Paivan teoria-logo

Paivan teoria

Health & Wellness Podcasts >

Päivän teoriassa henkinen valmentaja, kirjailija ja käsikirjoittaja Katri Manninen vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin.

Päivän teoriassa henkinen valmentaja, kirjailija ja käsikirjoittaja Katri Manninen vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin.
More Information

Location:

Finland

Description:

Päivän teoriassa henkinen valmentaja, kirjailija ja käsikirjoittaja Katri Manninen vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin.

Twitter:

@kutrinet

Language:

Finnish


Episodes

Rajoittaako oma tarinasi sinua?

3/22/2019
More
Tuntuuko sinusta että olet jumissa, koska kerrot itsellesi rajoittavia tarinoita? Kuuntele kuinka voit ylittää omat tarinasi ja toteuttaa unelmasi. The post Rajoittaako oma tarinasi sinua? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:07:27

Helposti koukuttuminen (esim. töihin)

3/11/2019
More
Miksi joku jää helposti tekemiseen koukkuun? Puhetta työaddiktiosta ja muista vastaavista riippuvuuksista. The post Helposti koukuttuminen (esim. töihin) appeared first on Kutri.net.

Duration:00:13:36

Onko kaikki juoruilu pahasta?

3/7/2019
More
Miksi juoruilemme eli puhumme toisen asioista tämän selän takana? Ovatko suomalaiset kovia puhumaan selän takana? Miten voi olla juoruilematta? Tässä podcastissa pohditaan näitä ja muita juoruiluun liittyviä kysymyksiä. The post Onko kaikki juoruilu pahasta? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:10:16

Onko itkeminen OK?

3/6/2019
More
Oletko itkupilli? Hävettääkö sinua jos itket julkisesti? Tässä podcastissa mietitään miksi ja milloin itkemme ja mitä hyötyä itkemisestä voi olla. The post Onko itkeminen OK? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:17:47

Itsetunto ja (työpaikka)kiusaaminen

3/4/2019
More
Miten parantaa itsetuntoa jos on joutunut kiusaamisen uhriksi? Mistä tunnistat työpaikkakiusaamisen ja mitä sille voi tehdä? The post Itsetunto ja (työpaikka)kiusaaminen appeared first on Kutri.net.

Duration:00:24:25

Muutoksen pelko

3/2/2019
More
Mitä tehdä jos muutos pelottaa tai tuntuu raskaalta? Miksi joidenkin muutosvastarinta on kovempaa kuin toisten? Voiko laiskuus estää meitä muuttamasta asioita? Maanantaista 4.3. alkaen podcast ilmestyy maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. The post Muutoksen pelko appeared first on Kutri.net.

Duration:00:15:47

Kuinka rauhoittua kiireen jälkeen?

3/1/2019
More
Onko sinun vaikea rauhoittua? Miksi kiireen tunne jää helposti päälle? Kuuntele käytännön vinkit rauhoittumiseen. The post Kuinka rauhoittua kiireen jälkeen? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:11:47

Kuinka ottaa ilo irti työttömyydestä?

2/27/2019
More
Oletko juuri jäämässä tai jäänyt työttömäksi? Pelottaako tai hävettääkö työttömyys sinua? Mitä tapahtuisi jos ottaisitkin ilon irti työttömyydestä? The post Kuinka ottaa ilo irti työttömyydestä? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:11:14

Pettymys ja paha mieli

2/27/2019
More
Petyitkö pahasti? Pahoititko mielesi? Miten kestää pettymystä ja päästä pahan mielen yli. The post Pettymys ja paha mieli appeared first on Kutri.net.

Duration:00:10:56

Kaksinaamaisuus

2/25/2019
More
Miksi ja milloin syyllistymme kaksinaamaisuuteen? Miten suhtautua kaksinaamaiseen kaveriin? Entä välttää itse olemasta kaksinaamainen? The post Kaksinaamaisuus appeared first on Kutri.net.

Duration:00:21:56

Milloin olet oma itsesi?

