We have updated our Terms of Service and Privacy Policy. Learn More

DYNAMO Podcast-logo

DYNAMO Podcast

Media & Entertainment Podcasts >

More Information

Location:

Denmark

Twitter:

@DYNAMOdk

Language:

Danish


Episodes

Kampen om naturen

11/20/2017
More
Maria Gjerding har samlet et trekløver af naturglade mennesker til en samtale om den nye naturbevægelse, der spirer. Hør Nikolaj Kirk, Rune Engelbreth Larsen og Morten DD Hansen komme med hvert deres bud på, hvorfor naturen lige pludselig er blevet et centralt politisk emne, og hvad vi kan gøre for at sætte den på dagsorden.

Duration:01:07:03

Hvordan vinder vi arbejdervælgerne tilbage?

5/31/2017
More
Ved sidste valg stemte et flertal af arbejderne på højrefløjspartierne. Venstrefløjen har delvist mistet taget i de traditionelle arbejdervælgere. Hvor fejler venstrefløjen, og hvordan vinder vi arbejdervælgerne tilbage? DYNAMO havde inviteret de tre faglige debattører Helga Mathiassen, Rasmus Bredde og Jakob Mathiassen til en samtale om, hvordan vi bringer venstrefløjen tilbage i øjenhøjde med de traditionelle arbejdervælgere. Johanne Schmidt-Nielsen var vært.

Duration:01:15:08

Er der håb for forandring?

4/17/2017
More
Elisabet Svane er vært for en politisk talk med Pernille Skipper og Uffe Elbæk om håb og perspektivet for politiske forandringer. Det politiske system i den vestlige verden er i opbrud. De gamle partier taber terræn - både i Danmark og Europa. Nye progressive partier og politiske bevægelser vinder frem, men opbruddet har også et højrepopulistisk og reaktionært ansigt. Findes der håb for progressive forandringer? Og kan de solidariske og bæredygtige svar på tidens store udfordringer vinde...

Duration:01:15:52

Har venstrefløjen svigtet arbejdervælgerne #1 [engelsk]

3/22/2017
More
Lars Trier Mogensen i samtale med den amerikanske forfatter og historiker Thomas Frank. Om højrepopulismens fremvækst i USA, Trump og hvordan Demokraterne har vendt ryggen til arbejdervælgerne.

Duration:00:44:27

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads