Waiting for the redirectiron...-logo

Waiting for the redirectiron...

Podcasts

Un podcast despre marketing si viata

Location:

Romania

Genres:

Podcasts

Description:

Un podcast despre marketing si viata

Twitter:

@katairobi

Language:

Romanian

Contact:

+40.742.999.583


Episodes
Ask host to enable sharing for playback control

174 Cum să construiești un business sustenabil dintr-un newsletter – cu Victor Kapra

3/26/2023
Am stat de vorbă cu nimeni altul decât Victor Kapra, jurnalist care și-a început cariera în presă imediat după Revoluție și care a ales calea freelancingului în anul 2008. Autor al newsletterului Civilization, Victor împărtășește în acest episod insighturi despre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere pentru a crește un newsletter monetizabil:... The post 174 Cum să construiești un business sustenabil dintr-un newsletter – cu Victor Kapra appeared first on Katai.

Duration:00:49:30

Ask host to enable sharing for playback control

173 Cum te poate ajuta growth hacking-ul să construiești un business sustenabil – cu Raluca Radu

3/13/2023
Am povestit cu Raluca Radu, fondator MTH, co-organizator GPeC, Country Manager Answear România și trainer în Digital Marketing despre ce înseamnă growth hacking-ul de fapt și cum poți să creezi pe baza lui strategii de marketing prin care construiești business-uri sustenabile. Am discutat despre greșelile pe care le fac business-urile la început de drum, despre... The post 173 Cum te poate ajuta growth hacking-ul să construiești un business sustenabil – cu Raluca Radu appeared first on Katai.

Duration:01:04:03

Ask host to enable sharing for playback control

172 Cum să crești copii buni și încrezători, îmbunătățind sistemul educațional cu Ruxandra Mercea

2/28/2023
Am stat de vorbă cu Ruxandra Mercea, CEO Transylvania College, fondator Spark Hybrid High School și Școala Încrederii, despre viață și despre provocările pe care le întâmpini în calitate de lider. În acest episod povestim cu Ruxandra despre cum ne formează copilăria și relația cu părinții noștri, despre cum percepem fericirea și succesul, dar și... The post 172 Cum să crești copii buni și încrezători, îmbunătățind sistemul educațional cu Ruxandra Mercea appeared first on Katai.

Duration:01:04:52

Ask host to enable sharing for playback control

171 Când îți cunoști clientul atât de bine încât marketingul devine o joacă: Mădălina Vasiu

2/19/2023
Mădălina Vasiu este consultant de marketing și persoana din spatele Thinking Made Visible, podcastul care face viziblă gândirea invitaților săi. Cunoscută și drept ”tipa cu avatarul de client”, Mădălina a creat un e-book foarte bine gândit, care ajută pe oricine să construiască un profil al clientului ideal într-un mod detaliat. În episodul acesta povestim despre... The post 171 Când îți cunoști clientul atât de bine încât marketingul devine o joacă: Mădălina Vasiu appeared first on Katai.

Duration:01:23:46

Ask host to enable sharing for playback control

170: De la zero la milioane de vizualizări: Cum a construit Dodo Mesaroș un business profitabil din TikTok

2/6/2023
Când vine vorba de content creation, poate fi o adevărată provocare să îți găsești stilul tău propriu. Am povestit cu Dodo Mesaros, tipul acela mișto care face filmulețe gătind în natură, despre procesul său de a-și găsi un stil unic și diferențiator într-o nișă în care mai sunt mulți alți jucători, despre provocările pe care... The post 170: De la zero la milioane de vizualizări: Cum a construit Dodo Mesaroș un business profitabil din TikTok appeared first on Katai.

Duration:01:14:09

Ask host to enable sharing for playback control

169 Vânzătorii buni sunt cei care apreciază marketingul: Mihai Guran

1/22/2023
Am văzut zilele trecute un meme funny despre relația dintre echipele de vânzări vs executive despre dep de marketing 😂 În episodul acesta am povestit cu Mihai Guran, omul care a crescut o echipă de peste 150 de oameni de vânzări în cadrul Bitdefender (pe lângă multele realizări pe care le-a avut în cei peste... The post 169 Vânzătorii buni sunt cei care apreciază marketingul: Mihai Guran appeared first on Katai.

