Bon dia Tarragona-logo

Bon dia Tarragona

News & Politics Podcasts

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Location:

Spain

Description:

Ràdio Ciutat de Tarragona - RCTgn.cat Ràdio Online

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan

Contact:

977088596


Episodes

El sector del turisme a la meitat de la seva recuperació

9/30/2021
✈️La Recuperació del turisme a la província de Tarragona es inferior a les previsions del sector. (Escolta-ho) 🎭El Teatre Metropol acollirà l’Escola Municipal de Teatre. (Escolta-ho) 🍷Les VI Jornades gastronòmiques del romesco tarragona incorporaran maridatge de Macabeus. (Escolta-ho) L'entrada El sector del turisme a la meitat de la seva recuperació ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:10:22

L’oci nocturn molest amb la Generalitat

9/29/2021
La Generalitat ha anunciat que treballa per obrir l’oci nocturn abans del previst, tot i això des del sector no s’ho acaben de creure. (Escolta-ho) 📌Els Veïns de La Móra segueixen exigint al Govern de Tarragona les dades econòmiques per estudiar si poden ser una EMD o segregar-se. (Escolta-ho) 🏀Salou es prepara per acollir la […] L'entrada L’oci nocturn molest amb la Generalitat ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:12:53

El sector dels creuers ja mira cap a la temporada de 2022

9/28/2021
⛴️Arriba el primer creuer al Port de Tarragona. (Escolta-ho) 🔴Moció que exigeix el cessament del conseller Hermán Pinedo. (Escolta-ho) ⚽La Pobla guanya pel mínim davant el Sants. (Escolta-ho) L'entrada El sector dels creuers ja mira cap a la temporada de 2022 ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:13:07

Bon dia Tarragona!

9/27/2021
Arranquem temporada amb el primer tram informatiu del Camp de Tarragona. Avui destaquem l’incident d’una de les plantes de la BASF a Tarragona, la congelació de les subvencions dels centres educatius i la bona valoració de les festes de Santa Tecla. En esports expliquem la 94a edició de la Travessia Nedant al Port de Tarragona […] L'entrada Bon dia Tarragona! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:12:55

Bon dia☀️!

7/16/2021
🔴L’Ajuntament de Tarragona veu amb bons ulls el toc de queda. (Escolta-ho) 🍉Sant Magí 2021 es prepara per a unes festes descentralitzades i inclusives. (Escolta-ho) 🚨Una veïna de Bonavista atracada amb una arma blanca. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:59

Bon dia☀️!

7/15/2021
🔴El Govern decreta el toc de queda a Tarragona. (Escolta-ho) ⛲Ematsa instal·la el primer prototip de font refrigerada. (Escolta-ho) 🏀El CBT ja coneix el calendari de la temporada. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:25

Bon dia☀️!

7/14/2021
🚑Els treballadors del 061 demanen millores a les seves condicions laborals. (Escolta-ho) 🩺La Fundació Antonius Musa estrena web. (Escolta-ho) 🚗Un accident al carrer Apodaca provoca una víctima mortal. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:22

Bon dia☀️!

7/13/2021
🐢Se cerquen voluntaris per la campanya de nidificació de la tortuga babaua. (Escolta-ho) ⚖️L’ICAT reivindica la justícia gratuïta i el torn d’ofici. (Escolta-ho) 👨🏻‍🌾El barri del Port acull el mercat de la pagesia. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:00

Bon dia☀️!

7/12/2021
👨🏻‍🌾El barri del Port acull el mercat de la pagesia. (Escolta-ho) 🐢Una tortuga babaua fa niu a la platja del Miracle. (Escolta-ho) 💉Vacunació massiva al pavelló Joan Ortoll. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:57

Bon dia☀️!

7/9/2021
🏦Els pensionistes protesten contra les entitats bancàries. (Escolta-ho) ✊Les interines reclamen derogar el decret llei aprovat per Iceta. (Escolta-ho) ⚽Edgar Hernández tanca la zona d’atac del Nàstic. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:07

Bon dia☀️!

7/8/2021
🏰Diverses colles castelleres suspenen els seus assajos. (Escolta-ho) 🕺L’oci nocturn reclama la implementació de tests d’antígens. (Escolta-ho) 🎶Joventut estrena un videoclip en defensa dels “joves insensats”. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:01:57

Bon dia☀️!

7/7/2021
🎭El FITT presenta l’edició de 2021. (Escolta-ho) 🍇Evidencies de que el Mas del Frares era un celler. (Escolta-ho) ⚽El Nàstic presenta el seu staff tècnic. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:04

Bon dia☀️!

7/6/2021
🏳️‍🌈La plaça de la Font condemna l’assassinat de Samuel. (Escolta-ho) 👷🏼‍♀️Tarragona Impulsa inaugura una oficina per l’assessorament laboral. (Escolta-ho) ⚽El Nàstic tanca la cessió de Jannick Buyla. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:06

Bon dia☀️!

7/5/2021
⚡L’Starraco Unlimited centra la seva nova edició en Harry Potter. (Escolta-ho) 🚣🏻El Reial club Nàutic tanca la temporada amb grans resultats. (Escolta-ho) 🐚Carrer Major guanya la Petxina km. 0 del Col·legi de Periodistes de Tarragona. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:22

Bon dia☀️!

7/2/2021
👷🏻El pla d’ocupació “TGN pel civisme” contracta a 30 agents socials. (Escolta-ho) 🛩️La connexió Reus – Las Palmas de Gran Canaria ja és una realitat. (Escolta-ho) 💉El mes de juny torna a batre rècords de vacunació. (Escolta-ho) 🔴Ja pots consultar els guanyadors de la segona temporada de PodcastCity RadioLab. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:26

Bon dia☀️!

7/1/2021
💤El col·legi de farmacèutics de Tarragona presenta alternatives als hipnosedants per lluitar contra l’insomni. (Escolta-ho) 🖼️L’ICS i el MAMT col·laboren per fer un taller contra les violències masclistes. (Escolta-ho) ⚽El Nàstic arrancarà la pretemporada amb dos equips de primera. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:39

Bon dia☀️!

6/30/2021
🛴Tarragona acull el primer curs de patinets elèctrics en l’àmbit estatal. (Escolta-ho) 🔬Un grup de recerca de la URV simula el flux d’un esternut amb un detall sense precedents. (Escolta-ho) ⚽Raul Fernández, nou jugador del Nàstic de Tarragona. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:27

Bon dia☀️!

6/29/2021
🏳️‍🌈Un centenar de persones marxen per Tarragona per reivindicar l’Orgull. (Escolta-ho) 🏳️‍⚧️Els diferents col·lectius han posat especial atenció en la llei trans al manifest. (Escolta-ho) 🚗Fins a un 50% dels vehicles al territori tindrien la ITV caducada. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:10

Bon dia☀️!

6/28/2021
😷L’ús de la mascareta deixa de ser obligatori a l’exterior. (Escolta-ho) 🩺Des del COMT han volgut fer una crida a la responsabilitat. (Escolta-ho) ⚽Ribelles continuarà una temporada més al Nàstic. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:18

Bon dia☀️!

6/25/2021
🕺🏼L’oci nocturn reobre per la revetlla de Sant Joan. (Escolta-ho) 🔊Des de Totem Tarragona esperen que les mesures es vagin ampliant poc a poc. (Escolta-ho) ⚽Pedro del Campo, tercer fitxatge del Nàstic en una setmana. (Escolta-ho) Que passeu un bon dia 👋🏼 L'entrada Bon dia☀️! ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:02:55