2/25/2019
More
Kuinka usein olet kuullut neuvon "ole vain oma itsesi"? Tuntuuko sinusta joskus siltä ettet ollut oma itsesi - tai et tiedä kuka oikeastaan olet? The post Milloin olet oma itsesi? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:06:55

Jahkailu ja sen lopettaminen

2/23/2019
More
Jahkailetko jonkin itsellesi tärkeän asian päättämisen tai aloittamisen kanssa? Mitä eroa on jahkailulla ja vitkuttelulla? Mikä saa meidät jahkailemaan ja miten voimme lopettaa turhan jahkailun. The post Jahkailu ja sen lopettaminen appeared first on Kutri.net.

Duration:00:11:28

Kuinka uskoa itseensä?

2/22/2019
More
Tuntuuko sinusta vaikealta uskoa itseesi ja siihen, että voisit toteuttaa unelmasi? Vaivaako huono itsetunto? Kuuntele kuinka saada lisää itsevarmuutta. The post Kuinka uskoa itseensä? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:12:46

Miten innostua enemmän elämästä?

2/21/2019
More
Onko elämässäsi periaatteessa kaikki hyvin, mutta silti tuntuu siltä kuin jotain puuttuisi? Tuntuuko elämä vähän liiankin turvalliselta ja tylsältä? Tässä Päivän teoriassa mietitään mistä voi saada lisää innostusta ja iloa elämään silloin kun kaikki on jo hyvin. Ainakin osa vinkeistä voi auttaa myös tilanteissa, joissa kaikki ei ole hyvin. The post Miten innostua enemmän elämästä? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:17:26

Miten ajattelit käyttää elämäsi?

2/20/2019
More
Etkö tiedä mitä tekisit elämälläsi? Tuntuuko elämä olevan muualla tai menevän ohi? Tässä osassa Katri jakaa ajatuksen, joka auttaa häntä toimimaan. The post Miten ajattelit käyttää elämäsi? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:09:54

Kuinka kestää hyvää oloa? (oikea)

2/20/2019
More
Miten kestää tasaista ja hyvää oloa sen jälkeen, kun on tottunut kamppailuun, kärsimykseen tai draamaan? Tässä jaksossa Katri vastaa bulimiasta toipuneelle, jolla on vaikeuksia hyväksyä, että elämässä voi käydä hyvin. Vastauksesta voi olla iloa kaikille meille, jotka joskus pilaamme oman tunnelman vain estääksemme jotakuta muuta tekemästä niin. Latasin vahingossa nettiin ensin pelkän intron ja näköjään … Jatka lukemista "Kuinka kestää hyvää oloa? (oikea)" The post Kuinka kestää hyvää oloa?...

Duration:00:22:31

Kuinka kestää hyvää oloa?

2/20/2019
More
Miten kestää tasaista ja hyvää oloa sen jälkeen, kun on tottunut kamppailuun, kärsimykseen tai draamaan? The post Kuinka kestää hyvää oloa? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:22:31

Miksi flunssassa masentaa?

2/18/2019
More
Miksi flunssassa alkaa helposti ottaa päähän myös asiat, jotka ennen flunssaa eivät vaivanneet? Miten flunssamasennukseen kannattaa suhtautua? The post Miksi flunssassa masentaa? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:17:02

Voiko omia ajatuksia hallita?

2/17/2019
More
Miten omia ajatuksia voi hallita? Entä tarvitseeko omia ajatuksia hallita? Tällaisia ajatuksia Katri Manninen pohtii Päivän teoria -podcastin tässä osassa. The post Voiko omia ajatuksia hallita? appeared first on Kutri.net.

Duration:00:10:30

Tervetuloa kuuntelemaan Päivän teoria -podcastia!

2/17/2019
More
Uudessa Päivän teoria -podcastissa Katri Manninen vastaa yleisön kysymyksiin ihmissuhteista, motivaatiosta ja henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. The post Tervetuloa kuuntelemaan Päivän teoria -podcastia! appeared first on Kutri.net.

Duration:00:08:38