Social Selling Radio-logo

Social Selling Radio

Podcasts >

More Information

Location:

Denmark

Genres:

Podcasts

Language:

Danish

Contact:

+4548192021


Episodes

Direktører skal også bruge social selling

3/18/2017
More
Er social selling kun for sælgere? Eller er det også noget som direktører bør interessere sig for? Efter vores mening er svaret helt åbenlyst: Social selling er i den grad også for direktører. Det være sig en CEO, adm. direktør, salgsdirektør, markedsdirektør, marketingdirektør, indkøbsdirektør, logistikdirektør, økonomidirektør, HR-direktør eller tilsvarende titel. Det kunne også være personer, […] The post Direktører skal også bruge social selling appeared first on Social Selling Company.

Duration:00:59:13

Sådan arbejder Copenhagen Capacity med social selling

2/21/2017
More
Er social selling og content marketing kun noget som kan bruges af kommercielle virksomheder og deres salgs- og marketingafdelinger? Eller kan det også bruges af en interesseorganisation, der arbejder for investeringsfremme og regional udvikling? Svaret er helt klart ja, og det er præcis, hvad Copenhagen Capacity gør. Dette indlæg er således også historien om, hvordan Copenhagen Capacity […] The post Sådan arbejder Copenhagen Capacity med social selling appeared first on Social Selling...

Duration:01:09:02

Fra 0 til 22.000 connections på bare 16 måneder

2/14/2017
More
Kan man gå fra 0 til 22.000 LinkedIn connections på bare 16 måneder? Og giver det overhovedet mening at få et LinkedIn netværk med så mange forbindelser? De to spørgsmål og mange flere får du svar på i Social Selling Radio episode 43, hvor vi har interviewet Niels Ralund fra FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel). […] The post Fra 0 til 22.000 connections på bare 16 måneder appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:08:18

10 typiske social selling spørgsmål og svar

1/17/2017
More
Hvad er de 10 typiske spørgsmål når det gælder social selling? Det kan du høre meget mere om i Social Selling Radio episode 42, hvor vi selvfølgelig også kommer med svarene på de 10 spørgsmål. Det er dermed også vores bud på en slags social selling FAQ. Vi har dels spurgte vores netværk og følgere […] The post 10 typiske social selling spørgsmål og svar appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:06:39

Sælg med video! Lad kunden møde dig før du møder kunden

12/27/2016
More
Sælg med video! Lad kunden møde dig før du møder kunden er en podcast om, hvordan du kan bruge video som en stærk og effektiv måde at kommunikere til dine kunder på. Vi har besøg af Thomas Martinsen fra videokursus.com og taler omkring video og hvordan du kan bruge det til salg og markedsføring af […] The post Sælg med video! Lad kunden møde dig før du møder kunden appeared first on Social Selling Company.

Duration:02:07:26

Sådan arbejder FCK i praksis med social selling

12/20/2016
More
Sådan arbejder FCK i praksis med social selling handler om, hvordan sælgerne i F.C. København arbejder med social selling metodikken og LinkedIn i deres daglige salgsindsatser. Det har sælgerne nu gjort i et lille års tid siden at F.C. Københavns salgsdirektør Alex Rasmussen tog beslutningen om at sige farvel til kold canvas og goddag til […] The post Sådan arbejder FCK i praksis med social selling appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:15:34

#39: Social selling strategi, taktik og eksekvering: Sådan gør du!

11/27/2016
More
Hvordan definerer du din social selling strategi, taktik og eksekvering, når du vil i gang med at indarbejde denne nye metodik i dine daglige salgs- og markedsføringsindsatser? Det drejer sig først og fremmest om, at virksomhedens salgs- og marketingledelse sætter sig sammen, og bruger noget tid på at arbejde med selve processen, som efter min […] The post #39: Social selling strategi, taktik og eksekvering: Sådan gør du! appeared first on Social Selling Company.

Duration:02:42:38

#38: Millennials og generation Y: Sådan kommunikerer du med dem

11/20/2016
More
The post #38: Millennials og generation Y: Sådan kommunikerer du med dem appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:20:44

12 metoder der giver dig kontrol over kundernes købsknap

11/13/2016
More
12 metoder der giver dig kontrol over kundernes købsknap er en podcast, som handler om, hvordan du målrettet, gennem neuromarketing, kan bearbejde kundernes købsadfærd. Formålet er selvfølgelig at få kunderne til at handle med dig uanset om det drejer om B2B relationssalg, på webshoppen eller i den fysiske butik. Begrebet neoromarketing er noget som vi […] The post 12 metoder der giver dig kontrol over kundernes købsknap appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:48:08

Har du styr på din kundes købsproces?

11/6/2016
More
Har du styr på din kundes købsproces? Og på din egen salgsproces? Det har alle dage været en svær disciplin at få virksomhedens salgsprocesser til at passe til kundernes tilsvarende købsproces, altså den proces som alle kunder skal igennem, fra de tænker i behov til at de gerne vil købe. Alene det faktum, at kunder […] The post Har du styr på din kundes købsproces? appeared first on Social Selling Company.

Duration:00:20:34

Hvad er Employee Advocacy?

