Bojana in Luka - DRUZINSKI PODCAST-logo

Bojana in Luka - DRUZINSKI PODCAST

Kids & Family Podcasts >

DRUŽINSKI PODCAST – VSAKO SREDO IZZIDE NOVA EPIZODA DRUŽINSKEGA PODCASTA.

DRUŽINSKI PODCAST – VSAKO SREDO IZZIDE NOVA EPIZODA DRUŽINSKEGA PODCASTA.
More Information

Location:

Slovenia

Description:

DRUŽINSKI PODCAST – VSAKO SREDO IZZIDE NOVA EPIZODA DRUŽINSKEGA PODCASTA.

Language:

Slovenian

Contact:

041383869


Episodes

V LJUBEZNI NI 'DAJ DAM'

5/14/2019
More
Torej ljubezen ni 'daj dam' varianta. To ni ljubezen. To je trgovina. Ljubezen se daruje, je svobodna. Ljubezen vedno daje. Jaz sem tisti, ki sem povabljen, da naredim prvi korak. Najbolj ljubeča stvar, ki jo lahko naredim za svojega sozakonca je, da postavim meje svoji sebičnosti. Da postavim meje svojemu egu in da znam umirati v sebi za dobro sozakonca. Zato možje pomagajte svojim ženam, da bodo postajale bolj ljubeče in obratno. Žene pomagajte svojim možem, da bodo postajali bolj ljubeči...

Duration:00:13:37

ALI LAHKO OBDRŽIM SVOJE ZOBE?

5/7/2019
More
KAKO LAHKO OBDRŽIM SVOJE ZOBE ZDRAVE IN IZBOLJŠAM CELOSTNO ZDRAVJE? Ustno zdravjeje osnova za dobro socialno, duševno in telesno počutje človeka in je eden od pokazateljev ravni zdravstvenega stanja človeka. Temelj zdravih zob in ustne higiene je pravilna in redna ustna higiena. Glavni vzrok bolezni zob in ustne votline je bakterijski plak. Osnova preprečevanja bolezni je poleg pravilne in redne ustne higiene še ustrezna zobozdravstvena oskrba in redno odstranjevanje mehkih in trdih zobnih...

Duration:00:31:49

PRED POROKO ŠE V FITNES!

5/1/2019
More
Pred poroko sva se želela temeljito pripraviti na zakon. Priprava na zakon lahko poteka v krajših verzijah; v nekaj dnevnih, ali tedenski obliki. Spet druge priprave so dalj časa trajajoče in bolj poglobljene. Zaradi najine oddaljenosti, ko sva kot zaročenca živela še doma, v primarnih duržinah, sva izbrala e-pripravo zavoda Iskreni. Priprava je bila odlična investicija za najin zakon! Več pa v prispevku...

Duration:00:18:10

LUKA GUČI PRLEŠKO (SMEH)

4/23/2019
More
TOKRAT SEM MOŽA IZZVALA, DA GOVORIVA V MOJEM NAREČJU - PRLEŠČINI. Luka je za menoj ponavljal "prleške gučeníce", oziroma je gúča po prleško. Prleščina je zelo zanimivo narečje, ki pa ga ljudje pogostokrat zamenjujejo s prekmurščino, čeprav sta to dve različni narečji, območji pa ločuje reka Mura. Prlekija se nahaja na desnem bregu, Prekmurje pa na levem bregu reke Mure. Torej, če si prlek, ni nujno, da obvladaš prekmurščino.

Duration:00:20:46

PRAZNIČNA EPIZODA - ZAKAJ NE JEMO VELIKONOČNE VEČERJE?

4/17/2019
More
V podcastu spregovoriva o velikonočnih praznikih. Govoriva tudi o tem, kaj nam pomenijo, kako se na njih pripravimo in kako jih praznujemo.Prazniki so najlepši skupni trenutki, zato jih je vredno praznovati v družinskem krogu.

Duration:00:17:31

5 NASVETOV ZA SREČNO DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

4/9/2019
More
Odločila sva se, da z vami deliva 5 nasvetov, ki nama pomagajo k srečnemu družinskemu življenju. Nasvete enkrat živiva in upoštevava bolj, drugič manj. Enkrat nama uspeva bolj, drugič manj. Se pa trudiva, da sva srečna midva, posledično pa tudi najini otroci. Prisluhnite podcastu...

