OERsterk Podcast met drs. Richard de Leth-logo

OERsterk Podcast met drs. Richard de Leth

Health & Wellness Podcasts

Het is onze OERsterke missie dat ieder mens de juiste kennis en vaardigheden heeft voor een optimale zelfzorg. Drs. Richard de Leth interviewt diverse pioniers, experts en dwarsdenkers om samen het gezondheidsvirus te verspreiden. Sluit jij je ook aan?

Location:

United States

Description:

Het is onze OERsterke missie dat ieder mens de juiste kennis en vaardigheden heeft voor een optimale zelfzorg. Drs. Richard de Leth interviewt diverse pioniers, experts en dwarsdenkers om samen het gezondheidsvirus te verspreiden. Sluit jij je ook aan?

Language:

Dutch


Episodes
Ask host to enable sharing for playback control

Joseph McClendon III: ‘Solve these 10 toxic mental factors to make your life magnificent‘

4/19/2024
Would you like to receive the bestseller Dare To Be Magnificent by Joseph McClendon as a free E-book? Then click on this link: https://succesgids.nl/oersterk/ Joseph McClendon III is a Doctor of Neuropsychology and one of the most sought after Ultimate Performance Specialists in the world. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:12:01

Ask host to enable sharing for playback control

Karlijn Visser & Evelyn van Hasselt: ‘We willen mensen helpen om naar binnen te keren en daar je eigen licht te vinden’

4/11/2024
Koop hier je kaartje voor mijn show in Beatrix Theater in Utrecht: https://www.eventim.nl/eventseries/3550961?affiliate=SG6 Evelyn van Hasselt en Karlijn Visser zijn hoofdredacteuren van het online platform Holistik. Ook zijn ze auteur van meerdere holistische boeken. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:16:50

Ask host to enable sharing for playback control

Wardell Amerika: ‘Je kunt geen ongezonde leefstijl behandelen met medicatie‘

3/28/2024
Koop hier je kaartje voor mijn show in Beatrix Theater in Utrecht: https://www.eventim.nl/eventseries/3550961?affiliate=SG6 Wardell Amerika is neuroloog. Hij houdt zich bezig met duurzame gezondheid, waaronder de koppeling tussen migraine en leefstijl. Hij heeft een eigen integraal zorgcentrum in Zwolle. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:11:39

Ask host to enable sharing for playback control

Jan Bommerez: ‘Ons lichaam is zelfregulerend, maar trauma verstoort deze zelfregulatie’

3/15/2024
Ook jouw innerlijk potentieel verder bevrijden en (jeugd)trauma’s oplossen? Check dan de transformerende online training van Jan Bommerez en gebruik de code oersterk25 voor 25 procent extra voordeel: https://jeugdtrauma.com/online-training-kopen/ Jan Bommerez is expert op het gebied van menselijk potentieel, flow en trauma. Onze eerste OERsterk Podcast werd meer dan 250.000 keer bekeken en beluisterd. Vandaag is hij live in onze studio, dus bereid je voor op een prikkelende tweede verdiepende ontmoeting. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:20:05

Ask host to enable sharing for playback control

Christine Pannebakker en Robert Bridgeman: ‘Tijd heelt niet alle wonden, want bij trauma blijft de wond totdat hij aangekeken wordt‘

2/29/2024
Ook aan de slag met jouw triggers & trauma’s? Check dan deze online training van Robert, nu met €20,- voordeel én hun nieuwe boek als E-book cadeau, zie https://bridgeman.plugandpay.nl/r?id=5CVyJHRp Robert Bridgeman is transformatiecoach, opleider en spreker. Christine Pannebakker is schrijfster en journaliste. Samen zijn ze auteur van het boek ‘Trauma: Je bent gek als je het niet hebt’. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:13:02

Ask host to enable sharing for playback control

drs. Femme Zijlstra: ‘Dokters zijn niet opgeleid om chronische ziekten goed te kunnen behandelen‘

2/15/2024
Femme Zijlstra is integraal arts en radioloog. Ze heeft een praktijk met de naam Kijk & Luisterdokter. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:10:37

Ask host to enable sharing for playback control

Eliane Bernhard: ‘De echte graadmeter voor succes is een kalm zenuwstelsel‘

2/1/2024
Ben je benieuwd wat meditatie voor jou kan betekenen? Klik hier voor een maand lang gratis toegang tot de Meditatie app van House of Deeprelax en ervaar het zelf. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:06:42

Ask host to enable sharing for playback control

Rogier Larik: ‘We willen de apotheek laten evolueren tot een gezondheidshuis‘

1/18/2024
Rogier Larik is openbaar apotheker en de aanvoerder van de leefstijlapothekers. Vanuit zijn bedrijf ‘Care For Cure’ heeft hij de opleiding leefstijlapotheker opgezet. Koop hier je kaartje voor mijn show in Beatrix Theater in Utrecht: https://www.eventim.nl/eventseries/3550961?affiliate=SG6 Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:03:41

Ask host to enable sharing for playback control

Alex Malone: ‘Geef jij je tijd – ook op je werk - aan wat je echt gelukkig maakt?‘

