AFTENKLUBBEN-logo

AFTENKLUBBEN

News & Politics Podcasts >

More Information

Episodes

BESØG: Simon Talbot

9/21/2018
More
Hvordan er det som dansk komiker at rejse ud i det store udland, og hvad kan vi danskere lære af amerikanere? Det skal det handle om her i Aftenklubben. Daniel Cesar har fået besøg af komiker Simon Talbot, der lige nu rejser rundt i hele landet med sit fjerde one-man show, som hedder 'Make Denmark Great Again' men som også går med drømmen om at blive komiker i USA.

Duration:00:26:21

Dagens Nyheder

9/21/2018
More
Danmarks bud på en oscar vinder er fundet, og så søger Thisted bryghus altså folk, der kan testsmage deres øl. Det og meget mere kan du høre mere om lige her, når Daniel Cesar og Emma Sejdenfaden varmer op med dagens nyheder.

Duration:00:06:41

Hungerhjerte

9/20/2018
More
Det er nok de færreste mennesker, der kan forestille sig hvordan det er at leve med en personlighedsforstyrrelse. Men hvis man har en, hvordan får man så vendt sygdommen om til noget konstruktivt? Det taler Daniel Cesar med forfatter Karen Fastrup om, som er ude med sin 6. roman, Hungerhjerte, der er inspireret af hendes eget liv.

Duration:00:17:34

BESØG: Julia Sofia

9/20/2018
More
Hvis du undrer dig over, hvorfor din søn eller datter ser så meget YouTube, så er det altså fordi youtube er en kæmpe industri og på lørdag d. 22 september, bliver det fejret med et stort awardshow, der hedder Guldtuben. Men hvordan er det arbejde som YouTuber? Det satte Emma Sejdenfaden sig for at finde ud af, derfor taler hun med YouTuberen Julia Sofia.

Duration:00:15:00

Filmanmeldelse: BlacKkKlansman

9/20/2018
More
Det er blevet torsdag og vi skal anmelde ugens premierefilm. Daniel Cesar taler med filmanmelder Bjarke Friis Kristensen, som anmelder komedie-dramaet BlacKkKlansman, som er instrueret af Spike Lee og som bl.a. har Adam Driver og John David Washington på rollelisten Lyt med her!

Duration:00:11:28

Dagens Nyheder

9/20/2018
More
Ved du hvad den gule sløjfe betyder på hundesnoren? Hvis ikke, så lyt med her! Udover det, så kommer den britiske megastjerne Ed Sheeran til Danmark og spiller koncert. Det og meget mere kan du høre mere om lige her, når Daniel Cesar og Emma Sejdenfaden varmer op med dagens nyheder.

Duration:00:05:46

Kærlighedsmanegen: Fra interessant til irriterende

9/19/2018
More
Så blev det onsdag, og det betyder her i Aftenklubben at vi går i det bløde hjørne og beskæftiger os med kærlighed, parforhold og sex. I år 2017 blev over 15.000 par skilt, men hvad skyldes det? Man kan have været sammen med en partner i 10 år som man synes er helt fantastisk, og ligeludeslig synes at vedkommende er virkelig irriterende. Hvad sker der i overgangen fra fantastisk til irriterende? Og hvad kan selv gøre? Daniel Cesar taler med Kirk Rønler, som er datingcoach i programmet "ER...

Duration:00:17:35

Den nye medieaftale

9/19/2018
More
Hvis man har fulgt med i nyhederne, så har det nok været svært at undgå at læse om nedskæringer og besparelser. I forgårs blev den nye public service aftale for DR offentliggjort. Hvad betyder den nye aftale for radiobranchen og vil det påvirke de kommercielle radiostationer? Det taler Daniel Cesar med Tobias Nielsen om, som er COO for Bauer media og altså står for radiostationerne Radio100, POPFM, The Voice og NOVA.

Duration:00:09:23

Er der parfume i økologiske produkter?

9/19/2018
More
Hvis du bruger økologiske eller naturlige produkter, så kan du altså ikke være sikker på at det er uden parfume? Hvordan det kan være og hvordan du undgår parfumen helt? Det satte Emma Sejdenfaden sig for at finde ud af, derfor taler hun med Helle Fabiansen som er administrerende direktør for Kosmetik- og hygiejnebranchen.

Duration:00:12:34

Dagens Nyheder

9/19/2018
More
På det seneste har der været utrolig mange bananfluer i de fleste danske hjem, men hvorfor og hvordan får man dem til at svinde? Og så er en tysk herre blevet smidt ud af en 'all you can eat' restaurant, fordi han spiste alt for meget mad. Det og meget mere kan du høre mere om lige her, når Daniel Cesar og Emma Sejdenfaden varmer op med dagens nyheder.

