ZTACK-logo

ZTACK

Media & Entertainment Podcasts >

ZTACK is het nieuwe jongerenplatform van Nederland dat geeft wat jij door je oortjes, speakers en telefoon wil horen! Naast onze reclamevrije non-stop muziek op ZTACK.nl hebben we hier ZTACK Edge, het f’cking vette spel van Daan, ZTACK Now, waarin Marnix je op de hoogte houdt van alles wat er speelt en neemt Kyra Kay je in ZTACK Serious mee in alles waarin jij je herkent en wat je wil weten. Wij zijn ZTACK, jij ook? It’s about to change!

ZTACK is het nieuwe jongerenplatform van Nederland dat geeft wat jij door je oortjes, speakers en telefoon wil horen! Naast onze reclamevrije non-stop muziek op ZTACK.nl hebben we hier ZTACK Edge, het f’cking vette spel van Daan, ZTACK Now, waarin Marnix je op de hoogte houdt van alles wat er speelt en neemt Kyra Kay je in ZTACK Serious mee in alles waarin jij je herkent en wat je wil weten. Wij zijn ZTACK, jij ook? It’s about to change!
More Information

Location:

Netherlands

Description:

ZTACK is het nieuwe jongerenplatform van Nederland dat geeft wat jij door je oortjes, speakers en telefoon wil horen! Naast onze reclamevrije non-stop muziek op ZTACK.nl hebben we hier ZTACK Edge, het f’cking vette spel van Daan, ZTACK Now, waarin Marnix je op de hoogte houdt van alles wat er speelt en neemt Kyra Kay je in ZTACK Serious mee in alles waarin jij je herkent en wat je wil weten. Wij zijn ZTACK, jij ook? It’s about to change!

Twitter:

@ikbenztack

Language:

Dutch


Episodes

overgewicht | ZTACK Serious

5/22/2019
More
In deze aflevering van ZTACK Serious praat Kyra Kay met Astrid Postma Smeets over overgewicht. Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en andere vette shit!!

Duration:00:18:36

Schreeuwt Kwebbelkop naar fans op straat?! | ZTACK Now

5/15/2019
More
Jordi Maxim van den Bussche in ZTACK Now! Over zijn vriendin, stalkers, privacy, YouTube NL en veel meer! Je hoort het in een nieuwe ZTACK Now!

Duration:00:39:30

vluchten uit Syrië | ZTACK Serious

5/8/2019
More
In ZTACK Serious praat Kyra Kay met Johnny Dkdan die drie jaar geleden uit Syrië is gevlucht naar Nederland. Hoe werd hij ontvangen? Wat is er leuk aan Nederland? En waarom koos hij voor Nederland? Al deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de nieuwe ZTACK Serious! Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en andere vette shit!!

Duration:00:22:21

Sidney over theatertour en joints | ZTACK Edge

5/6/2019
More
In deze podcast is Sidney bij Daan te gast en samen praten ze over de muziekcarrière en de theatershow van Sidney. En uiteraard kan een lekkere jonk dan niet achterblijven! Hoor het geheim van hoe Sidney en Joint draait!! Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talk, muziek en andere vette shit!!

Duration:00:20:16

Sinan Can wist al wie de mol was!! | ZTACK Now

5/1/2019
More
In de negende aflevering van ZTACK Now: Sinan Can werkt als onderzoeksjournalist voor onder andere Zembla, en maakt televisie series als Bloedbroeders en De Arabische Storm. Samen met Marnix Westhuis praat hij over zijn leven, de journalistiek en over wie is de mol, waar Sinan Can ook aan mee deed. Hoe kon Sinan al weten wie de mol was?! Check het nu. Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talk, muziek en andere vette shit!

Duration:00:51:20

Factchecken | ZTACK Serious

4/24/2019
More
Welk nieuwsbericht op social media kun je nou nog vertrouwen? Kyra Kay praat samen met Maarten Keulemans, wetenschapsjournalist en factchecker voor de Volkskrant, over factchecken. Werkt haaienkraakbeen tegen kanker, wat is de gezondste groente en zijn voedingssupplementen wel goed voor je? Je hoort het in de nieuwe ZTACK Serious! Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en andere vette shit!

Duration:00:15:47

Vaarwel internet vrijheid?! | ZTACK Now

4/3/2019
More
In de achtste aflevering van ZTACK Now: Wessel Kok, student in de ICT industrie in Rotterdam die Marnix bijpraat over de komende artikel 13. Die nieuwe wetgeving heeft groen licht gekregen in Europees parlement.. Betekend dit het einde van de vrijheid op internet? Check het nu! Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:08:50

Studiefinanciering | ZTACK Serious

3/27/2019
More
Ga jij binnenkort studeren en wil je alles weten over je studiefinanciering en hoe dat in elkaar zit? Kyra Kay praat samen met Sjoerd Stikvoort die alle HBO en universitaire studenten vertegenwoordigt voor Nederland. Wat houdt studiefinanciering in, wanneer krijg je studiefinanciering en moet je dat nou nog terugbetalen? Kyra Kay bespreekt het in ZTACK Serious! Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:18:28

Met je beeldscherm de WILDERNIS in! | ZTACK Now

3/20/2019
More
In de zevende aflevering van ZTACK Now: Remco van Sabben, een av-student die uren per week spendeert aan Netflix! Binnenkort komt er een hele vette interactieve serie aan, maar zitten mensen hier wel op te wachten? Marnix zoekt het uit! Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:06:43

Cannabis | ZTACK Serious

3/13/2019
More
In ZTACK Serious neemt Kyra Kay je mee in de wereld van cannabis. Wat moet je doen als je verslaafd bent? Wat moet je doen als iemand in je omgeving verslaafd is en wat is het verschil tussen hasj en wiet. Gisèle Hoevenaars praat samen met Kyra Kay over het gebruik van cannabis en alles wat daarbij komt kijken. Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en vette shit!!

