AFTENKLUBBEN-logo

AFTENKLUBBEN

News & Politics Podcasts >

More Information

Episodes

Girl power med Little Mix

11/16/2018
More
I dag udgiver den britiske pigegruppe Little Mix deres nye album, LM5. De er kendt for deres hit Black Magic og for at være den første gruppe, som nogensinde har vundet den britiske udgave af X-factor. I anledning af deres udgivelse har vi fået et interview med pigerne for at tale med dem om bl.a. girl power og om samarbejdet med Nicki Minaj.

Duration:00:12:35

Første interview med DITLEV

11/16/2018
More
Her i AFTENKLUBBEN har vi fået musikalsk besøg af en fyr, som er ude med hans første EP der hedder 'Er du vågen'. Hvis du ikke kunne gætte det, så er det DITLEV vi har fået besøg af og ham og Daniel Cesar en snak med.

Duration:00:17:13

Dagens Nyheder

11/16/2018
More
Et maleri af kunstneren David Hockney er blevet solgt som det dyreste kunstværk af en kunstner, der stadig lever. Udover det så skal du være opmærksom på, at hvis du gerne vil sende et brev eller en ønskeseddel til julemanden så er hans kæmpestore og røde postkasse, blevet rykket til en ny by. Det og meget mere, kan du høre lige her, når Daniel Cesar, Anne Lavendt og Emma Sejdenfaden vender dagens nyheder.

Duration:00:08:14

Billeder af børn på sociale medier med Per Frederiksen

11/16/2018
More
En ny britisk undersøgelse viser, at britiske forældre i snit har delt 1300 billeder af deres børn online, når de er fyldt 13 år, men er det i virkeligheden klogt at gøre? Det taler Anne Lavendt med Per Frederiksen om, som er psykolog og projektleder hos Red Barnet.

Duration:00:16:59

Betalte følgere på Instagram med Henrik Akselbo

11/15/2018
More
Ifølge en ny stikprøve blandt 40 af de mest populære bloggere hos BloggersDelight, har 37 bloggere, et indtryk, af at der findes danske influencere, der booster deres Instagram-profil ved hjælp af falske følgere og likes. Men hvorfor er det blevet populært at booste sine sociale medier og hvilke konsekvenser har det? Det satte Emma Sejdenfaden sig for at finde ud af, derfor talte hun med Henrik Akselbo som er direktør og medstifter af Bloggers Delight.

Duration:00:13:12

Attraktive arbejdspladser med Liselotte Jensen

11/15/2018
More
For 18. år i træk afholdt analysevirksomheden Great Place to Work en prisuddeling, hvor de kårede de bedste virksomheder i Danmark. Men hvordan får man den mest attraktive arbejdsplads og hvilke overvejelser gør man sig, når man skal finde de bedste virksomheder i Danmark? Det taler Daniel Cesar med Liselotte Jensen om, som er administrerende Direktør i Great Place to Work.

Duration:00:11:25

Dagens Nyheder

11/15/2018
More
Hvis du oplyser hvor meget du træner og hvad der er i dit køleskab, så kan dine forsikringer gå hen og blive billigere. Samtidig så mener et flertal på Chirstiansborg mener at det skal være forbudt for unge, under 10 år at købe lattergas. Det er dog ikke alle partier, der er enige i det. Venstre og Liberal Alliance mener ikke at lovforslaget skal gennemføres. Det og meget mere, kan du høre lige her, når Daniel Cesar, Anne Lavendt og Emma Sejdenfaden vender dagens nyheder.

Duration:00:07:51

Filmanmeldelse: FANTASTISKE SKABNINGER 2 GRINDELWALDS FORBRYDELSER

11/14/2018
More
Daniel Cesar taler med filmanmelder Martin Blicher. Filmen der skal anmeldes er FANTASTISKE SKABNINGER 2 GRINDELWALDS FORBRYDELSER, som finder sted i Harry Potter-universet. Men vedligeholdes magien?

Duration:00:19:16

Mistro over for netbutikker med Camilla Post

11/14/2018
More
To ud af tre nordiske forbrugere tror, at netvirksomheder deler vores personlige oplysninger med andre virksomheder. Det viser en ny undersøgelse fra Deloitte og den peger samtidig også på, at danskerne er de mest skeptiske netforbrugere i de nordiske lande, men hvorfor er vi det? Det taler Anne Lavendt med Camilla Post om, som er chefjurist hos emærket.

Duration:00:11:38

Dagens Nyheder

11/14/2018
More
Daniel Cesar og Anne Lavendt vender dagens nyheder.