Duration:01:08:29

Ask host to enable sharing for playback control

168 Ce trebuie să știi înainte să cumperi o franciză cu Ruben Filimon

12/12/2022
Dacă vrei să pornești o afacere, dar nu ai încă ideea potrivită de business pe care să o materializezi, o alternativă este să apelezi la a deschide o afacere în sistem de franciză. Ce înseamnă asta? Ei bine, poți să apelezi la branduri care vor să se extindă regional, național sau internațional și să investești... The post 168 Ce trebuie să știi înainte să cumperi o franciză cu Ruben Filimon appeared first on Katai.

Duration:00:50:13

Ask host to enable sharing for playback control

De la filmări din boscheți pe marile ecrane cu Cristi Ilișuan (producător Mircea Bravo)

11/15/2022
În industria de content creation, dacă vrei să fii cu adevărat profesionist, este important să fii consecvent și să faci totul cu intenția de a-ți servi audiența. Aceasta este părerea lui Cristi Ilisuan, cealaltă jumătate din spatele proiectului Mircea Bravo și invitatul meu din acest episod. Cristi, împreună cu echipa sa, sunt un adevărat exemplu... The post De la filmări din boscheți pe marile ecrane cu Cristi Ilișuan (producător Mircea Bravo) appeared first on Katai.

Duration:00:54:15

Ask host to enable sharing for playback control

166 Cât de important este să îți cunoști valoarea și limitele în business cu Ruben Marian

10/30/2022
Ce are în comun o viață personală care te împlinește și un business care se dezvoltă cu succes? Bingo! Claritate. În acest episod povestesc cu Ruben Marian despre cât de important este să ai claritate în tot ceea ce faci și cum poate aceasta să te ajute să treci peste eșecuri. Totodată, povestim despre cum... The post 166 Cât de important este să îți cunoști valoarea și limitele în business cu Ruben Marian appeared first on Katai.

Duration:01:08:12

Ask host to enable sharing for playback control

165 Despre arta interviului și cum să ai relații solide cu oamenii: Andreea Roșca

10/17/2022
De câte ori ți s-a întâmplat să-ți faci un scenariu înaintea unei discuții importante cu șeful, colegul sau prietenul tău? „Dacă îl întreb X, el, probabil, îmi va răspunde Y”. Dacă nu se adeverește filmul creat de tine, ce faci? Cum îndrepți discuția în direcția pe care tu o vrei? Cum îl lași pe celălalt... The post 165 Despre arta interviului și cum să ai relații solide cu oamenii: Andreea Roșca appeared first on Katai.

Duration:01:06:47

Ask host to enable sharing for playback control

164 Există inspirație, dar trebuie să te găsească lucrând: Tibi Codorean

10/3/2022
Care este secretul unui copywriter care, nu doar că atrage atenția audienței, dar o și menține? Exercițiul. Scrisul zilnic. Expunere în online. Explorarea acelor subiecte care să stârnească ceva în ceilalți – poate fi curiozitate, poate fi și râs. Tibi Codorean este omul din spatele glumelor lui Bob Rădulescu și Mircea Bravo. De fapt, când... The post 164 Există inspirație, dar trebuie să te găsească lucrând: Tibi Codorean appeared first on Katai.

Duration:01:04:29

Ask host to enable sharing for playback control

163 Pe urmele animalelor sălbatice prin lentilele unui marketer: Doru Panaitescu

9/19/2022
De la începutul erei de digital marketing, unde suntem pioneer, facem un salt până în prezent, unde ne aflăm în plină sălbăticie. Cum e senzația? De la strategii de poziționare în mintea consumatorului la tactici de poziționare perfectă pentru fotografiile din natură. Pe scurt, vorbim despre marketing de natură. Doru Panaitescu nu doar că are... The post 163 Pe urmele animalelor sălbatice prin lentilele unui marketer: Doru Panaitescu appeared first on Katai.

Duration:01:15:31

Ask host to enable sharing for playback control

162 Social Media nu e o rețetă, ci un proces: Corina Maria Scheianu

8/31/2022
Întreabă 100 de specialiști în marketing cum își îndeplinesc obiectivele și vei primi 100 de răspunsuri diferite. Întreabă 100 de experți în Social Media cum transformă o audiență într-o comunitate și, cel mai probabil, vei primi aceeași soluție: Ascultă-i pe oameni. Creează conținut pentru ei, nu pentru tine. Despre același lucru am discutat cu Corina... The post 162 Social Media nu e o rețetă, ci un proces: Corina Maria Scheianu appeared first on Katai.