Duration:00:19:37

Op je 18e iemand reanimeren op het station | ZTACK Now

3/6/2019
More
In de zesde aflevering van ZTACK Now: Stef Hordijk van TheAEDProject.nl, n.a.v. een heftige ervaring op een treinstation heeft hij het initiatief genomen om een project op te zetten om zoveel mogelijk AED's in woonwijken te krijgen! Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:10:47

Dyslexie | ZTACK Serious

2/27/2019
More
In ZTACK Serious neemt Kyra Kay je mee in het leven van iemand met dyslexie. Stephanie Raber is te gast in de studio en weet alles over dyslexie. Zoals iedereen weet heeft dyslexie nadelen maar ook zeker voordelen!! Zo denk je snel in oplossingen! Alles weten over dyslexie luister nu!! Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!!

Duration:00:20:44

Alles over de wereld van GAMING en eSports! | ZTACK Now

2/20/2019
More
In de vijfde aflevering van ZTACK Now: Ward Geene, de eSports expert van Nederland! Waar is hij begonnen, en wat doet hij nu? Ook spreekt hij over het gebruik van doping, fit blijven en microtransacties. Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:28:40

Shot=Silence: Vrienden Niels en lenny zouden gratis seks met elkaar hebben?!

2/15/2019
More
Je kent het wel! De meest awkward vragen waar je eigenlijk niet durft te stellen en waar je al helemaal geen antwoord op durft te geven. In deze aflevering van ZTACK Edge speelt Daan Shot=Silence met vrienden Niels en Lenny. Ben je ooit bang geweest dat je vriendin zwanger was? Met welke ex zou je nog een keer het bed willen delen en hoe goed ben jij in orale seks?! Niels en Lenny geven antwoord. Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!!

Duration:00:17:09

loverboys | ZTACK Serious

2/13/2019
More
In ZTACK Serious neemt Kyra Kay je mee in het leven van een vrouw van een loverboy. Hoe kom je in Handen van een loverboy en hoe kom je weer terug in de normale maatschappij. Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talk, muziek en vette shit!

Duration:00:24:55

Shot=Silence: broers Jay en Don hebben seks in elkaars bed

2/8/2019
More
Je kent het wel! De meest awkward vragen die je eigenlijk niet durft te stellen en waar je al zeker geen antwoord op durft te geven. In deze aflevering van ZTACK Edge speelt Daan met broers Jay en Don Shot=silence. Zullen ze elkaar hierna nog spreken of wordt het een familieruzie? Je hoort het in de aflevering van deze week! Check ZTACK.nl en volg ons op insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:14:07

Met een elektrische auto de wereld rond! | ZTACK Now

2/6/2019
More
In de vierde aflevering van ZTACK Now: Wiebe Wakker! In maart 2016 is hij uit Houten gereden met de missie om zonder geld en een elektrische auto naar Sidney te rijden! Hoe gaat dat allemaal? Waar loopt Wiebe tegen aan? Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:07:03

Fast Fashion | ZTACK Serious

1/30/2019
More
In ZTACK serious neemt Kyra Kay je mee achter de schermen van de “o zo mooie” fashionwereld. Waar jij achter de heftige feiten over ziekmakende kleding tot aan de zelfmoord van katoentelers komt. Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:20:28

Shot=Silence: ZES keer vreemdgaan in een relatie?! | ZTACK Edge

1/25/2019
More
Je kent het wel! De meest awkward vragen die je eigenlijk niet durft te stellen en waar je al zeker geen atnwoord op durft te geven. In deze aflevering speelt Daan met een interessant duo Shot=Silence: Donna en Melle! Twee exen van elkaar met de meest spicy vragen. Is je huidige relatie leuker? Favoriete standje? En wat hebben ze voor elkaar geheim gehouden? Je hoort het in een nieuwe Shot=Silence! Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:15:00

Heeft Michael Fortera dagelijks een kater? | ZTACK Now

1/23/2019
More
In de derde aflevering van ZTACK Now: Winnaar van Kunstbende 2018 (dj) Michael Planting alias: Michael Fortera. De DJ die afgelopen zomer op Lowlands te vinden was, zijn vrienden dronken de clubs uit tilt en hier en daar ook wel een blunder on stage maakt! Ook is hij openhartig over zijn alcohol gebruik. Check ZTACK.nl en volg ons op Insta voor meer talks, muziek en vette shit!

Duration:00:13:32