Waiting for the redirectiron...-logo

Waiting for the redirectiron...

Podcasts


Location:

Romania

Genres:

Podcasts

Twitter:

@katairobi

Language:

Romanian

Contact:

+40.742.999.583


Episodes

78 Cătălin Rusu: Dacă ești talentat ca Gică Hagi, trebuie să muncești ca Dorinel Munteanu

12/3/2019
Cătălin Rusu nu e genul de om pe care să-l vezi pe toate canalele de social media. Dincolo de faptul că e Chief Creative Partner and Chief Executive Officer la agenția Rusu+Borțun (creativ și antrepreneor), partener Apollo 111 și jucător de baschet în divizia C este un creativ alfabetizat pe limbajul antreprenorilor și care se... The post 78 Cătălin Rusu: Dacă ești talentat ca Gică Hagi, trebuie să muncești ca Dorinel Munteanu appeared first on Katai.

Duration:01:31:23

La 32 de ani

11/18/2019
Am împlinit 32 de ani. Nu e un mare milestone și nici genul de număr care să scoată un “wow așa bătrân”…sau în cel mai bun caz …așa tânăr? Cum poți să te simți la vârsta asta? Obosit? Epuizat? Gândit? Matur? Energizat? Nici cum? La întrebarea “Cum te simți la vârsta asta?“ am răspuns simplu... The post La 32 de ani appeared first on Katai.

Duration:00:17:36

76 Andreea Cristoforidis: Poziționarea te ajută să fii coerent în dezvoltarea de alte produse

11/7/2019
Poziționare și Consumatori. Două elemente vitale într-un business. Fiecare dintre noi are un anumit termen pentru elementele astea două, dar la bază ele rămân aceleași. Așa că în episodul acesta am discutat cu Andreea Cristoforidis despre cum ar trebui un business să pună accentul pe poziționare și consumator, care este diferența dintre B2B și B2C,... The post 76 Andreea Cristoforidis: Poziționarea te ajută să fii coerent în dezvoltarea de alte produse appeared first on Katai.

Duration:01:14:42

How To Stand Out In a Crowded Market With April Dunford

10/28/2019
April Dunford is a positioning consultant, entrepreneur, board member, angel investor, and advisor for dozens of businesses. With 25 years of experience as an executive in a series of 7 successful technology startups and 3 global tech giants, April is a product positioning expert. That’s why in this episode we will talk about how to... The post How To Stand Out In a Crowded Market With April Dunford appeared first on Katai.

Duration:00:40:51

How To Create A Sustainable Growth Hacking Strategy With Sean Ellis

10/24/2019
Today I’m talking to someone who’s an experienced marketer and also a growth hacker. He’s actually the person who coined the term “growth hacking” back in 2010. Not only that but he was responsible for growth at some of the biggest brands and tech companies in the world such as Dropbox, Eventbrite, Lookout, and LogMeIn.... The post How To Create A Sustainable Growth Hacking Strategy With Sean Ellis appeared first on Katai.

Duration:00:36:18

Mastering Influencer Marketing With Andy Crestodina

10/10/2019
*English version Welcome to my first podcast episode in English. The majority of you may already know that I have a podcast in Romanian but I want to challenge myself, so starting today, I will also be doing interviews in English with marketers, content creators, and other people I admire. This time around, I will... The post Mastering Influencer Marketing With Andy Crestodina appeared first on Katai.

Duration:00:28:43

Content Marketing Poate Vinde Orice | Webstock 2019

10/8/2019
Episodul acesta este o înregistrare live de la evenimentul Webstock. Un eveniment dedicat comunității de online, oameni de social media, creatori de conținut și online marketing manageri. În prezentarea mea am arătat studii de caz cum poți să faci prin content marketing să atragi mai multe vânzări unui produs sau servicii care sunt vândute fie... The post Content Marketing Poate Vinde Orice | Webstock 2019 appeared first on Katai.

Duration:00:24:26

71 Bogdana Butnar, despre cum să-i faci consumatorului tău parcursul decizional mai simplu

9/23/2019
Când am început să fiu mai serios pe planul meu profesional m-am decis să învăț de la cei mai buni, de la cei care muncesc în domeniu. Bogdana Butnar era una dintre persoanele pe care le-am luat în vizor. Așa că m-am abonat la blogul ei, am urmărit-o pe Twitter și mergeam la conferințele de... The post 71 Bogdana Butnar, despre cum să-i faci consumatorului tău parcursul decizional mai simplu appeared first on Katai.

Duration:00:58:15

70 Ciprian Șoleriu: Facebook Messenger te ajută să ai un marketing conversațional

9/10/2019
Alături de Ciprian Șoleriu am intrat în niște subiecte din zona de social media, mai precis, Facebook și mai precis, Facebook Messenger, Facebook Ads și Facebook Pixel. Contact Ciprian: Website Facebook Subiecte discutate: Ce a lucrat după ce a terminat facultatea. Cum se folosește de bani. Cum a ajuns să lucreze în marketing. În ce... The post 70 Ciprian Șoleriu: Facebook Messenger te ajută să ai un marketing conversațional appeared first on Katai.

Duration:01:06:55

69 Cristian China-Birta: N-ai altceva mai bun de făcut în viață decât să-ți freci telefonul?

8/21/2019
Te anunț încă de pe acum că sunetul la acest episod e destul de bruiat dintr-un singur motiv, că nu am avut prea multă inspirație să mișc de 2 butoane ca să reglez lucrurile. Așa că-mi cer iertare în prealabil celor care vă veți enerva pe mine și pe greșeala mea. Lecție învățată – Check... The post 69 Cristian China-Birta: N-ai altceva mai bun de făcut în viață decât să-ți freci telefonul? appeared first on Katai.

