Online Domineren Podcast-logo

Online Domineren Podcast

Podcasts >

Wekelijkse dosis online marketing, business & mindset door Bas Bults & Jorrick Wieten

Wekelijkse dosis online marketing, business & mindset door Bas Bults & Jorrick Wieten
More Information

Location:

Netherlands

Genres:

Podcasts

Description:

Wekelijkse dosis online marketing, business & mindset door Bas Bults & Jorrick Wieten

Language:

Dutch


Episodes

[007] OD Podcast | Omgaan met tegenslagen

11/13/2019
More
In deze podcast hebben Bas & Jorrick een vraag gekregen van een van de luisteraars over hoe je het beste om kunt gaan met tegenslagen. Bas & Jorrick delen hun methodes en technieken hoe zij er persoonlijk mee omgaan. Omgaan met tegenslagen is heel persoonlijk en dat hoor je ook terug. Bas heeft een totaal anderen aanpak dan Jorrick, maar beide methodes werken super goed voor hun als individu. Ieder mens heeft tegenslagen en ieder mens gaat daar anders mee om. In deze podcast leer je hoe...

Duration:00:12:31

[006] OD Podcast | Vuurwerk afsteken in de studio & fitness tips voor ondernemers

11/5/2019
More
Wat heb je eraan als je als je je kostbare energie verliest tijdens het sporten? In deze episode stelt Bas vragen aan Jorrick hoe je je energiepijl kunt verhogen d.m.v. fitness. Jorrick geeft praktische tips hoe jij je leven en lichaam kunt transformeren. Daarnaast steken we in de studio vuurpijlen af en krijgen we een staande ovatie van een grote groep mensen want we hebben groot nieuws. Het is feest bij Online Domineren! Veel luister plezier en succes in de gym, tijger!

Duration:00:36:07

[005] OD Podcast | Maximale grip op je planning + Spaanse les van Bas

10/30/2019
More
Hoe krijg je maximale grip op je planning, hoe zet je doelen en wat is er voor nodig om deze doelen te behalen. Leer door "downgraden" maximaal grip te krijgen op je planning zodat je weet wat je vandaag moet doen om jouw doel over een maand of over een jaar te behalen. Haal het maximale uit jezelf en behoudt focus als een adelaar.

Duration:00:24:55

[004] OD Podcast | Bestrijden van de social media ziekte

10/22/2019
More
Heb je het gevoel dat je slachtoffer bent van social media? Spendeer je iedere dag te veel tijd op je telefoon? Dan hebben Bas & Jorrick een aantal leuke tips die je direct kunt implementeren om te zorgen dat jij weer baas wordt over social media in plaats van andersom.

Duration:00:21:55

[003] OD Podcast | Productieve werkdag van 5 minuten & hoe tackle je uitstelgedrag

10/16/2019
More
Waarom ben je ondernemer geworden en wanneer ben je tevreden met je werk? Waar ligt de grens van veel of juist minder werken? Hoe ga je om met een té volle to-do-list en een té vol hoofd vol met gedachtes? Hoe tackle je je uitstelgedrag en hoe wordt je een echte action taken? Bas en Jorrick praten over of het mogelijk is om een werkdag van 5 minuten te hebben en hoe deze er dan uit kunt zien.. Dit en veel meer bespreken we in de 3e aflevering van de OD Podcast! Luisteren dus als jij je...

Duration:00:13:20

[002] OD Podcast | Nederlands Kampioen Drone vliegen & cross content | Gastspreker 1

10/9/2019
More
Gastspreker Sander Welgraven is content creator, Nederland kampioen drone vliegen en maakt programma's om drone vliegen en content maken te implementeren in het vmbo onderwijs! Bas en Jorrick interviewen Sander en samen ontdekken ze wat belangrijk is aan content op dit moment. Ook bespreken ze hoe de toekomst er uit gaat zien! Luisteren dus! Special Guest: Sander Welgraven.

Duration:00:18:03

[001] OD Podcast | #businessvanboven & werken in Marrakech

10/1/2019
More
Bas en Jorrick nemen je mee in de wereld van het online ondernemen. Ze vertellen je waarom je af en toe als een vogel over je business moet vliegen. Ook zijn ze in Marrakech, waarom? Dat luister je in deze episode! Veel plezier!

Duration:00:12:38