millionaire Club-logo

millionaire Club

Podcasts >

Lytterne er med til at købe og sælge aktier når Millionærklubben hverdagsmorgener indtager 24syv

Lytterne er med til at købe og sælge aktier når Millionærklubben hverdagsmorgener indtager 24syv
More Information

Location:

United States

Genres:

Podcasts

Description:

Lytterne er med til at købe og sælge aktier når Millionærklubben hverdagsmorgener indtager 24syv

Language:

Danish


Episodes

Råvarer, patentkrig og grøn aktie i porteføljen

3/19/2019
More
Lars Persson har været på indkøb i Sverige, Ole Hansen, råvarestrateg Saxo Bank, tager os omkring weekendens møde i Baku mellem de olieproducerende lande, og Lau Svenssen beretter fra patentkrigen mellem medico-giganterne Novo og Teva.

Duration:00:55:10

Investorpsykologi

3/18/2019
More
Hvad sker der i din hjerne, når du handler aktier? Er det sundt for din krop at være spekulant, og hvad er følelsesmæssigt bedst - aktier eller indeks? Hjerneforsker Jon Wegener er i studiet sammen med Uffe Dreiser, aktieakademiet - Lars Persson og Lau Svenssen taler bl.a. Deutsche Bank og vært er Pernille Enggaard.

Duration:00:54:55

Markedsudsigt uge 12 - Rentemøde, EU-topmøde og generalforsamlinger

3/15/2019
More
Rentemøde i den amerikanske centralbank, EU-topmøde med nyt om Brexit og generalforsamling i Danske Bank og Novo. Pernille Enggaard og aktieanalytiker Lars Persson sætter rammen for den kommende handelsuge, der også byder på regnskab fra Bavarian Nordic, BMW og Porsche.

Duration:00:09:46

Small- og mid cap selskaber

3/15/2019
More
Thomas Tang, Medium Invest, besøger studiet med cases fra small- og midcap segmentet bl.a. Beijer Eletronics, Note og Kongsberg Automotive. Lau Svenssen og Lau Persson tager imod spørgsmål fra lytterne og vært er Pernille Enggaard.

Duration:00:54:43

Historien om Kasi-Jesper

3/14/2019
More
Beundret og berygtet - meningerne er mange om Jesper ‘Kasi’ Nielsen, manden der bl.a. har været med til at gøre Pandora-brandet kendt. Millionærklubben ser på personen og den verserende voldgiftssag, han har kørende med Pandora, når Bodil Gantzel har besøg i studiet af forfatter og journalist Ole Hall, som netop er udkommet med bogen “Kasi-Jespers Kamp”. Teknisk analytiker Lars Persson leverer en første analyse af regnskabet fra STG, og med på en telefon giver fundamental analytiker Lau...

Duration:00:54:51

Spar dig til økonomiske optur

3/13/2019
More
Det kræver mere end blot ‘køb billigt og sælg dyrt’ at skabe en investeringsformue. I hvert fald hvis man er helt almindelig lønmodtager, men den gode nyhed er, at det kan lade sig gøre. Hør hvordan i dagens udsendelse, hvor Pernille Wahlgren, der selv har gået vejen, besøger Millionærklubben. Vært: Bodil Gantzel

Duration:00:54:57

Kvinderne ændrer aktiemarkedet

3/12/2019
More
De seneste fem år har kvinderne for alvor fået smag for aktier - hvordan investerer de, og hvad gør det ved markedet? Barbara Stewart er førende i verden inden for forskning i kvinder og investeringer, og hun er i studiet sammen med Philip Gunst og Lau Svenssen, der også kommer omkring dagens regnskab fra Torm og G4S. Vært Pernille Enggaard.

Duration:00:54:58

Guld, cannabis og krypto

3/11/2019
More
Millionærklubben skyder finansugen igang med besøg af teknisk analytiker Christopher Wold, der ser på investering i bl.a. guld, cannabis og krypto. I studiet leverer Lau Svenssen desuden fundamentale analyser på bl.a. Teva og det generelle tyske marked. Vært: Bodil Gantzel

Duration:00:55:04

Markedsudsigt uge 11 - Global vækst og generalforsamlinger

3/8/2019
More
Faldenede global vækst, hard Brexit og manglende handelsaftale mellem USA og Kina kaster fortsat nervøsitet i markedet, der i uge 11 på det danske marked får regnskab fra Torm og G4S plus der er generalforsamling i en lang række selskaber bl.a. Carlsberg og DSV. Lau Svenssen og Pernille Enggaard sætter handelsugen.

