Omroep Flevoland: Dit is Flevoland-logo

Omroep Flevoland: Dit is Flevoland

News & Politics Podcasts >

Het laatste nieuws uit Flevoland

Het laatste nieuws uit Flevoland
More Information

Location:

Lelystad, Netherlands

Description:

Het laatste nieuws uit Flevoland

Language:

Dutch

Contact:

0320285050


Episodes

PODCAST: Steeds meer geweldsincidenten in Almere

8/15/2018
More
De PVV overweegt de gemeenteraad terug te vragen van reces. Dit en meer in de podcast van Kasper en LeoWil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:15:55

PODCAST: Dierenspeciaalzaak meerdere keren overvallen

8/14/2018
More
Dit en meer vanochtend in de podcast van Flevoland. Waaronder: een gek idee voor de triatlon van Noordoostpolder, dat een beetje doet denken aan de oliecrisis. Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:00

PODCAST: Kom mee naar buiten allemaal!

8/13/2018
More
Voor vogels, aaltjes en Flevokusthaven!Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:00

PODCAST: Aat weg bij CDA om PVV

8/10/2018
More
De vertrekkende burgemeester van Dronten, Aat de Jonge, zegde indertijd zijn CDA-lidmaatschap op omdat zijn partij ging samenwerken met de PVV. Dat onhult hij in zijn afscheidsinterview met Marjan van Ens. En hoe vaak heeft hij solliciteerd in die veertien jaar Dronten? Luister snel naar de podcast. Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij...

Duration:00:10:00

PODCAST: Waterig nieuws

8/9/2018
More
Waterig? Ja, het Waterschap is druk door de droogte. Hoe dat kan, hoor je hier. En de HISWA te water is volgende maand voor het eerst in Lelystad. De voorbereidingen zijn in volle gang. Plus: die wolf? Was hij hier eerder? Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden...

Duration:00:10:00

PODCAST: Wachten op het zand

8/8/2018
More
In het nieuws vandaag: wachten op zand, regen en toiletgebouwen.Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:00

PODCAST: We gaan racen!

8/3/2018
More
Maar wel even oppassen bij de bruggen en sluizen!Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:00

PODCAST: Lekker op het strand tussen de poep

8/2/2018
More
Luister elke dag naar het nieuwsoverzicht van Kasper en Leo!Wil je voortaan elke ochtend de podcast van Leo en Kasper automatisch ontvangen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastprogramma of -app. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlBij Radar van AVROTROS kun je een interessant verhaal lezen over de achtergronden en gemakken van het fenomeen podcast.

Duration:00:10:00

PODCAST: Je moet je kinderen in de gaten houden

8/1/2018
More
Bij zwembad De Koploper in Lelystad klaagt de badmeester. Dit en meer in de podcast van Kasper en Leo

Duration:00:10:00

PODCAST: Zomer of winter, actiegroepen willen bijvoeren

7/31/2018
More
Niet alleen heckrunderen uit de Oostvaardersplassen in het nieuws, ook een bijzondere sprinkhaan. Wil je ook de podcast van het ochtendnieuws volgen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastapp of programma. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlWat is dat, podcasten? Lees het antwoord!

Duration:00:10:00

PODCAST: Bomen en beesten

7/30/2018
More
Dit en meer vanochtend in de podcast van Kasper en LeoWil je ook de podcast van het ochtendnieuws volgen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastapp of programma. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xml

Duration:00:10:00

PODCAST: Ook dit doet de droogte

7/27/2018
More
De jonge aanplant heeft ervan te lijden. En de jonge sporters hebben hun Youth Games in Almere afgesloten. Wil je ook de podcast van het ochtendnieuws volgen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastapp of programma. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlWat is dat eigenlijk, podcasten?

Duration:00:10:00

PODCAST: Strijd grote grazers naar rechtszaal

7/26/2018
More
En de bergers zijn druk vanwege de warmte. Leo en Kasper praten je weer bij. Wil je ook de podcast van het ochtendnieuws volgen? Plak dan deze URL in je favoriete podcastapp of programma. https://script.omroepflevoland.nl/feed/podcast.xmlWat is dat eigenlijk, podcasten?

Duration:00:10:00

PODCAST: Me bok, you geit, samen bronstig

7/25/2018
More
De boswachter waarschuwt automobilisten voor bronstige ree-en. Voorzichtig rijden dus langs het bos. En nog veel meer nieuws in de podcast van Flevoland.

Duration:00:10:00

PODCAST: Ter land, ter zee en in de lucht

7/24/2018
More
Nieuws vanuit de lucht en vanaf het water. Lekker verkoelend dus.

Duration:00:12:49

PODCAST: Juf of meester worden?

7/23/2018
More
Ook in Flevoland: lerarentekort. Dus je kunt nog 's wat anders gaan doen na de vakantie. Plus: veel verkeersnieuws in deze podcast.

Duration:00:10:00

PODCAST: Gevangenispersoneel in Almere gaat actievoeren

7/20/2018
More
Maar even het werk neerleggen, gaat niet. Je hoort er meer over in de podcast van Flevoland met Kasper en Leo.

Duration:00:10:00

PODCAST: Laat de zon nu echt maar komen

7/19/2018
More
Want de gemeenten gaan nu landbouwgrond verdelen voor zonneparken.

Duration:00:10:00

PODCAST: De oogst gaat eraan!

7/18/2018
More
Dat lekkere zomerweer heeft een keerzijde. Je hoort er meer over in de podcast van Kasper en Leo

Duration:00:10:00

PODCAST: Een bordspel tegen zinloos geweld?

7/17/2018
More
In Lelystad willen ze agressie en geweld tegen gaan met een soort ganzenbord.

Duration:00:10:00