Rockmat i P4-logo

Rockmat i P4

Music Podcasts >

More Information

Episodes

Mikkey Dee: Jag skulle kunna äta hamburgare till frukost, lunch och middag

7/16/2017
More
Efter att ha flängt runt i både USA och ute i Europa landar rockmat till slut i Göteborg. Där tänder Mikkey Dee grillen och bjuder på sin bäst hamburgare. Under många år satt han bakom trummorna i Motörhead och var Lemmys högra hand i dag har han tagit plats hos de tyska legenderna Scorpions. Efter drygt 35 år i rockbranschen har det blivit mycket roadfood för Mikkey, men killarna i hans nya band Scorpions är besatta av god mat. De är riktiga gourmetgubbar, berättar han. Själv älskar han...

Duration:00:29:11

Mikkey Dee: Jag skulle kunna äta hamburgare till frukost, lunch och middag

7/16/2017
More
Efter att ha flängt runt i både USA och ute i Europa landar rockmat till slut i Göteborg. Där tänder Mikkey Dee grillen och bjuder på sin bäst hamburgare.

Duration:00:29:11

Eric Singer: Ska man ha spendexbrallor på scenen gäller det att tänka på vad man stoppar i sig

7/9/2017
More
Rockmat landar i Los Angeles för att träffa Kiss trummis Eric Singer. Han bjuder på en kryddstark lunch på sin favoritkrog – och delar med sig av sitt allra bästa recept.

Duration:00:20:45

Roger Glover: Att baka är lite som att skriva musik

7/2/2017
More
Anders Tengner åker till Schweiz och träffar Deep Purples basist Roger Glover. Han bjuder på familjens recept på bananbröd - och förklarar hur bakning och rock hänger ihop.

Duration:00:31:34

Lita Ford: Jag älskar lasagne

6/25/2017
More
På Sunset Boulevard träffar Anders Tengner Lita Ford, sångerska i 70-talsbandet The Runaways. Hon pekar ut bästa soppan för krassliga rockhalsar och levererar receptet till sin allra bästa lasagne.

Duration:00:23:04

Alice Cooper: Jag är en lyckligt gift familjefar som älskar att laga mat

6/18/2017
More
Anders Tengner reser till Phoenix i USA, för att träffa hårdrockslegenden Alice Cooper i hans restaurang. Där serverar Alice "The Big Unit", som är en meterlång varmkorv med massor av tillbehör.

Duration:00:22:57