Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh-logo

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh

Podcasts >

Podcast of Feest Dj Maarten

Podcast of Feest Dj Maarten
More Information

Location:

Oudkarspel, Netherlands

Genres:

Podcasts

Description:

Podcast of Feest Dj Maarten

Twitter:

@DJMaarten

Language:

Dutch


Episodes

Feest DJ Maarten Tijd Voor Een Feestjuh Afl 70

6/28/2018
More
In deze uitzending uitzending is Eddy Walsh te gast en vertelt over zijn nieuwe plaat “Rim Bam Boe (ah ah ah). Verder heb ik de nieuw plaat van de Dikdakkers, en de nieuwe van Eef Kasteel. RaadDeRebusPlaat is dit keer van de Lawineboys. En in het item “Feest of Origineel” hoor je of we de versie van Sweet Caroline gaan draaien van Niel Diamond of van de Partyjocks. Ook is er een nieuwe nummer 1 in de FeestclipTop10, welke dit is hoor je in deze show. Heel veel luister plezier weer met...

Duration:01:03:22

Feest DJ Maarten Tijd Voor Een Feestjuh Afl 69

6/24/2018
More
Deze uitzending zit bomvol met nieuwe muziek. Zo hoor je de nieuwe plaat van De Barkeeper, De Gebroeders Ko, maar ook de nieuwe singel van Wesly Bronkhorst komt voorbij deze week. De Artiest Van De Week deze week is Jeroen Van Zelst, ik mag dus 2 nummers van hem draaien. En natuurlijk zit daar ook zijn nieuwe nummer “Cola Of Sinas” bij. Verder hoor je wat deze week de “Raad De Rebus Plaat” was, en is er een leuke remix van “Summer Of 69” binnengekomen. Veel luisterplezier met deze...

Duration:00:56:15

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh Afl 68

6/8/2018
More
In deze uitzending is Feest DJ Mentwitt te gast, en draaien wij zijn nummer de SelfieNaise. Verder hoor je de nieuwe plaat van Starkoo die deze week is uit gekomen en de nieuwe zomerhit van DJ Keanu. Ook heb ik een super gaafe remix van Daddy Yankee binnen gekreken van zijn nummer Dura. Muziek is er ook van Tom haver Lawineboys en een lekker remix van Dj Maurice van zijn versie van Proud Mary. Ook deze week weer heel veel luister plezier.

Duration:01:02:39

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh Afl 67

6/3/2018
More
In deze uitzending is Snollebollekes de artiest van de week en hoor je dus maar liefst 2 van zijn hits voorbij komen. Verder hoor je de Rebus Plaat, en deze is deze week van BLOF. Ook heb ik nog nieuws over de kermis van Tilburg die er weer aan zit te komen en hoor je wat voor infectie henk westbroek gehad heeft waarom hij even uit de roulatie was. Ook is er weer een fantastische mashup in gestuurd van Luis Fonsi, Justin Bieber en Mr. President. Ook nog muziek van Danny Kanters, Parla en...

Duration:01:00:40

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh Afl 66

5/25/2018
More
In deze uitzending vanuit de nieuwe studio heb ik Marco Kraats te gast. Hij verteld over hoe zijn avontuur als feestartiest is begonnen. Verder hoor je muziek van de PartyFriex, Bokkers en de nieuwe plaat van Barry Badpak. Ook hoor je in deze uitzending als eerste de nieuwe plaat van De Barkeeper.

Duration:01:03:38

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2017 Afl. 65)

3/10/2017
More
In deze uitzending zijn de Alpenzusjes de artiest van de week, dus hoor je maar liefst 2 nummers van hun. Ik heb wel een heel raar verhaal over een haai die gevonden is op een parkeerplaats, en is de remix van deze week is van Broederliefde. Verder hoor je wie er deze week op nummer 1 staat in de Feestcliptop 10, en ik doe een voorspelling over de plaat van Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me.