Duration:01:08:13

Ask host to enable sharing for playback control

161 Gabriel Ciordaș: Ai pierdut afacerea când ai încetat să mai visezi la creșterea ei

8/2/2022
Dacă ar fi să vinzi între nevoi și dorințe, ce ai vinde? O întrebare pe care am repetat-o de zeci de mii de ori. De fiecare dată când pornesc un proiect mă gândesc dacă e o dorință sau dacă e o nevoie. Dar cine este cel de la care am auzit prima dată această întrebare?... The post 161 Gabriel Ciordaș: Ai pierdut afacerea când ai încetat să mai visezi la creșterea ei appeared first on Katai.

Duration:00:57:14

Ask host to enable sharing for playback control

Ai publica cel mai naspa conținut al tău?

7/29/2022
Hai să fim sinceri. Cu toții am creat ȘI conținut nașpa. Poate că e primul tău articol, primul podcast înregistrat sau primul video editat. Unii dintre noi l-au publicat și alții încă-l țin ascuns într-un sertar de rușine că e o prostie, că nu ne caracterizează și că pur și simplu nu vrem să ne... The post Ai publica cel mai naspa conținut al tău? appeared first on Katai.

Duration:00:02:12

Ask host to enable sharing for playback control

Cum să crești pe Instagram fără să te concentrezi pe followers

7/22/2022
Poți crește un cont nou de Instagram în 2 luni la 10k followers doar din postări simple (fără video, reels, live) și fără ads? Da, poți. De-asta am avut o discuție cu Marian Hurducaș despre acest subiect și cum poți face să transmiți un mesaj clar pentru o audiență dedicată pe orice platformă de social... The post Cum să crești pe Instagram fără să te concentrezi pe followers appeared first on Katai.

Duration:01:11:05

Ask host to enable sharing for playback control

Strategia lui 1

7/15/2022
Toată lumea vrea să apară peste tot și să le facă pe toate. Vreau să am un canal de Youtube. Vreau să am un cont de Instagram. Vreau să am o comunitate care să mă iubească. Vreau să am un business de succes. Vreau să apar la televiziune. Vreau să îmi fac un podcast. Și... The post Strategia lui 1 appeared first on Katai.

Duration:00:05:21

Ask host to enable sharing for playback control

Mituri despre social media pe care să nu le mai crezi

7/8/2022
De când lucrez în marketing am auzit multe prostii și mituri pe care dacă le-aș fi pus într-o arhivă, azi aș fi putut înregistra vreo 3 show-uri doar despre asta. Dar hai să nu fim chiar atât de dramatici, și să vedem care sunt cele mai populare mituri despre social media marketing. 1. Social media... The post Mituri despre social media pe care să nu le mai crezi appeared first on Katai.

Duration:00:02:45

Ask host to enable sharing for playback control

Care este diferența dintre marketing, publicitate și branding

6/30/2022
Am ajuns prima dată în București și mă plimbam cu mașina prin oraș. Eu stăteam în dreapta iar fratele meu era la volan. Am ajuns pe drumul care mă ducea către Casa Poporului. Fratele meu îmi spune – uite, acolo în față este Casa Poporului, la care eu îi răspund uitându-mă pe geamul din partea... The post Care este diferența dintre marketing, publicitate și branding appeared first on Katai.

Duration:00:02:56

Ask host to enable sharing for playback control

155 Sorin Trâncă: Să nu vrei să fii creativ, ci să vrei să regândești problema

6/27/2022
Mai știi când întrebai dacă are poze cartea pe care o aveai de citit pentru școală? Îți amintești cum căutai printre sutele de pagini măcar un desen, o hartă, orice, doar să fie o imagine? Lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici astăzi. Căutăm în continuare fotografia care să spună mai mult decât o mie... The post 155 Sorin Trâncă: Să nu vrei să fii creativ, ci să vrei să regândești problema appeared first on Katai.

Duration:01:11:49