Bon dia Tarragona-logo

Bon dia Tarragona

News & Politics Podcasts

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Location:

Spain

Description:

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan

Contact:

977088596


Episodes

#BonDiaTGN | Entrevista a Jordi Tous, degà de la facultat de Ciències de la Educació i Psicologia

2/26/2024
Aquest dilluns al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Jordi Tous, degà de la facultat de Ciències de la Educació i Psicologia. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Jordi Tous, degà de la facultat de Ciències de la Educació i Psicologia ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:20:50

#BonDiaTGN | Entrevista a Esteve Giralt, corresponsal de RAC1 a Tarragona

2/26/2024
Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Esteve Giralt, corresponsal de RAC1 a Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Esteve Giralt, corresponsal de RAC1 a Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:29:27

#BonDiaTGN | Entrevista a Amanda Pérez, coordinadora Biblioteca de les coses de Tarragona

2/22/2024
Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Amanda Pérez, coordinadora Biblioteca de les coses de Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Amanda Pérez, coordinadora Biblioteca de les coses de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:15:24

#BonDiaTGN | Entrevista a Maria Bodí, cap Servei Medicina Intensiva de l’Hospital Joan XXIII

2/21/2024
Aquest dimecres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Maria Bodí, cap del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Joan XXIII. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Maria Bodí, cap Servei Medicina Intensiva de l’Hospital Joan XXIII ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:30:35

#BonDiaTGN | Entrevista a Joan Rioné, director del Festivalet Blau

2/20/2024
Aquest dimarts al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Joan Rioné, director del Festivalet Blau. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Joan Rioné, director del Festivalet Blau ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:14:02

#BonDiaTGN | Entrevista a Sandra Ramos, consellera de Cultura i Festes de Tarragona

2/19/2024
Aquest dilluns al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Sandra Ramos, consellera de Cultura i Festes de Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Sandra Ramos, consellera de Cultura i Festes de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:31:02

#BonDiaTGN | Entrevista a Meritxell Garcia, cap Màrqueting URV

2/16/2024
Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Meritxell Garcia, cap de Màrqueting de la Universitat Rovira i Virgili. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Meritxell Garcia, cap Màrqueting URV ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:13:26

#BonDiaTGN | Entrevista a Vicent Fibla, director de Mèdol

2/15/2024
Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Vicent Fibla, director de Mèdol. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Vicent Fibla, director de Mèdol ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:16:33

#BonDiaTGN | Entrevista a Nacho García, conseller d’Urbanisme de Tarragona

2/14/2024
Aquest dimecres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Nacho García, conseller d’Urbanisme de Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Nacho García, conseller d’Urbanisme de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:27:29

#BonDiaTGN | Entrevista a Maria Mercè Martorell, portaveu PP Tarragona

2/13/2024
Aquest dimarts al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Maria Mercè Martorell, portaveu PP Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Maria Mercè Martorell, portaveu PP Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:06

#BonDiaTGN | Entrevista a Albert Cots, cap tècnic Ràdio Ciutat de Tarragona

2/12/2024
Aquest dilluns al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Albert Cots, cap tècnic Ràdio Ciutat de Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Albert Cots, cap tècnic Ràdio Ciutat de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:22:33

#BonDiaTGN | Entrevista a David Sanahuja, president associació Si jo puc, tu també

2/9/2024
Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a David Sanahuja, president associació Si jo puc, tu també. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a David Sanahuja, president associació Si jo puc, tu també ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:15:31

#BonDiaTGN | Entrevista a Paco Castells, psicòleg

2/8/2024
Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Paco Castells, psicòleg. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un convidat o convidada […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Paco Castells, psicòleg ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:13:00

#BonDiaTGN | Entrevista a Jordi Collado, portaveu d’En Comú Podem

2/7/2024
Aquest dimecres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Jordi Collado, portaveu d’En Comú Podem ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb un […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Jordi Collado, portaveu d’En Comú Podem ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:56

#BonDiaTGN | Entrevista a Francesc Seritjol, president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa

2/6/2024
Aquest dimarts al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Francesc Seritjol, president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Francesc Seritjol, president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:19:00

#BonDiaTGN | Entrevista a Jordi Sendra, portaveu de Junts

2/5/2024
Aquest dilluns al ‘Bon Dia Tarragona’ entrevistem a Jordi Sendra, portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Jordi Sendra, portaveu de Junts ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:24:53

#BonDiaTGN | Entrevista a Ester Roca, tècnica de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona

2/2/2024
Aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Ester Roca, tècnica de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Ester Roca, tècnica de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:16:20

#BonDiaTGN | Entrevista a Vanina Hofman, responsable Aula de Cinema URV

2/1/2024
Aquest dijous al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Vanina Hofman, responsable Aula de Cinema URV. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Vanina Hofman, responsable Aula de Cinema URV ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:14:01

#BonDiaTGN | Entrevista a Àngel Xifré, delegat del Govern a Tarragona

1/31/2024
Aquest dimecres al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Àngel Xifré, delegat del Govern a Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de Tarragona amb […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Àngel Xifré, delegat del Govern a Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:28:09

#BonDiaTGN | Entrevista a Andreu Muñoz, delegat de Cultura de l’Arquebisbat de Tarragona

1/30/2024
Aquest dimarts al ‘Bon Dia Tarragona’, entrevistem a Andreu Muñoz, delegat de Cultura de l’Arquebisbat de Tarragona. ‘Bon dia Tarragona’ és el programa diari d’actualitat i d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona presentat pel periodista Ricard Lahoz. El ‘Bon Dia Tarragona’ us acompanyarà cada jornada per prendre el pols a l’actualitat de la ciutat de […] L'entrada #BonDiaTGN | Entrevista a Andreu Muñoz, delegat de Cultura de l’Arquebisbat de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:19:24