Duration:00:06:25

Fødsel, baby og depression med Julie Ugleholdt

11/14/2018
More
Hvordan er det at blive mor i en tid, hvor sociale medier, økologisk babytøj og friamning sætter dagsordenen? Daniel Cesar taler med iværksætter og forfatter Julie Ugleholdt der i sin nye bog 'Projekt Baby' har beskrevet, det at have været gennem en voldsom fødsel, en datter med kolik og en fødselsdepression.

Duration:00:15:36

Fængsel og brætspil med forsker Eva Knutz

11/13/2018
More
Hvis far eller mor ender i fængsel, så kan det påvirke relationen til barnet. I de her svære familiesituationer, hvordan kan brætspil så hjælpe? Det har Daniel Cesar sat sig for at finde ud af, derfor taler han med Eva Knutz, som er lektor på Institut for Design og Kommunikation og forsker i social design.

Duration:00:11:12

Dagens Nyheder

11/13/2018
More
Mamma Mia bliver endnu engang lavet som musical og skal på turné rundt i hele Danmark og udover det, så er hjernen bag Marvels tegneseriesucces, Stan Lee desværre gået bort i går og i en alder af 95 år. Det og meget mere, kan du høre lige her når, Daniel Cesar, Anne Lavendt og Emma Sejdenfaden snakker om dagens nyheder.

Duration:00:11:11

Få en flot glød med Charlotte Torpegaard

11/13/2018
More
De kolde vintermåneder er vi så småt ved at gå i møde og med de kolde vintermåneder, følger også en lysere kulør. Men hvis man gerne vil have en flot glød og ikke vil benytte sig af selvbruner og solarium. Hvilke produkter kan man så bruge?Det har Emma Sejdenfaden sat sig for at finde ud af, derfor taler hun med Charlotte Torpegaard, som har været i skønhedsbranchen i mere end 25 år og som står bag skønhedsuniverset ilovebeauty.

Duration:00:11:14

Seriemandag: Homecoming

11/12/2018
More
Det er blevet mandag, og det betyder at det er blevet tid til at anmelde ugens serie. Serien vi i denne uge anmelder er serien 'Homecoming' som er en hjernevridende psykologisk thriller med Julia Roberts i hovedrollen. Derfor taler Daniel Cesar med serieanmelder Marie Bille, der kaster stjerner efter den nye serie.

Duration:00:13:24

Dagens Nyheder

11/12/2018
More
Jysk holder på lørdag en kæmpe fest og derfor er alle jysk forretninger lukket på søndag, da de ansatte skal have sig en velfortjent fridag. Udover det så bliver TV2 nyhederne der sendes kl. 22.00 ændret fra år 2019. Det og meget mere, kan du høre lige her, når Daniel Cesar, Anne Lavendt og Emma Sejdenfaden vender dagens nyheder.

Duration:00:08:25

Voksenjomfru med Michael Harders

11/11/2018
More
Hvordan opleves det at være jomfru i en sen alder? Og hvilken betydning har presset fra samfundet? Anne Lavendt taler med Michael Harders, som de fleste kender fra tv-programmet 'Gift Ved Første Blik'. I det populære program stod han frem i en alder af 27 som værende jomfru. Siden har han skrevet en kronik i Information og deltaget i andre programmer, som fortaler for at tale åbent om det at være voksenjomfru.

Duration:00:15:21

Dagens Nyheder

11/9/2018
More
Daniel Cesar og Anne Lavendt vender nogle af dagens nyheder. Bl.a. er der kommet en ny sang fra et ret så ikonisk band. God fornøjelse.

Duration:00:11:18

Cry-it-out med psykolog Camilla Dorland

11/9/2018
More
For nylig kunne man læse at en gruppe af over 800 kvinder opkøbte og ødelagde en bog, der hedder 'Godnat og sov godt'. Bogen er skrevet af den spandske læge Eduard Estivil og tager udgangspunkt i en søvnmetode der skal få børn til at sove - metoden hedder cry it out. Og det er den metode, som har fået folk oppe i det røde felt. Men hvad går den her metode ud på og hvordan kan det være at der er så mange som raser i mod den, og skal man i det hele taget følge den metode? Det taler Daniel...

Duration:00:09:23

Fifty shades of selvbruner med Charlotte Torpegaard

11/9/2018
More
De kolde vintermåneder er vi ved at gå i møde og det betyder også at mange får en hel del lysere hud, derfor søger mange mennesker i solarierne for at få en brun kulør, men der findes altså andre alternativer til den flotte kulør. Derfor taler Emma Sejdenfaden med Charlotte Torpegaard som har været i skønhedsbranchen i mere end 25 år og som står bag skønhedsuniverset ilovebeauty, der både består af en blog, en online shop og en skønhedspavillion i København.

Duration:00:13:09