AFTENKLUBBEN-logo

AFTENKLUBBEN

News & Politics Podcasts >

More Information

Episodes

Findes ånden i glasset?

8/15/2018
More
Hvad sker der, når man tror at man kommunikerer med en afdød gennem legen ånden i glasset? Daniel Cesar taler med Marc Malmdorf Andersen, som er postdoc ved Interacting Minds under Aarhus Universitet. Marc har sammen med en gruppe forskere undersøgt hvad der sker, når flere mennesker leger ånden i glasset. Svaret er måske ikke så paranormalt, som man kunne tro.

Duration:00:20:12

Dage

8/14/2018
More
I Aftenklubben tager vi aktuelle nyheder under kærlig og underholdende behandling. Daniel Cesar vender nogle af dagens nyheder med kollega Simone Rosenborg.

Duration:00:09:30

BESØG: Ellie Jokar

8/14/2018
More
Hvor meget kan vi danskere grine af os selv? Og hvad er det sjoveste ved os danskere, når man ser på os ude fra? Det skal det handle om nu her i Aftenklubben. Det taler Daniel Cesar med rapper, satiriker og skuespiller Ellie Jokar. Hun er nemlig kvinde, opvokset i Danmark med Iranske rødder og muslim. Hun er d. 25. august klar med et nyt show, der hedder Perler For Svin.

Duration:00:25:27

Seriemandag: Klovn sæson 7

8/14/2018
More
Nu er der efter 9 års venten premiere på en ny sæson af serien Klovn. Den 7. sæson er stadig med Frank Hvam og Casper Christensen, men kan den nye sæson lever op til forgængerne? Daniel Cesar taler med anmelder Kim Sørensen fra seriesitet Vi Elsker Serier, som på baggrund af de tre første afsnit kommer med sin vurdering.

Duration:00:16:19

Rejsedestinationer

8/13/2018
More
Ferien står for døren - og måske er du en af de heldige, der allerede er i fuld gang med at nyde den... Men hvor skal du så hen, i ferien? Skal du rejse til varmere himmelstrøg, eller finde de skjulte perler, her i Danmark? Casper Hjort taler får tips fra Lasse Skole Hansen, der er dansk presseansvarlig hos Momondo.

Duration:00:16:51

Whistleblower

8/13/2018
More
I forbindelse med sagen om hvidvaskning hos Danske Bank kom det frem, at det var en såkaldt whistleblower, der gjorde opmærksom på den økonomiske kriminalitet. Danske Bank er dog langt fra den eneste virksomhed, som har whistleblowerordninger. Men hvorfor gør flere og flere virksomheder brug af dem? Og er det alle virksomheder som kan implementere dem? Daniel Cesar taler med Marina Buch Kristensen fra Transparancy International Danmark

Duration:00:13:09

Fra Gulddreng til Malte Ebert

8/13/2018
More
Det er blevet offentliggjort, hvilke artister der skal optræde til The Voice '18 i Tivoli d. 8. september. Daniel Cesar taler med en af artisterne, Malte Ebert. De bl.a. om forventninger til den store koncert, men også om hvordan det har været at gå fra Gulddreng til bare at være sig selv.

Duration:00:09:32

Dagens Nyheder

8/13/2018
More
I Aftenklubben tager vi aktuelle nyheder under kærlig og underholdende behandling. Daniel Cesar vender nogle af dagens nyheder med radiokollega Simone Rosenborg. Samtalen falder bl.a. på Kronprins Frederiks tilstedeværelse på Smukfest, abonnements-fælder og Fejøs nye titel.

Duration:00:12:32

Filmanmeldelse: The Meg

8/10/2018
More
Vi fortsætter med at anmelde ugens premierefilm. Nu er det blevet tid til at sætte tænderne i den nye action-haj-film THE MEG, som har Jason Statham i hovederollen. Daniel Cesar taler med filmanmelder Bjarke Friis Kristensen, som vurdere ugens potentielle blockbuster.

Duration:00:13:33

Filmanmeldelse: Don't worry he won't get far on foot

8/10/2018
More
Hver torsdag anmelder vi ugens premierefilm. Den ene af ugens film er DON'T WORRY HE WON'T GET FAR ON FOOT. Et drama instrueret af Gus Van Sant og bl.a. med Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara og Jack Black på rollelisten. Daniel Cesar taler med Bjarke Friis Kristensen, som kaster stjerner efter den stjernespækkede film.

