Carrer Major Tarragona-logo

Carrer Major Tarragona

Media & Entertainment Podcasts

Adrià Recasens

Adrià Recasens

Location:

Spain

Description:

Adrià Recasens

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan

Contact:

977088596


Episodes

‘Joves insensats’, un videoclip per canviar la percepció sobre els joves en pandèmia

7/16/2021
Carmina Blay, coordinadora territorial de Joventut a Tarragona ens parla del videoclip d’estiu “Joves insensats”. Els serveis de joventut dels consells comarcals de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès i la coordinació territorial de Joventut a Tarragona han presentat aquesta iniciativa amb l’objectiu de fer arribar l’experiència de joves […] L'entrada ‘Joves insensats’, un videoclip per canviar la percepció sobre els joves en pandèmia ha aparegut...

Duration:00:17:28

Com hem d’actuar si ens trobem un gos abandonat?

7/16/2021
A l’última secció de veterinària de Carrer Major prèvia a l’estiu hem parlat sobre com hem d’actuar si ens trobem amb un gos abandonat ara a l’estiu que, malauradament, n’hi ha més… N’hem descobert una mica més sobre el món animal, és amb la nostra veterinària del programa i veterinària preferida, la Maribel Martínez! L'entrada Com hem d’actuar si ens trobem un gos abandonat? ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:23:36

L’Obert X Vacances arranca la segona temporada

7/16/2021
Avui acaba la temporada de Carrer Major fins al setembre, però aquest dilluns dóna el punt de sortida l’Obert X Vacances. El magazín d’estiu que emetran més de 50 emissores de tota Catalunya i combinarà actualitat, entreteniment i territori. Avui han passat per Carrer Major el Carles Carvajal, presentador de l’Obert per Vacances, la Carol Cubota, coordinadora del territori del Camp de […] L'entrada L’Obert X Vacances arranca la segona temporada ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de...

Duration:00:13:37

Roig: “Els serveis socials són essencials i no pot ser que es basin només en el teletreball”

7/16/2021
Francesc Roig, President de Càritas Catalunya, ens ha acompanyat l’últim programa de la temporada de Carrer Major perquè la setmana passada Càritas va presentar la memòria del 2020, que revela que l’acció social de l’entitat va beneficiar més de 141 mil llars on viuen més de 272 mil persones l’any passat. Això representa un augment […] L'entrada Roig: “Els serveis socials són essencials i no pot ser que es basin només en el teletreball” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:19:29

Reconeixement a dos estudiants d’Arquitectura per propostes de reutilització urbanística rural

7/15/2021
Ignasi Pagès i Júlia Valero, estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV (ETSA), guanyador ell i finalista ella, dels premis de la Bienal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme a Projectes de Fi de Grau i Màster, ens parlen dels seus projectes. El de l’Ignasi és una proposta de reutilització d’edificacions industrials excedents en ubicacions […] L'entrada Reconeixement a dos estudiants d’Arquitectura per propostes de reutilització urbanística rural ha aparegut primer a...

Duration:00:23:13

Com és endinsar-se al món de YouTube?

7/15/2021
Fa unes setmanes a la secció de xarxes socials parlàvem del món dels influencers, i del pes que tenen a les xarxes socials des de fa uns anys i avui hem volgut conèixer una mica més a fons com es viu des de dins aquest món i ho hem fet acompanyats del Bernat Pujol, perquè ell té un […] L'entrada Com és endinsar-se al món de YouTube? ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:21:11

Carbonell: “Estem entrant en un cercle virtuós de possibles grans troballes”

7/15/2021
Eudald Carbonell, antropòleg, catedràtic de Prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili i investigador principal del Grup de Recerca d’Autoecologia Humana del Quaternari i de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social i codirector del Projecte Atapuerca ha passat aquest dijous per Carrer Major per parlar sobre la pandèmia que arrosseguem des de fa […] L'entrada Carbonell: “Estem entrant en un cercle virtuós de possibles grans troballes” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat...

Duration:00:12:32

Hub Emprèn CatSud, l’espai virtual i empresarial d’innovació al territori

7/14/2021
Sílvia Puerto, diputada delegada de Recursos Humans de la Diputació de Tarragona ens ha donat a conèixer el Hub Emprèn CatSud, un nou espai de trobada virtual per a empreses innovadores, creat per part de la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili i que ha entrat en funcionament aquest mes de juliol. […] L'entrada Hub Emprèn CatSud, l’espai virtual i empresarial d’innovació al territori ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:11:48

Quins museus no us podeu perdre aquest estiu?

7/14/2021
Aquest dimecres ha sigut l’última secció d’història de l’art abans de les vacances i ha tocat fer recomanacions! El nostre col·laborador, en Damià Amorós, ens ha preparat un munt de museus, monuments i centres patrimonials per poder visitar aquest estiu. I per què? Doncs perquè són llocs frescos, amb lavabos gratuïts, bancs per seure, cafeteries […] L'entrada Quins museus no us podeu perdre aquest estiu? ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:22:28

Montse Adán: ”El nou Museu del Port és molt trencador”

7/14/2021
Montse Adán, directora de Port-Ciutat, la marca cultural del Port de Tarragona al Moll de Costa, ens avança els detalls i el que ens depara el nou Museu del Port que després d’obres de remodelació reobre i s’inaugura aquest dissabte. En aquest sentit Adán assenyala que ens trobarem un nou museu “molt trencador”. L'entrada Montse Adán: ”El nou Museu del Port és molt trencador” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:14:50

Roigé: “S’ha de salvar la temporada turística com sigui”

7/14/2021
Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, ha passat pels micròfons de Carrer Major aquesta tarda de dimecres per dirigir plegats la mirada cap a molts cantons, entre ells també de la pandèmia i aquesta cinquena onada que afecta de manera contundent tot el país i fa que ara mateix el Govern […] L'entrada Roigé: “S’ha de salvar la temporada turística com sigui” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:27:16

L’última secció de llengua de la temporada. Agafeu-vos fort!