1/4/2024
Alex Malone is auteur, CEO van 3 bedrijven en visionair in het ‘nieuwe werken’. Koop hier je kaartje voor mijn show in Beatrix Theater in Utrecht: https://www.eventim.nl/eventseries/3550961?affiliate=SG6 Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:07:40

Ask host to enable sharing for playback control

Ingeborg Bosch: ‘Deze 5 afweermechanismen hielpen je als kind overleven, maar geven later problemen‘

12/21/2023
Ingeborg Bosch is grondlegster van de PRI (Past Reality Integration), psycholoog en bestsellerauteur. Koop hier je kaartje voor mijn show in Beatrix Theater in Utrecht: https://www.eventim.nl/eventseries/3550961?affiliate=SG6 Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:04:50

Ask host to enable sharing for playback control

Joep Rovers: ‘Als je gezond bent dan knal je uit elkaar van energie‘

12/7/2023
Joep Rovers is eigenaar van Werk Atleet en spreker over vitaliteit. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:06:06

Ask host to enable sharing for playback control

Marianne Vanderveen: ‘De begeleiding van een kind in de eerste 1000 dagen bepaalt hoe we onze samenleving creëren’

11/23/2023
Marianne Vanderveen is lactatiekundige, medisch antropoloog en socioloog. Ze is mede-initiatiefnemer en hoofdredacteur van ACE Aware NL, een project om het bewustzijn over vroegkinderlijk trauma te vergroten. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:18:32

Ask host to enable sharing for playback control

Jorn & Lars: ‘De epigenetica geeft je tools om aan je huidige gesteldheid te sleutelen‘

11/9/2023
Jorn Bosma en Lars van den Nieuwenhoff zijn oprichters van de online community IkiGuides. Ze houden zich bezig met epigenetica, kwamtumbiologie en optimale gezondheid. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:16:45

Ask host to enable sharing for playback control

Dick Kuiper: ‘De mens hoort niet via de mond te ademen, dus train je ademhaling’

10/26/2023
Boek: https://buteyko-instituut.plugandpay.nl/r?id=YKWSgxw6 Cursus: https://buteyko-instituut.plugandpay.nl/r?id=1L364Hj8 Tape: https://buteyko-instituut.plugandpay.nl/r?id=zLrAhKpR Dick Kuiper is en oprichter van het Buteyko Instituut. Zijn missie is om mensen te leren om gezond te ademen. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:03:50

Ask host to enable sharing for playback control

Samira Alic-Kasumovic: ‘De chemische huid- en haarzorg moet veranderen in biologische verzorging’

10/12/2023
10% korting bij https://hemnature.com? Kortingscode: Oersterk10 Let op: de kortingscode is niet geldig op voordeelverpakkingen en sets en de kortingscode is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes. Samira Alic-Kasumovic is biologische kapper. Ze heeft een praktijk in Brunssum en is gespecialiseerd in biologische huid- en haarverzorging. Samira vluchtte door oorlog in 1992 uit Bosnië-Herzegovina, en heeft in Nederland een nieuw bestaan opgebouwd. Ze wil mensen nu bewust maken van een gezonde huid- en haarverzorging. Wat mij betreft een belangrijk onderwerp, omdat tegenwoordig nog steeds de chemische huid- en haarzorg domineert. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:54:28

Ask host to enable sharing for playback control

Christel van der Meer: ‘Pas als je de dood kunt insluiten kun je voluit gaan leven’

9/28/2023
Christel van der Meer is opgeleid als Zen Shiatsu therapeut, oprichtster van Oerbouillon en nu actief als gids naar je natuurlijke kracht. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:11:14

Ask host to enable sharing for playback control

Dr. Merijn van de Laar: ‘Door mentale overprikkeling slapen we niet meer zo lekker als een oermens‘

9/14/2023
Merijn van de Laar is slaapwetenschapper en auteur van het boek ‘Slapen als een oermens’. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:59:24

Ask host to enable sharing for playback control

Siebe Hannosset: ‘Bewuste ademhaling is de kortste weg naar fysiek en mentaal welzijn‘

8/31/2023
Siebe Hannosset studeerde bewegingswetenschappen, klinische psycho-neuroimmunologie en NLP. Hij is auteur van het boek Intermittent Living, Leidraad voor een kerngezond leven. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:05:29

Ask host to enable sharing for playback control

drs. Martin Bennis: ‘Het lichaam heeft de juiste tools nodig om zichzelf te kunnen genezen‘

8/16/2023
Martin Bennis is anesthesioloog, maar heeft ook een online Leefstijl Gezondheidsgids opgezet. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:06:43

Ask host to enable sharing for playback control

Louisette Blikkenhorst: ‘Een ketogene leefstijl verdient een groter podium‘

8/3/2023
Louisette Blikkenhorst is specialist Ketogene Leefstijl en Therapie. Ze is oprichtster van het Ketogeen Instituut. Wekelijks inspirerend gezondheidsnieuws ontvangen? Zie https://oersterk.nu/nieuwsbrief/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:59:21