O2podden-logo

O2podden

Podcasts >

More Information

Location:

Norway

Genres:

Podcasts

Twitter:

@o2podden

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

Andrew Musgrave

6/7/2016
More
Vi har tatt en prat med den britiske langrennsløperen Andrew Musgrave. Han forteller oss hvordan han endte opp i Norge og hvor harde de første ukene som samboer med Ånund Lid Byggland var. I tillegg tester vi briten i O2testen.

Duration:00:34:17

Johannes Thingnes Bø

5/10/2016
More
Vi har fått besøk av verdensmesteren i skiskyting Johannes Thingnes Bø. Vi snakker om forventninger til neste sesong og det nye støtteapparatet. Visste du forresten at Johannes holdt på å slutte da han var 16 år? Hvorfor kan du høre i episoden. Som alle andre gjester måtte også verdensmesteren gjennom O2testen vår.

Barbro Kvåle

4/12/2016
More
Denne uken tar vi en prat med Barbro Kvåle. Hun forteller om årets sesong, og hva hun tenker om å være sikret en plass i world cup fram til jul. Vi i O2podden har også vært inne på sosiale medier og gravd i gamle gullkort fra Barbro.

Torstein Stenersen

3/4/2016
More
Ukas gjest Torstein Stenersen! Rett før VM startet i Holmenkollen tok denne norsk-svensken seg tid til en prat med oss. Han delte historier fra det Svenske landslaget, hva han tenker om VM og han utfordret oss til en konkurranse hvor taperen måtte synge den Svenske nasjonalsangen.

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads