Bon dia Tarragona-logo

Bon dia Tarragona

News & Politics Podcasts

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Location:

Spain

Description:

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan

Contact:

977088596


Episodes

Entrevista Francesc Xavier Rius, Comitè Oscar Romero

12/2/2022
Acabem la setmana parlant de drets humans i justicia amb Francesc Xavier Rius, membre del Comitè Oscar Romero, per conèixer els projectes que tenen preparades l’entitat. L'entrada Entrevista Francesc Xavier Rius, Comitè Oscar Romero ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:18:54

Entrevista Elena Manrique, Creu Roja Tarragona, Dia Mundial de la Sida

12/1/2022
Avui, 1 de desembre, és el Dia Mundial de la Sida i per paralr d’aquest virus i conèixer la tasca que realitza Creu Roja Tarragona comptem amb Elena Manrique, treballadora de Creu Roja i especialista en aquest àmbit. L'entrada Entrevista Elena Manrique, Creu Roja Tarragona, Dia Mundial de la Sida ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:18:28

Entrevista Pau Ricomà, alcalde i conseller de Turisme de Tarragona

11/30/2022
Parlem amb l’alcalde de Tarragona i també conseller de Turisme, Pau Ricomà, per fer balanç de la campanya turística d’aquest estiu i tardor i conèixer com encara els propers mesos L'entrada Entrevista Pau Ricomà, alcalde i conseller de Turisme de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:28:07

Entrevista Àlex Benítez, Associació Aurora

11/29/2022
Parlem i celebrem els 25 anys de trajectòria i tasca de l’Associació Aurora, el centre especial de treball i entitat sense ànim de lucre per la iniciativa de familiars de persones afectades de malaltia mental amb un dels membre de l’organització, Àlex Benítez, per conèixer com celebraran aquest aniversari i fer repàs dels 25 anys […] L'entrada Entrevista Àlex Benítez, Associació Aurora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:19:48

Entrevista a Cris Salom, director Museu Història de Tarragona

11/28/2022
Comencem la setmana parlat d’història i també de cultura amb Cris Salom, director del Museu d’Història de Tarragona amb qui analitzarem l’actualitat del Museu i totes les iniciatives de futur. L'entrada Entrevista a Cris Salom, director Museu Història de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:27:06

Entrevista Joan Maria Thomàs, historiador URV

11/25/2022
Parlem d’història amb l’historiador de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Joan Maria Thomàs, per conèixer amb més detalls un projecte molt interessant i del qual col·laboren diversos centres educatius d’arreu del món: un museu virtual de la Guerra Civil Espanyola. L'entrada Entrevista Joan Maria Thomàs, historiador URV ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:19:45

Entrevista Eva Vallès, coordinadora Festival REC

11/24/2022
Ja queda poca perquè Tarragona torni a respirar cinema amb la 22a edició del Festival REC que arriba el proper 30 de novembre i que fins el 7 de desembre s’instal·larà al Teatre Metropol. Parlem amb la coordinadora del festival, Eva Vallès, per conèixer més detalls del certamen i la seva organització i també per […] L'entrada Entrevista Eva Vallès, coordinadora Festival REC ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:19:03

Entrevista a Àngel Xifré, delegat del Govern a Tarragona

11/23/2022
Parlem amb el nou delegat del Govern al Camp de Tarragona, l’Àngel Xifré, gairebé un mes després de ser anomenat en aquest nou càrrec per analitzar alguns episodis i projectes del territori. L'entrada Entrevista a Àngel Xifré, delegat del Govern a Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:29:35

Entevista Joaquin Ruiz de Arbulo, Tarraco Biennal

11/22/2022
Parlem amb el coordinador del comité científic de la Tarraco Biennal, Joaquin Ruiz de Arbulo, per conèixer més detalls del certament que enguany es recupera els propers dies 25, 26 i 27 de novembre amb el lema “Ports romans. Arqueologia dels sistemes portuaris”. L'entrada Entevista Joaquin Ruiz de Arbulo, Tarraco Biennal ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:21:41

Entrevista a Cristina Guzmán, consellera Seguretat Ciutadana de Tarragona

11/21/2022
Comencem la setmana parlant en clau política i també social amb la consellera de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán, amb qui analitzarem les diverses línies d’acció d’aquest àmbit a la ciutat. L'entrada Entrevista a Cristina Guzmán, consellera Seguretat Ciutadana de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:43