Duration:00:52:07

Podcasting in cultura de azi | Vibe & Jazz Podcast

8/16/2019
Bogdan Roșca m-a invitat să discutam în podcastul lui despre impactul audio, cultura urbană, marketing, jurnalism și podcasting în cultura de azi. Pe Bogdan l-ați putut asculta în episodul 10 dar de data asta discuția a fost pentru podcastul lui – Vibe & Jazz. Un podcast despre jazz, muzică și media. Dacă ți-a plăcut acest... The post Podcasting in cultura de azi | Vibe & Jazz Podcast appeared first on Katai.

Duration:00:26:21

67 Selly: Suntem generația care nu mai are nicio scuză

8/6/2019
În episodul acesta am stat alături de Andrei Șelaru, zis și Selly. Pentru unii dintre voi, Selly nu are nevoie de introducere. Dar pentru cei care nu-l cunoașteți, atunci cel mai bine ar fi să ascultați acest episod și să descoperiți un băiat harnic, care s-a apucat creat conținut și editat video pentru YouTube de... The post 67 Selly: Suntem generația care nu mai are nicio scuză appeared first on Katai.

Duration:00:59:20

66 Lorand Balint Boti: Prima regulă în Marketingul Sportiv – Acceptă Realitatea!

8/2/2019
Pe Lorand l-am văzut prima dată la o conferință organizată de Revista BIZ în Cluj-Napoca. În cadrul acestei conferințe a vorbit despre luptele, victoriile și toată strategia pe care a abordat-o atunci când a început să facă marketing pentru echipa de handbal feminin a României. În episodul acesta am povestit despre marketing sportiv, despre podcasting... The post 66 Lorand Balint Boti: Prima regulă în Marketingul Sportiv – Acceptă Realitatea! appeared first on Katai.

Duration:01:24:25

65 Andra Zaharia: A fi freelancer presupune un grad mare de instabilitate

7/25/2019
Episodul acesta nu a fost programat. S-a întâmplat într-o dimineață când discutam cu Andra despre tehnici de management în calendar. Apoi i-am zis Auzi, ai un microfon la tine! și surprinzător, avea. Așa că ne-am sunat, am dat REC și am început să vorbim. Cred că acest tip de interviu l-am mai făcut cu Marian... The post 65 Andra Zaharia: A fi freelancer presupune un grad mare de instabilitate appeared first on Katai.

Duration:01:08:02

Cum să îți promovezi business-ul pe Instagram | Gomag Webinar

7/16/2019
Instagram a prins foarte bine în România. O rețea de socializare care se focusează cel mai mult pe comunicarea vizuală a ajuns să fie folosită de milioane de oameni la nivel mondial pentru a comunica și a ajuns să fie folosit de branduri mari, medii și mici pentru a-și vinde produsul și serviciile. În acest... The post Cum să îți promovezi business-ul pe Instagram | Gomag Webinar appeared first on Katai.

Duration:00:55:32

63 Alex Dona: Oamenii sunt suma experiențelor lor

7/9/2019
L-am văzut prima dată la evenimentul Business Days unde am fost pe același panel. Dar după acest eveniment nu ne-am mai interesectat deloc, doar pe pixelii Facebook-ului printr-un like sau scroll. Alex Dona este omul din spatele mai multor produse media. A început să se simtă văzut și auzit de când a intrat în echipa... The post 63 Alex Dona: Oamenii sunt suma experiențelor lor appeared first on Katai.

Duration:00:49:35

62 Irina Rusu (Coffentropy): Audiența are un radar pentru bullshit

6/18/2019
Pe Irina Rusu am cunoscut-o prima dată la Webstock. Era curioasă și interesată de industria social media și în special Instagram. Așa că i-am cerut să scrie un material pentru Instagramology despre profilul nou de business pe Insta De-atunci lucrurile au evoluat. Irina azi e graphic designer, content creator pe Instagram, weekly vlogger și antreprenor... The post 62 Irina Rusu (Coffentropy): Audiența are un radar pentru bullshit appeared first on Katai.

Duration:01:12:25

61 Tudor Giurgiu: Dacă crezi că ești indispensabil, ești într-o mare eroare

6/13/2019
Tudor Giurgiu nu are nevoie de foarte multă introducere. Poartă multe pălării și de multe ori se luptă ca să își găsească o balanță perfectă între ele. Nu e ușor să fii președintele TIFF-ului, regizor, producător și manager, dar asta nu înseamnă că e imposibil. Ascultă în episodul de azi luptele, visele și poveștile pe... The post 61 Tudor Giurgiu: Dacă crezi că ești indispensabil, ești într-o mare eroare appeared first on Katai.

Duration:00:48:50

60 Renate Roca-Rozenberg: PR-ul nu este despre a da bine

5/29/2019
Dacă acum câțiva ani, marketing și PR erau două departamente separate, azi multe companii le-au pus sub același acoperiș. Desigur, fiecare cu trăsătura și caracteristica ei, însă una fără alta nu prea mai pot exista. Gândidu-mă la acest lucru, am ajuns la concluzia că trebuie să am un invitat din zona de PR care are... The post 60 Renate Roca-Rozenberg: PR-ul nu este despre a da bine appeared first on Katai.

Duration:01:02:35

59 Cristian Dascălu: Educația nu se oprește la școală

5/22/2019
Dacă vrei să faci ceva, ai toate resursele necesare. Cristian Dascălu Cristian Dascălu a terminat Facultatea de Informatică din București. A făcut internshipuri la giganții tech din lume, dar i-a refuzat pentru a se întoarce în România. Acum, este programator și vlogger. În timpul liber cântă la chitară alături de alți membrii din trupa Gașcă... The post 59 Cristian Dascălu: Educația nu se oprește la școală appeared first on Katai.

Duration:01:03:35