Selected by | Top Albania Radio-logo

Selected by | Top Albania Radio

Music Podcasts

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.

Location:

Albania

Description:

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.

Language:

Albanian

Contact:

+35542247492


Episodes

Selected By Dj XXL 19/06/2022 – Part 2

6/20/2022
Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.

Duration:01:01:22

Selected By Dj XXL 19/06/2022 – Part 1

6/20/2022
Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.

Duration:00:48:54

Selected By Dj Vini 12/06/2022 – Part 2

6/13/2022
Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.

Duration:00:53:06

Selected By Dj Vini 12/06/2022 – Part 1

6/13/2022
Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt e një muzike të përzgjedhur. Është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.

Duration:00:50:16

Selected By Dori Dj 05/06/2022 – Part 2

6/6/2022
Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.

Duration:00:52:14

Selected By Dori Dj 05/06/2022 – Part 1

6/6/2022
Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni. Të gjithë adhuruesit e muzikës, pavarësisht rrymës, ky program është për ju duke ju përçuar vetëm energji pozitive për ta nisur ditën e nesërme me “vibe”-in e duhur.

Duration:00:50:24

Selected By Dj Ankloe 29/05/2022 – Part 2

5/30/2022
Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.

Duration:00:48:44

Selected By Dj Ankloe 29/05/2022 – Part 1

5/30/2022
Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet në radio, bëhet fjalë për ‘Selected By’. Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.

Duration:00:55:36

Selected By Dj Danko 22/05/2022 – Part 2

5/23/2022
Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që sjell Dj Danko, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…

Duration:00:45:28

Selected By Dj Danko 22/05/2022 – Part 1

5/23/2022
Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që sjell Dj Danko, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite…

Duration:01:00:39

Selected By Dj Wizii 15/05/2022 – Part 2

5/16/2022
E diela është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.

Duration:00:53:12

Selected By Dj Wizii 15/05/2022 – Part 1

5/16/2022
E diela është dita perfekte për të rikuperuar energjitë e humbura gjatë javës në punë, shkollë apo dhe prej komunikimit me shumë njerëz. Sidoqoftë, Top Albania Radio ju vjen gjithmonë në ndihmë çdo të dielë në orën 20:00, me një maratonë dy orëshe me muzikën më të mirë që mund të dëgjoni.

Duration:00:52:34

Selected By Dj XXL 08/05/2022 – Part 2

5/9/2022
Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj XXL, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite.

Duration:00:48:38

Selected By Dj XXL 08/05/2022 – Part 1

5/9/2022
Ngrini volumin radios dhe shijoni ritmet e mrekullueshme që do të sjellë Dj XXL, një larmishmëri rrymash ku në krye qëndrojnë muzika ‘house’ dhe ajo ‘techno’. Sigurisht nuk do të mungojnë këngë shumë të veçanta, që dyshojmë t’i keni dëgjuar ndonjëherë dhe hitet më të mëdha që na kanë shoqëruar të gjithëve ndër vite.

Duration:00:49:59

Selected By Dj Vini 01/05/2022 – Part 2

5/2/2022
A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By”?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Kjo është e diela artistike për Top Albania Radio-n, ku në të rikthehet Dj Vini, në emisionin tuaj më të preferuar muzikor, “Selected By”.

Duration:00:53:06

Selected By Dj Vini 01/05/2022 – Part 1

5/2/2022
A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më i preferuar muzikor, “Selected By”?! Sigurisht që jo dhe sidomos në këto natë ku muzika shumë e mirë nuk mund të mungojë kurrsesi. Kjo është e diela artistike për Top Albania Radio-n, ku në të rikthehet Dj Vini, në emisionin tuaj më të preferuar muzikor, “Selected By”.

Duration:00:50:16

Selected By Dori Dj 24/04/2022 – Part 2

4/25/2022
Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni.

Duration:00:57:34

Selected By Dori Dj 24/04/2022 – Part 1

4/25/2022
Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen “Selected By” një program muzikor që nuk duhet ta humbisni.

Duration:00:52:13

Selected By Dj Ankloe 17/04/2022 – Part 2

4/18/2022
Nuk duhet të harroni se Top Albania Radio e ka zgjidhjen për të gjitha, bëhet fjalë për programin më të bukur muzikor, “Selected By”, i cili sjell pranë jush Dj-të më të mirë. Çdo të dielë, në orën 20:00 fillon ‘festa’ me muzikën më të bukur që mund të keni dëgjuar ndonjëherë, me këngë të zgjedhur nga Dj-të tanë residentë dhe jo vetëm.

Duration:00:52:33

Selected By Dj Ankloe 17/04/2022 – Part 1

4/18/2022
Nuk duhet të harroni se Top Albania Radio e ka zgjidhjen për të gjitha, bëhet fjalë për programin më të bukur muzikor, “Selected By”, i cili sjell pranë jush Dj-të më të mirë. Çdo të dielë, në orën 20:00 fillon ‘festa’ me muzikën më të bukur që mund të keni dëgjuar ndonjëherë, me këngë të zgjedhur nga Dj-të tanë residentë dhe jo vetëm.

Duration:00:42:10