok köze lesz a vendéglátáshoz. Azóta szerzett egy Michelin-csillagot, meghatározó helyeket nyitott, és küzd a turistacsapdák ellen.

Duration:00:54:37

Gerendai Károly: Ha a magyarokon múlna, csődbe mehetnének a csúcséttermek

8/1/2019
More
A Filéző podcast legújabb adásában Gerendai Károly volt a vendégünk, akivel végigvettük a vendéglátásban töltött évtizedeket, és azt, hogy a magyarok mennyire nyitottak a fine diningra.

Duration:00:36:16

Sipos Melinda és az élet műanyag nélkül

7/19/2019
More
Menő lett a környezettudatosság, a műanyagmentes élet. Sipos Melinda hamar felismerte, mekkora szürke zóna ez a magyar piacon, és Budapesten elsőként nyitotta meg csomagolásmentes üzletét. A Ligeti bolt tulajdonosával még a műanyagmentes július kezdete előtt beszélgettünk személyes történetéről, és arról, hogyan vághatunk bele egy szebb, tisztább és zöldebb életbe anélkül, hogy egyszerre szabadulnánk meg minden műanyagtól az otthonunkban.

Duration:00:46:34