10/30/2016
More
Hvad er Employee Advocacy eller på dansk medarbejderambassadørskab? Det er et forholdsvist nyt begreb, som dækker over når en virksomhed aktivt bliver promoveret af sine medarbejdere på de sociale medier eller i offline sammenhæng. Derved optræder medarbejderne som ambassadører for virksomheden. Historisk set har der altid eksisteret Employee Advocacy i form af medarbejdere, der proaktivt […] The post Hvad er Employee Advocacy? appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:17:12

Customer Journey: Hvad er det for en størrelse?

10/15/2016
More
Customer Journey: Hvad er det for en størrelse? Helt overordnet er Customer Journey eller på dansk kunderejse er en måde at “mappe” alle de kontaktpunkter som vi har med kunderne før, under og efter købet. Det er stadigvæk en forholdsvis ny disciplin indenfor markedsføring, salg og service, men ikke desto mindre en meget interessant tilgang […] The post Customer Journey: Hvad er det for en størrelse? appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:16:16

Er du Sælger Helge eller Trusted Advisor på LinkedIn?

10/12/2016
More
Hvordan vil du gerne opfattes på LinkedIn? Som “Sælger Helge med de brede fælge”? Eller som ekspert og en “Trusted Advisor” for dine kunder? Det, som afgør det, handler i høj grad om, hvad du skriver af statusopdateringer, kommentarer og liker i din nyhedsstrøm på LinkedIn. Og om du skriver Pulse blogindlæg direkte om din […] The post Er du Sælger Helge eller Trusted Advisor på LinkedIn? appeared first on Social Selling Company.

Duration:00:16:33

Sådan skiller Supporters sig ud fra konkurrenterne

10/2/2016
More
Hvordan kan du skille dig kommunikations- og værdimæssigt ud fra dine konkurrenter? Det kan du gøre ved at bruge den såkaldte “why” model, som også er kendt under navnet “The Golden Circle”. Denne model er opfundet af den amerikanske forfatter Simon Sinek. Han var nysgerrig efter at finde ud af, hvad det er som gør, […] The post Sådan skiller Supporters sig ud fra konkurrenterne appeared first on Social Selling Company.

Duration:00:58:54

Eric Ziengs fyret! Hvad gør han så?

9/21/2016
More
Eric Ziengs fyret! Hvad gør han så? Det er selvfølgelig ikke så lidt af en overskrift, men hvad nu hvis den populære danske podcastguru Eric Ziengs rent faktisk blev fyret fra sit ellers gode faste job i Bolius? Hvad ville Eric så gøre med hans “sidebusiness” Nochmal? Hvordan vil han bruge den ekspertviden som han […] The post Eric Ziengs fyret! Hvad gør han så? appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:39:41

Guide: Sådan skriver du et Pulse blogindlæg

9/18/2016
More
Når vi hjælper virksomheder og medarbejdere med at implementere social selling og social business, og bruge LinkedIn som et moderne salgs- og markedsføringsværktøj, oplever vi ofte, at mange bliver skræmte, når vi kommer til den del, der omhandler det at lave indhold og specielt at skrive blogindlæg og artikler. Mange siger eksempelvis ”jeg kan ikke […] The post Guide: Sådan skriver du et Pulse blogindlæg appeared first on Social Selling Company.

Duration:00:19:37

Sådan ser den moderne beslutningstager ud

9/18/2016
More
Der er næppe nogen, der arbejder med salg og marketing, som ikke er bekendt med at den moderne beslutningstager over de seneste år har ændret karakteristika. Den væsentligste ændring er, at beslutningstageren nu tager cirka 60 procent af købsprocessen selv, før at der etableres kontakt til en sælger eller virksomhed. Men bevidstheden om denne forandring […] The post Sådan ser den moderne beslutningstager ud appeared first on Social Selling Company.

Duration:00:20:47

Sådan får du kunderne til at sige ja

9/18/2016
More
Du har sikkert selv prøvet det og sandsynligvis også masser af gange. Du bliver ringet op af en telefonsælger fra et teleselskab, som gerne vil sælge dig et mobiltelefonabonnement. Samtalen kunne lyde noget i retning af: “Hej Leif, det er Jens fra teleselskabet Mobil-X, jeg ringer til dig fordi at jeg har et godt tilbud […] The post Sådan får du kunderne til at sige ja appeared first on Social Selling Company.

Duration:00:20:15

Social selling jam session

9/15/2016
More
Social selling jam session er en podcast med Chris “Kubby” Kubbernus og Leif Carlsen, som “jammer” omkring begreberne social selling og content marketing. I podcasten interviewer Social Selling Companys Leif Carlsen denne gang canadiske Chris “Kubby” Kubbernus. “Kubby”, som har boet i Danmark i de seneste 8 år, arbejder med social selling og content marketing, […] The post Social selling jam session appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:58:24

Succesfuld salg og marketing handler om kunderejsen og digitalt samspil

8/28/2016
More
Succesfuld salg og marketing handler om kunderejsen og digitalt samspil er overskriften for Social Selling Radio podcast episode 26. Kundernes købsproces har i den grad ændret sig over de seneste år, og det har den såkaldte kunderejse dermed også. Det er derfor nødvendigt med et tæt digitalt samspil og koordination mellem salg og marketing for […] The post Succesfuld salg og marketing handler om kunderejsen og digitalt samspil appeared first on Social Selling Company.

Duration:01:36:47