Duration:00:54:45

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2016 Afl. 63)

7/7/2016
More
In deze uitzending hoor de nieuwe singel van Stef Ekkel & Rene Karst - Liever Te Dik In De kist. Ook hoor je Alex met zijn mee zinger “De Lala Medely en heb ik een bericht over Chris Brown die is weggestuurd uit een gehuurd appartement. Verder is er een nieuwe Nr. 1 in de Feest Clip Top 10. Ook heb ik deze uitzending nog muziek van 2 Unlimited, Funkhauser, Broederliefde, Lassy Fm, Patrick Van Den Corput en hoor je Typhoon - ZandLoper DJ Arnoud Hands Up! Bootleg.

Duration:01:05:36

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2016 Afl. 55)

1/14/2016
More
In aflevering 55 van Tijd Voor Een Feestje hoor je de nieuwe plaat van Rogier en CO, maar ook de nieuwe plaat van Party DJ W. met Confettie. De RebusPlaat is van Dries Roelvink en de artiest van de week is Wesley Klein. En weet jij wie er gedwongen is om 40 bananen te eten? je hoort het allemaal is deze show.

Duration:00:56:17

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 36)

9/1/2015
More
Deze week is Trafassi artiest van de week, en heb ik nu al een bericht over de kerstman. Ook heb ik een nieuwe Nr. 1 in de Feest Clip Top 10. Verder hoor je muziek van Phil Collins, Train en de nieuwe van DJ Kicken. Ook is er weer een nieuwe Raad De Rebus Plaat en een nieuwe MashUp van de week. Dit keer is dat een mix van Lean On en Wonderwall.

Duration:01:00:03

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 23)

6/2/2015
More
In week 23 van deze show hoor je de nieuwste van Vinzzent de nieuwste van De Meiden en ook de nieuwste plaat van Frans Duijts. De artiest van de week is deze week Rocky Vosse en ook hebben we weer een super lekkere Mashup, dit keer hoor je een mix van Cheerleader en Freaks. Veel luister plezier weer me dit programma

Duration:00:34:52

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 21)

5/19/2015
More
Deze week is Wolter Kroes artiest van de week, en is de MashUp van dit keer een mix van Stromae en Rockwell. Ook hoor je Jeroen Van De Boom en heb ik een lekker feest knaller uit de oude doos van Sheila & The Black Devotion. Natuurlijk kun je weer wat winnen als je het antwoord weet op onze prijsvraag. en ook hoor je op welk feest de mensen zijn weggestuurd omdat ze geen hakken aan hadden. Verder hoor je nog muziek van Peter Loree & DJ Patjoo en draai ik de nieuwste van Quintino.

Duration:00:38:47

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 20)

5/12/2015
More
Deze week hebben we als opening gelijk al een lekkere mee zinger van Pascal Redeker, met zijn plaat “Twee Bruine Ogen” Ook heb ik deze week weer een MashUp op gestuurd gekregen, deze keer van DJ Jordy. En denk je dat het mee vragen van je oma naar een school feest niet kan. Je hoort in mijn programma dat een jongen zijn 93 jarige oma mee nam naar zijn school feest. De artiest van deze week is Koos Alberts. En heb ik een wel hele gave versie van Toeter Op Mijn Water Scooter van De...

Duration:01:03:14

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 19)

5/5/2015
More
In deze uitzending hoor je muziek van Chris Brown, Dj Bobo en Nielson. en ook de plaat met die aanstekelijk saxofoon solo van Arjon Van Oostrom - De Mooiste Van De Dansvloer komt voorbij. De Artiest van deze week is Frans Duijts, en ik mag dan ook 2 nummers van hem draaien in deze show. De MashUp van deze week is een mix van AC-DC en Zombi Nation. en ook kun je weer mee doen met de prijsvraag. Veel luister plezier.

