Bon dia Tarragona-logo

Bon dia Tarragona

News & Politics Podcasts

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Location:

Spain

Description:

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Twitter:

@rctgn

Language:

Catalan

Contact:

977088596


Episodes

‘Una ciutat de mussols’, un missatge d’optimisme i diversitat

12/2/2021
Parlem amb Oriol Grau i Inés Olondriz, dos dels directors de la pel·lícula documental ‘Una Ciutat de Mussols’ que parla sobre les persones del col·lectiu LGTBI que van viure en els anys 70 a la ciutat de Tarragona. Era una festa la ciutat? Com vivien la seva sexualitat? Diversos testimonis ens faran una radiografia en […] L'entrada ‘Una ciutat de mussols’, un missatge d’optimisme i diversitat ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:16:05

Vallès: “Hem posat el focus del festival a la societat postpandèmica”

12/1/2021
Avui torna una de les cites més esperades i ja consolidades en el món de la cultura tarragonina: el Festival REC. Durant una setmana, Tarragona es convertirà en la seu d’una gran varietat de projeccions de cinema. Per conèixer tot el que podrem trobar en aquesta edició parlem amb la coordinadora del festival, Eva Vallès. L'entrada Vallès: “Hem posat el focus del festival a la societat postpandèmica” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:15:02

De la Fuente: “El govern de Ricomà no està a l’alçada”

11/30/2021
Després de molts canvis interns dins del partit, parlem amb l’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Lorena de la Fuente, per conèixer la situació del partit i la seva postura davant la gestió del govern de Ricomà. També analitzarem els principals projectes de ciutat de diferents sectors de Tarragona i l’estat dels pressupostos […] L'entrada De la Fuente: “El govern de Ricomà no està a l’alçada” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:25:27

Fortuny: “Aquests pressupostos no agradaran”

11/29/2021
Comencem la setmana amb el conseller de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, per analitzar diversos temes d’actualitat tarragonina i diferents projectes en marxa o bé, previstos de la seva competència. També parlem dels pressupostos del 2022 i del balanç del mandat de govern de Ricomà. L'entrada Fortuny: “Aquests pressupostos no agradaran” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:26:53

Torna la Fira de l’Oli Nou DOP SIURANA

11/26/2021
Acabem la setmana amb el retorn de la Fira de l’Oli Nou DOP Siurana a la Plaça Corsini, una iniciativa ja consolidada a la nostra ciutat i que omple d’activitat el centre de Tarragona durant dos dies amb l’objectiu de presentar l’oli nou i fomentar el seu consum de forma saludable. A més, en aquesta […] L'entrada Torna la Fira de l’Oli Nou DOP SIURANA ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:16:02

Germà: “El 25N és un dia per remarcar, encara queda camí”

11/25/2021
Avui en motu del 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, parlem amb Thaïs Germà, tècnica responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Tarragona per conèixer quina és la seva tasca i com valoren la situació d’aquesta xacra social amb el pas dels anys. L'entrada Germà: “El 25N és un dia per remarcar, encara queda camí” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:12:08

Pallarés: “El trasllat al nou centre penitenciari obert serà a finals del 2022”

11/24/2021
Hem parlat amb Teresa Pallarés, delegada del Govern a Tarragona, sobre una gran varietat de projectes de ciutat en marxa o previstos que formen part de l’actualitat tarragonina per tal de analitzar la seva situació. Ciutat de la Justícia, Hard Rock, Pressupostos… tractem aquests i molts altres temes. L'entrada Pallarés: “El trasllat al nou centre penitenciari obert serà a finals del 2022” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:26:49

Milan: “El consum mitjà d’aigua a Tarragona està per sota de l’europeu”

11/23/2021
Parlem amb Daniel Milan, el gerent d’EMATSA, sobre la primera jornada a Tarragona pel desenvolupament sostenible d’aquest proper dijous 25 de novembre. A més, també parlarem de molts altres temes relacionats amb l’aigua per conèixer quin és el consum a la ciutat i quina és la situació a nivell sostenible. L'entrada Milan: “El consum mitjà d’aigua a Tarragona està per sota de l’europeu” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:20:47

Pinedo: “Ca l’Agapitu hauria d’acollir el futur Museu d’Història de la Ciutat”

11/22/2021
Hem començat la setmana parlant de patrimoni amb el seu màxim responsable a la ciutat, el conseller Hermán Pinedo. Amb ell analitzarem alguns dels projectes patrimonials en marxa o previstos de Tarragona per conèixer el seu estat així com l’opinió i valoració del conseller. L'entrada Pinedo: “Ca l’Agapitu hauria d’acollir el futur Museu d’Història de la Ciutat” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:27:40

Cano: “Després del Barça, falta el Reial Madrid a LaLiga Genuine”

11/19/2021
Després del retorn de la LaLiga Genuine, volem parlar amb dos dels seus protagonistes i impulsors: Rafael Magrinyà, entrenador del Nàstic Genuine i un dels capitans de l’equip, l’Álvaro Cano. Com va anar aquesta represa? Com els hi ha afecta aquests dos anys d’obligada parada? Com encaren la temporada? L'entrada Cano: “Després del Barça, falta el Reial Madrid a LaLiga Genuine” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:15:15