Duration:00:13:21

Dagens Nyheder

8/10/2018
More
I Aftenklubben tager vi aktuelle nyheder under kærlig og underholdende behandling. Daniel Cesar taler med kollega Simone Rosenborg og vender nogle af dagens historier.

Duration:00:07:30

Magic Fight Night

8/9/2018
More
Hvordan vurderer man, hvad en god tryllekunst er? Og hvordan er de danske tryllekunstnere sammenlignet med de udenlandske? Det skal det handler om her, hvor vi i Aftenklubben dykker ind i troldmandensværksted. Daniel Cesar taler med skuespiller og tryllekunstner Mads Wille, som er bagmanden bag konceptet Magic Fight Night, hvor danske tryllekunstnere dyster i trylleri. Forestillingerne løber af stablen i denne uge i København.

Duration:00:09:44

Kærlighedsmanegen: Gnisten i parforholdet

8/9/2018
More
Om onsdagen går vi i det bløde hjørne og beskæftiger os med parforhold, kærlighed og sex. I dag handler det om, hvordan man beholder gnisten i parforholdet efter ferien, når hverdagen presser sig på? Daniel Cesar taler med Kirk Rønler, som er datingcoach i programmet "ER DER OGSÅ EN TIL MIG" på Tv2 og forfatter til bogen "SÅDAN FÅR DU EN KÆRESTE."

Duration:00:21:14

Dagens Nyheder

8/8/2018
More
I Aftenklubben tager vi aktuelle nyheder under kærlig og underholdende behandling. Daniel Cesar taler med kollega Simone Rosenborg og vender nogle af dagens historier.

Duration:00:10:53

Christopher til The Voice '18

8/8/2018
More
I denne uge er det blevet offentliggjort, hvilke artister der skal optræde til The Voice '18 d. 8 september i Tivoli. Daniel Cesar taler med en af artisterne, Christopher, om forventninger, hvilken betydning koncerten i Tivoli har og hvordan han kommer "ned på jorden" efter en koncert.

Duration:00:09:09

Skovbrand

8/8/2018
More
Over sommeren har flere skovbrande hærget Sverige og Grækenland. Men hvordan er det at være midt i et flammende inferno? Hvad går gennem hovedet på en og hvordan påvirker skovbrande de overlevende senere i livet? Daniel Cesar taler med Carsten Juul, der som 19-årig i 1982 sammen med en kammerat blevet fanget i en skovbrand i Australien. Det er en historie, som er blevet beskrevet i bogen SKOVBRAND, der udkom tidligere på året.

Duration:00:25:57

Koncertanmeldelse - Justin Timberlake i Royal Arena

8/7/2018
More
I weekenden optrådte Justin Timberlake to gange i Royal Arena på sin Man of The Woods-Tour. Men var det et brag af en koncert eller en rodet fuser? Kunne Timberlake leve op til hypen? Daniel Cesar taler med musikekspert Nanna Clausen, som anmelder og kaster stjerner efter koncerten.

Duration:00:16:02

Trafik og skolestart

8/7/2018
More
Rådet for Sikker Trafik opfordrer forældre til at forberede de mindste på cykelturen og trafikken til skole inden skolestart. Men hvordan kan man forberede de mindste på trafikken? Daniel Cesar taler med Rosa Nissen, der er projektleder for Rådet for Sikker Trafik.

Duration:00:09:06

Earth Overshoot Day

8/6/2018
More
Den første dag i august vågnede vi op til den triste nyhed om at det var Earth Overshoot Day, hvilket betyder at fra den dag har vi brugt alle jordens naturressourcer for resten af året. Og desværre er vi danskere ikke specielt gode til at spare på jordens ressourcer. Hvilke konsekvenser kan det have for jorden? Hvor slemt er det egentligt? Og hvilke ting kan vi gøre for at hjælpe situationen? Daniel Cesar taler med Bo Øksnebjerg generalsekretær Verdensnaturfonden.

Duration:00:12:46

Fra advokat til smykkedesigner

8/6/2018
More
Hvordan går man fra et fast job, med god løn og sikre fremtidsudsigter til den usikre iværksætter-vej? Daniel Cesar taler med tidligere advokat Line Jacobsen, der efter otte år sagde sit job op for at jagte drømmen som smykkedesigner for sit eget smykkefirma Anpé Atelier. Hvilke overvejelser gør man sig, når man tager springet?

Duration:00:12:28