7/13/2021
A la secció de llengua últimament estem coneixent moltes curiositats i avui ho hem fet parlant sobre coses que diem en castellà i que també podríem dir en català, perquè encara que siguin complicades de traduir o siguin col·loquialismes tenen també una alternativa en la nostra llengua. Un dia més ens ha ajudat a aprendre […] L'entrada L’última secció de llengua de la temporada. Agafeu-vos fort! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:30

Una app per situar el nostre territori com a destinació turística de referència

7/13/2021
Gerard Macià, dissenyador de producte digital i promotor de Plataformes PECT TurisTIC en família del departament d’Innovació Turística d’Eurecat, ens ha donat a conèixer l’app Costa Daurada i Terres de l’Ebre Trip&Kids per situar el territori com a destinació de referència a l’exterior. Podeu accedir a Costa Daurada Trip&Kids aquí Podeu accedir a Terres de l’Ebre […] L'entrada Una app per situar el nostre territori com a destinació turística de referència ha aparegut primer a Ràdio Ciutat...

Duration:00:13:00

Pallarès detalla en què consistirà la reunió d’aquest dimecres sobre el PLASEQTA

7/13/2021
Teresa Pallarès, delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona, ens ha visitat aquest dimarts a Carrer Major per parlar de moltes coses: de la pandèmia i les darreres mesures anunciades per contenir la cinquena onada, d’infraestructures, de medi ambient, de l’actual context polític i les relacions de Catalunya amb l’Estat… L'entrada Pallarès detalla en què consistirà la reunió d’aquest dimecres sobre el PLASEQTA ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:33:20

Especialitzar-se en ‘Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies d’Operació’

7/12/2021
Guillermo Ruiz, cap de departament d’Electricitat i Electrònica de l’Institut Pere Martell de Tarragona, ens ha parlat a #CarrerMajor del nou curs d’especialització anomentat ‘Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies d’Operació’, i la importància que en tinguem nocions, almenys bàsiques, com a consumidors i usuaris, per a la nostra pròpia seguretat a la xarxa. L'entrada Especialitzar-se en ‘Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies d’Operació’ ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de...

Duration:00:21:32

La publicitat en prime time, quan i on posar-la?

7/12/2021
A la secció de publicitat d’aquest dilluns hem parlat de publicitat en “prime time”, és a dir, aquells anuncis que estan específicament posats abans o després d’un moment important com pot ser aquestes setmanes enrere els partits de l’Eurocopa, o quan es van endur els diners acumulats de Pasapalabra… Ens ha ajudat un dia més a […] L'entrada La publicitat en prime time, quan i on posar-la? ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:23:36

Conrad Casas: “No esperàvem aquest creixement explosiu de casos”

7/12/2021
Conrad Casas, sotsdirector de l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, ens ha acompanyat aquest dilluns per parlar sobre la crisi sanitària que travessem. Aquest dilluns al conjunt de la demarcació s’han notificat 523 nous contagis per COVID-19. La part positiva és que no hi ha hagut cap […] L'entrada Conrad Casas: “No esperàvem aquest creixement explosiu de casos” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:26:25

La massificació del turisme en els espais naturals

7/9/2021
Tenint en compte que avui era l’última secció de medi ambient abans de les vacances d’estiu, hem volgut parlar sobre la massificació del turisme i ho hem fet arran de la “polèmica” que ha suscitat una denúncia del GEPEC per l’impacte ambiental de la construcció d’una zona d’aparcament a la platja de la Marquesa al Delta de […] L'entrada La massificació del turisme en els espais naturals ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:24:36

“Els tests d’antígens estan donant una falsa seguretat”

7/9/2021
Manuela Bonillo, vicepresidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, ha passat pels micròfons de Carrer Major per parlar sobre la cinquena onada i el col·lapse de l’atenció primària. Avui que el Departament de Salut ha declarat 8.017 nous casos de covid-19 confirmats per PCR o TA en les darreres 24 hores, que situen […] L'entrada “Els tests d’antígens estan donant una falsa seguretat” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:10:47

‘Mulla’t’ per l’esclerosi múltiple aquest diumenge 11 de juliol

7/9/2021
Sefa Bové, coordinadora de campanyes de la Fundació Esclerosi Múltiple a les comarques de Tarragona, ha passat per Carrer Major per parlar sobre el Mulla’t perquè un any més, aquest diumenge 11 de juliol se celebra la campanya ‘Mulla’t’ de la Fundació Esclerosi Múltiple. L’activitat ja és un clàssic de cada estiu, amb la voluntat […] L'entrada ‘Mulla’t’ per l’esclerosi múltiple aquest diumenge 11 de juliol ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:17:08