Torna el TEDX a Tarragona amb una edició per emmirallar-se

11/18/2021
La 7a edició de la jornada TEDX torna a Tarragona aquest dissabte amb un canvi d’ubicació, amb un format més reduit però amb la mateixa essència. Per conèixer tots els detalls parlem amb el responsable de la seva organització, Agustí López. L'entrada Torna el TEDX a Tarragona amb una edició per emmirallar-se ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:09:18

Tertúlia política amb Núria Riu i Mercè Ribé

11/17/2021
Encetem el format tertúlia d’aquesta temporada amb les periodistes Núria Riu, del Diari de Tarragona, i Mercè Ribé, del setmanari La República. Amb elles analitzarem una gran varietat de temes d’actualitat tarragonina per comentar i valorar diferents àmbits de la ciutat. L'entrada Tertúlia política amb Núria Riu i Mercè Ribé ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:28:06

Sedano: “La via ferroviària és la manera més sostenible de transportar mercaderies”

11/16/2021
Parlem amb Eugeni Sedano, portaveu de la Plataforma de Mercaderies per l’Interior sobre una jornada que organitza la plataforma conjuntament amb l’Ajuntament de Tarragona per debatre la problemàtica del trànsit ferroviari al territori, un tema que tractem i analitzem amb Sedano. L'entrada Sedano: “La via ferroviària és la manera més sostenible de transportar mercaderies” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:16:54

Ricomà: “Volem fer un desembarcament a Madrid per atreure turisme”

11/15/2021
Comencem la setmana amb la visita de l’alcalde de Tarragona i President del Patronat de Turisme de la ciutat, Pau Ricomà, per fer balanç d’aquest any pel turisme al territori i quines previsions de futur tenen. També analitzarem els projectes en marxa i els futurs del Patronat per tal de promocionar la ciutat. L'entrada Ricomà: “Volem fer un desembarcament a Madrid per atreure turisme” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:28:21

Òscar Vallhonrat presenta la seva màgia a Tarragona

11/12/2021
Acabem la setmana amb molta màgia parlant amb el mag tarragoní Òscar Vallhonrat que presenta el seu espectacle a la Sala Trono de Tarragona. Descobrim una mica més del que presenta Vallhonrat i com va decidir entrar en aquest món. L'entrada Òscar Vallhonrat presenta la seva màgia a Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:11:02

Sabaté: “A Creu Roja hem atès més persones enguany que al 2020”

11/11/2021
Quins han estat els efectes socials de la pandèmia? Com està la situació actualment? Quines eines està impulsant la Creu Roja al Camp de Tarragona per combatre la pobresa? Resolem aquests i més dubtes amb la coordinadora de Creu Roja Tarragona, Anna Sabaté. L'entrada Sabaté: “A Creu Roja hem atès més persones enguany que al 2020” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:18:14

Miguel: “Hem d’intentar recuperar l’espai natural de la plataforma del Miracle”

11/10/2021
Ens visita la consellera de Medi Ambient i Habitatge de l’Ajuntament de Tarragona, Eva Miguel, per analitzar diversos temes i projectes d’aquests àmbits d’actualitat tarragonina. Anella Verda, plataforma Miracle, estudi qualitat aire, lloguer social… valorem amb Miguel l’estat, evolució i futur d’aquestes iniciatives. L'entrada Miguel: “Hem d’intentar recuperar l’espai natural de la plataforma del Miracle” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:29:33

Mèdol Centre d’Arts Contemporànies, una nova etapa cultural

11/9/2021
El Centre d’Art de Tarragona engega una nova etapa sota el nom Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona i per conèixer tots els detalls de com serà aquesta evolució del projecte parlem amb el seu director, Vicent Fibla. L'entrada Mèdol Centre d’Arts Contemporànies, una nova etapa cultural ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:16:22

Llauradó: “Ens agradaria donar una proposta per La Savinosa aquest mandat”

11/8/2021
Comencem la setmana parlant amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, sobre diversos projectes de l’entitat al Camp de Tarragona com el de La Savinosa. També farem valoració d’aquest últim any marcat per la pandèmia i quin ha estat el paper de la Diputació i quines són les seves previsions per l’últim […] L'entrada Llauradó: “Ens agradaria donar una proposta per La Savinosa aquest mandat” ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:23:14

L’orquestra Franz Schubert Filharmonia arrenca temporada a Tarragona

11/5/2021
Acabem la setmana parlant de cultura i d’un projecte molt potent al nostre territori: la orquestra Franz Schubert Filharmonia. Parlem amb Tomàs Grau, el seu director i una de les ànimes d’aquesta orquestra per conèixer les previsions que tenen per aquesta temporada i com els hi ha afectat aquesta pausa obligada a causa de la […] L'entrada L’orquestra Franz Schubert Filharmonia arrenca temporada a Tarragona ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Duration:00:15:06