Waiting for the redirectiron...-logo

Waiting for the redirectiron...

Podcasts

Un podcast despre marketing si viata

Un podcast despre marketing si viata

Location:

Romania

Genres:

Podcasts

Description:

Un podcast despre marketing si viata

Twitter:

@katairobi

Language:

Romanian

Contact:

+40.742.999.583


Episodes

107 Anca Ungureanu: Creativitatea dă naștere oportunităților

2/2/2021
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Imaginează-ți că ești la o răscruce de drumuri. Dacă mergi în față pe drumul bătătorit, situația ta personală sau profesională nu se schimbă cu nimic. Dacă alegi una din cărările din stânga sau din dreapta, te așteaptă noi oportunități care îți pot schimba viața – te pot ajuta... The post 107 Anca Ungureanu: Creativitatea dă naștere oportunităților appeared first on Katai.

Duration:00:58:34

106 Ioana Chicet-Macoveiciuc: Detaliile Creează Povești

1/18/2021
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. “Scriu pentru că mă ajută. Pentru că am nevoie să dau pe-afară tot binele meu (și uneori și răul). Pentru că vorbele, odată scrise, schimbă lucruri și eu cred că le schimbă în bine. Scriu despre copiii mei, despre mine, despre tot ce ne face viața mai frumoasă.”... The post 106 Ioana Chicet-Macoveiciuc: Detaliile Creează Povești appeared first on Katai.

Duration:01:03:19

105 Cristian Onețiu: Gândește, dobândește, și menține-ți succesul în viață

12/21/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Viktor Frankl spunea, „Nu ținti spre succes căci cu cât mai mult îl dorești și cu cât faci din el un scop, cu atât mai mult îl vei rata. Căci succesul, asemenea fericirii, nu poate fi urmărit. El trebuie să urmeze ca un efect secundar neintenționat din această... The post 105 Cristian Onețiu: Gândește, dobândește, și menține-ți succesul în viață appeared first on Katai.

Duration:00:55:45

104 Laura Rădescu: Transformă o oră de audio în conținut nelimitat

12/7/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Episodul de azi este pentru podcasterul din tine. Fie că ai deja un podcast și vrei să știi ce metode de promovare poți folosi să te faci auzit, sau plănuiești să îți lansezi unul în viitorul apropiat, îți garantez că ai ceva de învățat de aici! M-ai auzit... The post 104 Laura Rădescu: Transformă o oră de audio în conținut nelimitat appeared first on Katai.

Duration:00:47:53

103 Ana-Maria Udriște: Arta Negocierii – Învață să obții ce-ți dorești

11/23/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Negocierea este obținerea celui mai bun rezultat pentru mine, cu cât mai puține riscuri. Ana-Maria Udriște Cam de-asta negociem, nu? Ca să obținem ceea ce ne dorim, atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu sau lung. De câte ori te-ai dus poate la piață și te-ai... The post 103 Ana-Maria Udriște: Arta Negocierii – Învață să obții ce-ți dorești appeared first on Katai.

Duration:01:01:19

La 33 de ani

11/9/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. Anul acesta am împlinit 33 de ani. E o vârstă interesantă și parcă destul de provocatoare. Desigur, dacă ai împlinit deja 33 ani nu ți se pare un lucru extraordinar, sau dacă încă ești la 20 și ceva de ani, te gândești că mai ai până atunci. Oricum... The post La 33 de ani appeared first on Katai.

Duration:00:28:49

101 Bogdan Naumovici: Loialitatea în business și în viață

10/26/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. „Și ăla micu, apasă pe lanternă – laser, frate! Începe: vuu, vuu-vuu. Urâtul, două lasere! Vuu-vuu, vuu. Ciudata maimuță, turbată la gratii! Noroc cu roboțelul ăla micu’, ăla rotund la cap, cu mânuța aia a lui, îi dă drumul din pușcărie, să te ții! E, la sfârșit, ce... The post 101 Bogdan Naumovici: Loialitatea în business și în viață appeared first on Katai.

Duration:01:16:40

3 Ani, 100 de Episoade, Nenumărate lecții de marketing și viață

10/5/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania. “What you get by achieving your goals is not as important as what you become by achieving your goals.”— Henry David Thoreau În 3 Octombrie 2017 am apăsat pe acel buton care m-a dus într-o călătorie în lumea podcastului – o călătorie care nu mă așteptam să fie... The post 3 Ani, 100 de Episoade, Nenumărate lecții de marketing și viață appeared first on Katai.

Duration:01:43:41

99 Atena Boca: Cum să pui pe picioare o comunitate națională

9/14/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Eu cred că noi am venit pe pământ ca să ne fim alături unii altora. Atena Boca La un moment dat am văzut o imagine foarte faină – era împărțită în două: într-una din jumătăți era un bloc, cu toate luminile stinse, mai puțin una, dintr-un dormitor. Cealaltă... The post 99 Atena Boca: Cum să pui pe picioare o comunitate națională appeared first on Katai.

Duration:01:00:12

98 Emil Boc: Decizia de azi e lecția de mâine

8/24/2020
”Sunt mândru că sunt clujean. Este locul, poate, din univers, pe care mi-aș fi dorit să mi-l aleg dacă aș fi avut vreo opțiune vreodată. Și mă bucur că am rămas aici acum 40 de ani. Tot ce am îi datorez acestui oraș de care sunt îndrăgostit fără limite.” Emil Boc Dacă ești clujean, sigur... The post 98 Emil Boc: Decizia de azi e lecția de mâine appeared first on Katai.