Entrevista a Jesús Vilamajó, director festival SCAN

11/18/2022
Acabem la setmana parlant amb Jesús Vilamajó, director del festival de fotografia SCAN, per conèixer més detalls de la 9a edició del certament que comença avui i que s’allargarà fins el 8 de gener del 2023. L'entrada Entrevista a Jesús Vilamajó, director festival SCAN ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:18:43

Entrevista Maria Roig i Anna Gispert, tardor literària

11/17/2022
La tardor literària ja ha arribat a Tarragona amb una programació molt interessant i extensa formada per diferents activitats com rutes literàries. Per conèixer més en profunditat alguna d’aquestes iniciatives, parlem amb Anna Gispert, membre de l’APELLC i amb Maria Roig, directora de l’Escola de Lletres. L'entrada Entrevista Maria Roig i Anna Gispert, tardor literària ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:18:11

Entrevista Jordi Fortuny, Primer tinent d’alcalde de Tarragona

11/16/2022
Parlem amb el primer tinent d’alcalde i conseller de Serveis Generals, Govern Obert, Neteja i Banc de la Ciència i el Coneixement de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, per analitzar alguns dels projectes d’aquests àmbits de la ciutat i posar la mirada a les eleccions del maig del 2023. L'entrada Entrevista Jordi Fortuny, Primer tinent d’alcalde de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:28:04

Entrevista Andreu Muñoz, director Museu Bíblic Tarraconense

11/15/2022
Parlem amb el director del Museu Bíblic Tarraconense i del Museu Diocesà, Andreu Muñoz, per conèixer en què consistirà el projecte d’arranjament del jardí i la capella de Santa Tecla La Vella que seran reobertes al públic després de més d’un segle L'entrada Entrevista Andreu Muñoz, director Museu Bíblic Tarraconense ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:24:13

Entrevista a la consellera Cinta Pastó

11/14/2022
Comencem la setmana en clau política parlant amb la consellera de Feminismes, LGTBIQ+, Salut Pública, Domini Públic i Benestar Animal, Cinta Pastó L'entrada Entrevista a la consellera Cinta Pastó ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:18:40

Entrevista a Jan Gonzalo, Festival de Jocs de Tarragona

11/11/2022
Acabem la setmana parlant de jocs amb Jan Gonzalo, membre de Si vis pacem, Para ludum, entitat organitzadora del primer Festival de Jocs de Tarragona L'entrada Entrevista a Jan Gonzalo, Festival de Jocs de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:16:23

Entrevista a Anna Sabaté, coordinadora Creu Roja Tarragona

11/10/2022
Parlem amb Anna Sabaté, coordinadora de la Creu Roja de les comarques de Tarragona, per conèixer una mica més sobre l’estudi que han impulsat des de l’entitat que analitza la soledat en les persones més joves i també les més grans i també comentarem algunes inicaitives com la recollida de joguines per Nadal. L'entrada Entrevista a Anna Sabaté, coordinadora Creu Roja Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:21:50

Entrevista a Àngels Pérez, portaveu de En Comú Podem Tarragona

11/9/2022
Parlem amb la nova portaveu d’En Comú Podem a Tarragona, Àngels Pérez, per conèixer la situació del seu partit o el seu futur a l’Ajuntament. L'entrada Entrevista a Àngels Pérez, portaveu de En Comú Podem Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:28:40

Entrevista a Dolors Saumell, directora Biblioteca Pública de Tarragona

11/8/2022
Parlem de cultura i de llibres per conèixer la programació i les novetats que trobarem a la Biblioteca Pública de Tarragona en aquesta tardor i hivern amb la seva directora Dolors Saumell. L'entrada Entrevista a Dolors Saumell, directora Biblioteca Pública de Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:26

Entrevista José Luis Martín, portaveu del PP Tarragona

11/7/2022
Comencem la setmana en clau política parlant amb José Luis Martín, portaveu del PP de Tarragona, per analitzar el panorama polític, social i cultural de la ciutat i conèixer com encaren aquests propers mesos electorals des de la seva formació L'entrada Entrevista José Luis Martín, portaveu del PP Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:26:27