Duration:00:14:01

JAZ IMAM VEDNO PRAV

4/2/2019
More
JAZ IMAM PRAV - KOLIKOKRAT DNEVNO SLIŠIMO TA STAVEK? Če pa ga že ne izrečemo, tako večkrat razmišljamo in mislimo. Vztrajanje v svojem pravu in strah pred ranjenostjo našega ega, nas vodi v nesmiselne prepire. V podcastu spregovoriva o najini različnosti, o borbi za "svoj prav", o iskanju napak na sozakoncu, o spoštovanju in potrpežljivosi. Govoriva tudi o tem, kako " umirati v svojem egu". Nasmejiva se drug drugemu, saj imava vsak svoj pogled na svet in na najino vztrajanje pri "svojem...

Duration:00:16:26

POMEN SKUPNIH OBEDOV

3/26/2019
More
Obedi, ko je cela družina skupaj, so v današnjem svetu prava redkost.Pa vendar je takšno preživljanje časa tako dragoceno, da se je zanj vredno truditi. S skupimi obedi ustvarimo lepe spomine, otrokom pa privzgojimo spoštovanje do hrane in veselje ob skupnih trenutkih.Verjemite, da to ostane. Ne igrače, ampak čas, ko smo skupaj. In ta je najlepši.

Duration:00:14:04

POROKA - LIST PAPIRJA, ALI KAJ VEC

3/19/2019
More
Kaj nama pomeni poroka? Zaveza. Obljuba. Odločitev. Zakrament. Blagoslov. Zakaj bi se poročila, če bi nama poroka pomenila samo list papirja? To bi bilo brez pomena. Poroka je sveta in prinaša dobro v najino življenje. Tega se morava zavedati in se za to truditi. Obljuba brez dela in truda je prazna. Lepo je biti poročen!

Duration:00:13:28

ENOTNOST PRI VZGOJI OTROK

3/12/2019
More
Danes se pogosto otrok postavlja na prvo mesto. Brez omejitev, brez strogosti. Premalokrat pa se poudarja, da je na prvem mestu odnos med mamo in očetom in posledično njuna enotnost pri vzgoji. Ne smemo se počutiti, kot brezčutni starši, ki otrokom nič ne dovolimo, ampak kot ljubeči starši, ki imamo svoje otroke najraje in jim želimo le najboljše!

Duration:00:25:53

KAKO SE PREPIRATI SPOŠTLJIVO

3/6/2019
More
V PODCASTU GOVORIVA O TEM, KAKO SE PREPIRATI SPOŠTLJIVO. Ali je to sploh mogoče? Znano je dejstvo, da je prepir slab. Ampak ni. Še posebej, če ga rešujeva sproti. Takrat je celo koristen.

Duration:00:25:56

OPTIMIZEM IN VESELJE

2/27/2019
More
OPTIMIZEM IN VESELJE V tretjem podcastu govoriva o optimizmu in veselju v družini. Sprašujeva se o tem, kako ohraniti pozitiven pogled na življenje? Kakšno okolje ustvarjava v družini? Kaj pa, ko pridejo preizkušnje? Kaj se takrat zgodi z optimizmom in veseljem?

Duration:00:18:19

Najini začetki

2/20/2019
More
V tem podcastu boste izvedeli več o nama, o najini poti in začetkih. Kako sva se spoznala? Kako se je najin odnos razvijal in rastel? Kaj se je dogajalo prvo leto? Kdaj in kdo je naredil prvi korak? Rada obujava spomine, saj veva, da lahko z njimi vedno znova pričarava trenutke zaljubljenosti, kot je bilo na začetku. In takrat vidiva drug drugega čisto v drugi luči – lepi luči. Torej, lepo nama je, kot na začetku.

Duration:00:16:42

BOJANA IN LUKA - DRUŽINSKI PODCAST

2/13/2019
More
ODLIČNO! TUKAJ JE BOJANA IN LUKA – DRUŽINSKI PODCAST Podcast je idealna priložnost za prenos najinih sporočil, saj lahko audio vsebine družinskega PODCASTA poslušate na slušalkah; med rekreacijo, pospravljanjem, vožnjo… Vsekakor je vredno čas izkoristiti za kvalitetne in koristne vsebine. Za rast zakona, odnosov in družine! Vsako sredo izide nova epizoda družinskega podcasta!

Duration:00:12:26