Omroep Flevoland: Dit is Flevoland-logo

Omroep Flevoland: Dit is Flevoland

News & Politics Podcasts >

Het laatste nieuws uit Flevoland

Het laatste nieuws uit Flevoland
More Information

Location:

Lelystad, Netherlands

Description:

Het laatste nieuws uit Flevoland

Language:

Dutch

Contact:

0320285050


Episodes

PODCAST: Franse jongeren mogen niet trekken

9/24/2018
More
En dat heeft allemaal te maken met het Nederlands rijbewijs. Een boerderij in Biddinghuizen wil daarom geen stagiaires meer uit Frankrijk... Dit en meer in de podcast van Kasper en Leo Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xml Bij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast....

Duration:00:09:35

PODCAST: Autowassen en mensenrechten

9/21/2018
More
Jouw ochtendnieuws brengt je in het bos en door de wasstraat. Mannen én vrouwen! Veel luisterplezier en prettig weekend alvast van Leo en Kasper. [StoryTelling:Media:A627C9541CC81BCCC125830E007B0A9D][StoryTelling:Media:4B75FB664E3E0915C125830F001D9A2C]

Duration:00:12:24

PODCAST: Hertenboutje uit de plassen

9/20/2018
More
Wie weet, eet jij straks een hertenboutje uit de Oostvaardersplassen. Alvast een fijne kerst gewenst. En er is nog meer nieuws uit het ochtendprogramma van Kasper en Leo. Veel luisterplezier.

Duration:00:11:38

PODCAST: Boosheid om besluit Oostvaardersplassen

9/19/2018
More
De eerste reacties komen binnen op het afschieten van edelherten in de Oostvaardersplassen. Die zijn niet mals, luister maar naar de dagelijkse podcast met nieuws uit Flevoland van Kasper en Leo.

Duration:00:12:34

PODCAST: De hoed van Helma is wit

9/18/2018
More
De hoed van het enige Flevolandse Kamerlid is bruin. Verder heeft Helma Lodders (VVD) uit Zeewolde op Prinsjesdag een rode jurk aan met dito oorbellen. Dat en meer in de podcast met al het ochtendnieuws van Leo en Kasper. Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xml Bij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van...

Duration:00:13:20

PODCAST: Leuke dingen voor mensen in de stad

9/17/2018
More
Ondernemers in Lelystad verenigen zich in een nieuwe club. Dit en meer vanochtend in de podcast van Kasper en Leo Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xml Bij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:09:06

PODCAST: Huis in een dag

9/14/2018
More
Een complete woning, in 1 dag. Het gebeurt in Lelystad. Dit en meer in de podcast van Kasper en Leo Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xml Bij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:11:53

PODCAST: Beelden uit Almere worden gedigitaliseerd

9/4/2018
More
Dit en meer in de podcast uit FlevolandWil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:08:11

PODCAST: Schamen voor je vulva

9/3/2018
More
Maar je kan er wel goed over praten in Emmeloord. Dit en meer in de podcast van Flevoland. Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:24

PODCAST: Studenten zijn er klaar voor

8/31/2018
More
De vakantie zit er nu echt bijna op. Ze moeten aan de bak in Almere.Dit en meer in de podcast!Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:11:57

PODCAST: Boten in het nieuws

8/30/2018
More
En een paar bijzondere planten.Dit en meer in de podcast uit Flevoland.Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:42

PODCAST: Snif snif, maar snuif niet te veel

8/29/2018
More
Dit en meer in de podcast uit Flevoland.Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:12:43

PODCAST: Snif snif, maar snuif niet te veel in Almere

8/29/2018
More
Dit en meer in de podcast uit Flevoland.Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:15:01

PODCAST: Zoek je werk? Dan zit je in Flevoland goed

8/27/2018
More
Maar je moet wel wat kunnen. Dit en meer in de podcast uit Flevoland.Wil je voortaan elke ochtend de podcast automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:45

PODCAST: Steekpartij, agenten en prikjes

8/24/2018
More
Het nieuws deze ochtend uit Flevoland staat bol van messen, vaccinatiespuiten en extra blauw. Snel starten, deze podcast.

Duration:00:11:36

PODCAST: Hou gevangenis Almere open

8/23/2018
More
Dat wil de SP. De landelijke partij is op werkbezoek in "Almere Binnen". Verder in het nieuws: politie voor de rechter en gebrek aan vrijwilligers bij kindermudrun Lelystad.

Duration:00:15:07

PODCAST: Twee ons groente en twee stuks fruit

8/22/2018
More
Dat is het advies. Maar je kunt je groentes niet meer halen bij de onbemande stalletjes langs de polderwegen. Te vaak was het geldkistje weg. Of werd er iet afgerekend. Dit en ander treinnieuws hoor je in de dagelijkse podcast. Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de...

Duration:00:13:58

PODCAST: Bloemen en kaarten

8/21/2018
More
Bloemen? Ja, een groot tekort aan dahlia's voor het corso.En die kaarten? Die heeft de scheids uitgedeeld aan City-voetballers.Genoeg nieuws dus weer om de dag te beginnen. Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:12:20

PODCAST: Meer toeristen in Flevoland

8/20/2018
More
Plus een terugblik op Lowlands. En honden op hun vakantie-adres. Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:39

PODCAST: Dronken worden op Lowlands belangrijk voor wetenschap

8/17/2018
More
Dit en meer in het superhandige nieuwsoverzicht van Kasper en Leo. Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:12:41