Duration:00:50:40

97 Radu Atanasiu: Cum să câștigi bătălia de idei

8/17/2020
Ce a apărut prima dată? Oul sau găina? – O întrebare la care două persoane pot răspunde total diferit. Și totuși, cine are dreptate? Ei bine, realitatea nu e niciodată simplă. Și ambele persoane pot prezenta argumente valide să-și susțină teoria. Totul depinde însă de modul cum își exprimă ideile și de capacitatea de a... The post 97 Radu Atanasiu: Cum să câștigi bătălia de idei appeared first on Katai.

Duration:01:02:37

96 Raluca Duță: Avem nevoie de educație pentru feedback

7/28/2020
Ce nu înțeleg oamenii e că e OK să dăm feedback. Nu știm să dăm feedback pozitiv. Tot timpul așteptăm niște momente formale pentru a da feedback. Nu e în educația noastră să dăm feedback într-un mod natural. Raluca Duță Teamwork sau munca în echipă, este un element tot mai des folosit în viața noastră de... The post 96 Raluca Duță: Avem nevoie de educație pentru feedback appeared first on Katai.

Duration:01:03:22

95 Daniel Lar: Fii liderul pe care vrei să-l vezi în alții

7/14/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania „Leadership-ul e o poziție de preocupare, de perspectivă, de viziune, de discomfort, în care tu simți că lucrurile nu sunt cum ar trebui să fie, și vrei să schimbi ceva.” Daniel Lar Am în jurul meu oameni care îmi urmează sfaturile, care mă ascultă și învață de la... The post 95 Daniel Lar: Fii liderul pe care vrei să-l vezi în alții appeared first on Katai.

Duration:01:06:54

94 Sergiu Biriș: Sunt obișnuit să mă hrănesc din eșec

6/16/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Te-ai întrebat vreodată cum poți atrage atenția unor giganți ca Facebook sau Google și cum poți crea un produs care să fie vânat de aceste mari puteri din piață? Secretul nu este să pornești de la ideea de a face un business pe care să îl poți mai... The post 94 Sergiu Biriș: Sunt obișnuit să mă hrănesc din eșec appeared first on Katai.

Duration:01:12:08

93 Cristian Manafu: Cu un pas înaintea trendului

6/3/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Distanțarea socială cauzată de pandemia Coronavirus i-a forțat pe organizatorii de evenimente face-to-face să se adapteze și să se reorienteze către alte metode, predominant online, de a aduce comunitățile împreună – lucru care nu este întotdeauna ușor. De ce? Pentru că socializarea din cadrul acestor evenimente sau conferințe... The post 93 Cristian Manafu: Cu un pas înaintea trendului appeared first on Katai.

Duration:01:02:05

Care-i treaba cu Gif-urile în Marketing? [Repost Hurdu și Katai]

5/22/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Am lansat cu Marian Hurducaș un Instagram live acum câteva săptămâni. A fost interesant și ne-a plăcut. Am promis că repetăm și următoarea dată am înregistrat audio și acum e un podcast – Hurdu și Katai. Am lăsat aici discuția noastră despre momentul când Facebook a anunțat faptul... The post Care-i treaba cu Gif-urile în Marketing? [Repost Hurdu și Katai] appeared first on Katai.

Duration:00:55:49

De ce să creezi o comunitate bazată pe interes și nu pe brand

5/19/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Prima dată când m-am lovit de cuvântul comunitate a fost când am văzut un Ted Talk de-al lui Seth Godin care vorbea despre Triburi. Cred că era undeva prin 2009. Cu siguranță încă-l găsești undeva pe internet la o simplă căutare – Tribes, Seth Godin. În această prezentare... The post De ce să creezi o comunitate bazată pe interes și nu pe brand appeared first on Katai.

Duration:00:10:46

90: Podcast despre podcasting la radio cu Sergiu Biriș (Neascultătorii) și Dragoș Stanca (Upgrade100)

5/7/2020
Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania Știți că-mi place să experimentez lucruri noi aici în podcast. Așa că și acest episod intră în categoria “hai să-ncercăm ceva diferit și poate chiar și inedit”. Episodul acesta este o versiune mai exstină a emisiunii Upgrade100 (Radio Guerilla) publicată în 4 mai 2020. Am avut onoarea să... The post 90: Podcast despre podcasting la radio cu Sergiu Biriș (Neascultătorii) și Dragoș Stanca (Upgrade100) appeared first on Katai.

Duration:01:36:23

89 Khaled Elsebai: How to Thrive in an Oversaturated Podcasting Market

5/5/2020
*English version This podcast is brought to you by Banca Transilvania. The podcast industry is booming and there are signs that is not going anywhere, anytime soon. Although is pretty new and still not a lot of people even know what a podcast is, it actually starts to become an oversaturated market where, in order... The post 89 Khaled Elsebai: How to Thrive in an Oversaturated Podcasting Market appeared first on Katai.

Duration:00:31:36

88 Vitaly Friedman: How to Stand Out From The Crowd in a World of Templates

4/27/2020
*English version This podcast is brought to you by Banca Transilvania. The web that we’re used to is changing, whether we like it or not. It’s fairly known by this point that we’re living in the content marketing era. Everything around us is content-focused and everyone who wants to stay in the online game has... The post 88 Vitaly Friedman: How to Stand Out From The Crowd in a World of Templates appeared first on Katai.

Duration:00:36:48