Duration:00:32:25

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 18)

4/29/2015
More
Deze uitzending is Monique Smit artiest van de week en hoor je dus 2 nummer van haar. Ook heb ik een bericht dat strip shows tijdens de uitvaart is China verboden gaan worden. In de categorie gitaren hoor je een lekker knallen van One Direction. en hoor je van muziek uit de jaren 90? ken je ze nog de dames van de Def Dames Dope? ook die hoor je in de show. Verder hebben we ook weer een nieuwe MashUp en natuurlijk een prijsvraag.

Duration:00:34:55

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 17)

4/21/2015
More
Deze week in Tijd Voor Een Feestjuh hebben we als artiest van de week Guus Meeuwis. Ik heb weer wat achtergrond informatie voor je van deze artiest en draai ik 2 platen van hem. In de MashUp van deze week zit een klassieker van Bruce Springsteen verwerkt. Ook hoor je Starkoo. En voor iedereen die wel eens de weg op gaat met een aanhangwagen, ik heb een bericht van iemand die het voor elkaar kreeg om maar liefst 213 KM per uur met zo’n ding te rijden. Hoe dit afliep? Je hoort het in alweer...

Duration:00:36:43

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 16)

4/14/2015
More
Deze uitzending heb ik de nieuwste plaat van Wolter Kroes voor je en ook de nieuwste plaat van Marcelino Wunderlich. Ook draai ik de feest versie van “De Nooduitgang” van Jordy van den Boer & DJ Menno. Er is ook weer een CD pakket te winnen met onze prijsvraag en de artiest van de week is Django Wagner, en wil je weten waarom in Schotland elke 21 min. de ambulance moet uitrukken? luister dan ook deze week weer naar “Tijd Voor Een Feestjuh”

Duration:00:35:13

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 15)

4/7/2015
More
Deze uitzending is André Hazes artiest van de week, we draaien 2 van zijn nummers en ook hoor je wat achtergrond informatie over zijn zang carrière. Weet jij het antwoord op de prijsvraag dan kun je een DVD winnen van Ed Nieman. Ook hoor je mijn nieuwe singel “Ik Wil Pils” en draai ik een oudje van Robbert Leroy. En let even op de plaat die ik in mijn programma heb van Tinush zijn nummer “Sanburg” zou wel eens een hele dikke hit kunnen gaan worden deze zomer.

Duration:00:37:24

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 14)

3/31/2015
More
Deze uitzending muziek van Guus Meeuwis, Backstreet Boys en Meghan Trainor. Ook hoor je de nieuwe singel van De Dikdakkers en de laatste plaat van Nielson. En altijd al eens tussen de paaseitjes willen trouwen, in dit programma hoor je dat een stel uit Cambourne dit deze week heeft gedaan. Vanaf deze week stellen we ook een artiest centraal waar we 2 nummers van draaien, deze week is dat Marco Borsato. Ook hoor je natuurlijk weer een nieuwe mashup en kun je een dvd winnen met hits uit...

Duration:00:35:33

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 13)

3/24/2015
More
Het is officieel lente, en dat is te horen ook. Extra zomerse nummer zoals Jop met Jij Bent De Zon, Chipz en Carnival en SL 2 met zijn On A Ragga Tip, zijn in deze uitzending te horen. Ook hoor je voor de aller eerste keer de nieuwe plaat van “Marco Kraats Ft Feest Dj Barry - Zwemleraar” En ben je ooit je foto camera kwijt geraakt? Luister naar deze uitzending en je hoort dat er nog kans is om deze terug te vinden.

Duration:00:35:36

Feest DJ Maarten - Tijd Voor Een Feestjuh (Podcast 2015 Week 12)

3/18/2015
More
In deze uitzending heb ik de gelijk al als 2de plaat een lekkere feest knaller van De Lawineboys, ook hoor je een oudje van Gloria Estefan voorbij komen en is de MashUp van deze week een mix van Christina Aguilera vs Dire Straits. Je haar gaat lekker door de war dit uur want ook de rockers van ZZ Top komen voor bij. En wil je weten waarom de populaire APP Tinder is aangeklaagd luister dan na alweer de 12de uitzending van Tijd Voor Een Feestjuh.

Duration:01:01:16