Duration:00:11:17

Selvmordstanker hos børn

9/18/2018
More
Antallet af børn og unge, der henvender sig til børnetelefonen med selvmordstanker vokser, og det gælder særligt de helt yngste aldersgrupper. Hvad det skyldes og hvordan man skal håndtere det? Det kan du høre mere om lige her, når Emma Sejdenfaden taler med Rasmus Kjeldahl som er direktør for Børns Vilkår.

Duration:00:21:17

Dagens Nyheder

9/18/2018
More
I nat var det Emmy Awards og der blev uddelt massere af priser for årets bedste tv-produktioner. I blandt de nominerede var der også en enkelt dansker, nemlig Nicolai Coster-Waldau som desværre ikke løb afsted med prisen som årets bedste mandlige birolle. Samtidig så har en kæmpe stor dansk musiker fødselsdag i dag, han bliver hele 30 år og hvem det er, det kan du høre lige her, når Daniel Cesar og Emma Sejdenfaden varmer op med dagens nyheder.

Duration:00:06:58

Dysmorfofobi: Besat af sit eget spejlbillede

9/17/2018
More
Vi har nok alle sammen prøvet at gå ned af gaden, og pludselig får man øje på sig selv i vinduet. De fleste af os vil nok hurtigt kigge væk igen, for at undgå at virke alt for selv-optagede, men for nogle mennesker er det ikke helt så nemt at kigge væk fra sit eget spejlbillede. I Danmark er op mod 60.000 mennesker ramt af lidelsen dysmorfofobi, men hvad vil det egentlig sige? Det satte Daniel Cesar sig for at undersøge, derfor taler han med Magnus Sjögren, som er ledende overlæge på...

Duration:00:13:03

Seriemandag: Kidding

9/17/2018
More
Det er endnu engang blevet mandag, og det betyder at det er tid til at anmelde en ny serie. Sidste mandag var der premiere på en ny serie med manden med de mange ansigter, nemlig selveste Jim Carrey. Han spiller med i utallige af komiske film blandt andet Dum og Dummere, Bruce Almighty og mange mange flere, men nu er han med i den nye serie 'Kidding'. Daniel Cesar taler med filmanmelder Marie Bille, som kaster stjerner efter den nye serie.

Duration:00:11:30

Dagens Nyheder

9/17/2018
More
Mange mennesker ved hvad roskildesyge er, men hvorfor hedder det mon roskildesyge? Samtidig så har Cirkus Arena sagt farvel til deres tre elefanter Lara, Djungla og Jenny, for de tre afrikanske dyr skal på pension. Det og meget mere kan du høre mere om lige her, når Daniel Cesar og Emma Sejdenfaden varmer op med dagens nyheder.

Duration:00:08:18

EUROMAN - De bedste portrætter

9/14/2018
More
Hvad er en rigtig mand? Gennem tiden har ideen om en rigtig mand ændret sig markant, men i en ny bog fra EUROMAN kan du se mere end 25 års portrætter af mænd, som blandt andet komiker Casper Christensen, erhvervsmand Peter Assenfelt og fodboldspiller Michael Laudrup. Daniel Cesar taler med journalist Jonas Langvad Nilsson, som har stået for mange af portrætterne i denne bog.

Duration:00:20:42

Hvad er rigsfællesskabet?

9/14/2018
More
I folkeskolen har man de traditionelle fag som matematik, dansk og historie, men i fremtiden kan der muligvis være andre fag på elevernes skema. Et nyt borgerforslag ønsker nemlig et fag om rigsfællesskabet, så børn og unge kan blive bekendt med opdelingen af Danmark, Færøerne og Grønland. Daniel Cesar taler med Puk Draiby, som er generalsekretær hos Foreningen Grønlandske Børn.

Duration:00:10:21

Nye iPhones

9/14/2018
More
Apple er endnu engang ude med nye iPhones, men er der sket en markant forskel fra iPhone 8, IPhone 8 plus og iPhone X. Det kan du høre lige her, når Daniel Cesar taler med Lennart Christiansen fra Pixel TV om de tre nye iPhones.

Duration:00:11:55

Dagens Nyheder

9/14/2018
More
Når mor og far skal ud og spise fin middag, så bliver børnene ofte passet, men det er altså slut nu. For nu er det børnenes tur. Samtidig er Mikkel Beha Erichsen og hans familie taget afsted for at optage ny sæson til 'Kurs mod fjerne kyster'. Det og meget mere kan du høre mere om lige her, når Daniel Cesar og Emma Sejdenfaden varmer op med dagens nyheder.

Duration:00:12:00

Besøg: De 7 Dødssynder

9/13/2018
More
De 7 dødssynder er udgangspunktet for en række samtaler mellem retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. Daniel Cesar taler med retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen, som tager os med ind i efterforskningsarbejdet på nogle af de største sager, de har arbejdet på gennem et langt arbejdsliv. Deres arbejde tæt på døden har givet dem indblik i, hvorfor kirken helt tilbage i 1200-tallet skrev de syv dødssynder ned.

Duration:00:21:28