Duration:00:10:05

Kampdag i Millionærklubben

3/8/2019
More
Nanna Fick, Argo-Trade, og Anna-Sophie Hartvigsen, FemaleInvest, er i studiet sammen med Lau Svenssen og Pernille Enggaard til en snak om, hvordan du kommer igang med at handle - er du spekulant eller investor, til teknik eller fundamental analyse?

Duration:00:54:36

Draghi’s kanoner og Indien

3/7/2019
More
Henrik Drusebjerg, Carnegie, Lars Persson og Pernille Enggaard åbner dagens marked, hvor investorerne venter på dagens melding fra ECB. Trump har åbnet en ny front mod Indien, der står til at miste en lukrativ toldordning på eksport til USA - vi runder indisk økonomi og aktier. På telefonen Lau Svenssen og Zealand Pharma og Teva.

Duration:00:54:53

Chefen for det hele

3/6/2019
More
Han bestyrer stedet, hvor virksomhederne hver dag er til eksamen, hvor køber og sælger mødes og drømmes fødes - eller bliver lagt i ruiner. Nikolaj Kosakewitsch, chef for Københavns Fondsbørs er i studiet til en snak om børsnoteringer, aktiekultur og lanceringen af den dansk ETF. Tom Hougaard er med fra London og i studiet Pernille Enggaard og Lars Persson.

Duration:00:54:52

Kinesisk økonomi og aktiemarked

3/5/2019
More
Kinas mest magtfulde mænd er lige nu bænket i Folkets store hal i Beijing, hvor Folkekongressen de næste to uger godkender lovpakker og udstikker vækstmål for verdens 2. største økonomi. Det sker i skyggen af handelskrig, faldende vækst og stigende gæld - i hvertfald på overfladen. Allan Von Mehren, chefanalytiker i Danske Bank med fokus på Kina, tager os med til riget i midten. Lau Svenssen og Pernille Enggaard vender dagens regnskab fra Norden med deres CEO Jan Rindbo.

Duration:00:55:02

Mere biotek - mindre søfart

3/4/2019
More
Det svenske selskab, Ascelia Pharma AB, er på vej på børsen i Stockholm, og Millionærklubben ser på casen sammen med CEO Magnus Corfitzen. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der efter sin seneste analyse er godt og grundigt bekymret over AP Møller - Mærsks transformation. Hør hvorfor i dagens udsendelse med Bodil Gantzel og Lars Persson i studiet.

Duration:00:55:02

Markedsudsigt uge 10 - godt begyndt, halvt fuldendt?

3/1/2019
More
To måneders aktieoptur er bag os, men spørgsmålet er, om den positive stime kan fortsætte. Aktieanalytiker Lau Svenssen er umiddelbart fortrøstningsfuld, fortæller han Bodil Gantzel i denne udgave af Millionærklubbens Markedsudsigt. Hør også, hvorfor han mener, det er værd at holde øje med de australske BNP-tal onsdag, og få en kort oversigt over nogle af de danske regnskaber, der lander i løbet af ugen - bl.a. D/S Norden, som særligt vil have Lau Svenssens opmærksomhed.

Duration:00:10:12

Aktiedebat med lytterne

3/1/2019
More
Millionærklubbens panel med Lau Svenssen, Lars Persson og Philip Gunst svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad de mener om Saniona, Powercell og Teva. Vært: Bodil Gantzel.

Duration:00:55:00

Gaming-branchen sprudler

2/28/2019
More
Med to-cifrede vækstrater vidner de seneste regnskaber og ønsker om opkøb om en gaming-branche, der fortsat sprudler. Millionærklubben dykker ned i nogle af de mest interessante selskaber iflg. privat investor og gaming-ekspert, Mads Christiansen. I studiet giver Lars Persson og Philip Gunst de første analyser af dagens regnskaber fra bl.a. NKT og Gomspace. Vært: Bodil Gantzel.

Duration:00:55:01

Millionærklubben 28-02-2019

2/28/2019
More
Den bedste investering er den tid, du lytter.

Duration:00:55:01

Nustay.com skal på børsen

2/27/2019
More
Den danske hotelportal Nustay, der vil bide skeer med bl.a. Booking.com og Expedia, skal børsnoteres på den svenske vækstbørs spotlight stock markedet. Bestyrelsesformand Lone Fønss og grundlægger Mathias Nielsen er med i studiet. Lars Persson tager imod regnskaber fra GN, SAS og Sydbank.

Duration:00:55:00

Tale er guld

2/26/2019
More
Tale er guld - ihvertfald på aktiemarkedet hvor de helt rigtige ord fra virksomhedens ledelse kan skubbe aktiekursen i vejret. Men hvor gode er de danske topchefer til at få tungen rigtigt på gled, og hvornår skal du som investor spidse ører? Pernille Enggaard og Lau Svenssen har besøg i studiet af erhvervsretoriker Mette Højen.

Duration:00:55:07