millionaire Club-logo

millionaire Club

Podcasts >

Lytterne er med til at købe og sælge aktier når Millionærklubben hverdagsmorgener indtager 24syv

Lytterne er med til at købe og sælge aktier når Millionærklubben hverdagsmorgener indtager 24syv
More Information

Location:

United States

Genres:

Podcasts

Description:

Lytterne er med til at købe og sælge aktier når Millionærklubben hverdagsmorgener indtager 24syv

Language:

Danish


Episodes

Markedsudsigt uge 40 - markedet vågner i oktober

9/28/2018
More
Handelskrig og politisk uro i Italien og Tyskland påvirker markederne, der i uge 40 tager imod regnskaber fra bl.a. Tesco, Costco og danske B&O. Ambu holder kapitalmarkedsdag, vi får trafiktal fra SAS og Norwegian og fredag lander den amerikanske arbejdsmarkedsrapport. Lars Persson og Pernille Enggaard sætter handelsugen.

Duration:00:09:33

Alt godt fra aktiemarkedet

9/28/2018
More
Lars Persson og Lau Svenssen tager imod spørgsmål fra lytterne - kræver det en uddannelse af blive aktieanalytiker, skal jeg sælge GomSpace og skal jeg investerer i Cannabis? Vært Pernille Enggaard.

Duration:00:54:56

Handelskrig, FED - og kamp om H&M

9/27/2018
More
Henrik Drusebjerg tager os med til fronten i den verserende handelskrig og kommenterer på gårsdagens rentemøde i FED. H&M er ud med regnskab - Lars Persson føler markedet og forsøger at få aktier til depotet, mens Lau Svenssen kalder den svenske detailkæde for et kriseselskab. Vært Pernille Enggaard

Duration:00:54:56

Europas første Cannabis-børsnotering

9/26/2018
More
Danske StenoCare, der producere og sælger medicinsk Cannabisolie, noteres på den svenske minibørs Spotlight - Philip Gunst har kigget nærmere på prospekter og har desuden købt op i kinesiske JD.com. Tom Hougaard har svært bed at finde retning i markedet og Lars Persson holder også på kontanterne. Vært: Pernille Enggaard.

Duration:00:55:04

Den kinesiske Tech-revolution

9/25/2018
More
Kina er lige nu er ved at transformere sig fra at være vestens fabrikshal til verdens centrum for innovation og viden. Pernille Enggaard har været i Shanghai og besøge Tech-giganterne Alibaba og JD.com plus det spirrende kinesiske start up Tech-miljø. Spørgsmålet er, om vi har stirret os blinde på Silicon Valley med Amazon og Google, mens kineserne er ved at forme vores fremtid. Jørgen Balle Olesen, grundlægger af Saxo.com, var med på turen til Shanghai, og han er i studiet sammen med Lau...

Duration:00:54:59

Fremtidens forbrug foregår på nettet

9/24/2018
More
Millionærklubben ser på e-handel og de muligheder og udfordringer, der ligger i denne del af detailhandlen. Med i studiet er Hermann Haraldsson, CEO i Boozt AB, som siden ansættelsen i 2010 flere gange har været i tvivl om selskabets overlevelsesevne. Ikke desto mindre står han i dag i spidsen for en effektiv organisation, der er i stand til at konkurrere med store, globale spillere som fx Zalando. Vært: Bodil Gantzel.

Duration:00:55:03

Markedsudsigt uge 39 - Fokus på FED

9/21/2018
More
Der er umiddelbart lagt op til en nyhedsfattig uge 39, men én ting vil de globale investorer helt sikkert fokusere på. Nemlig rentemeddelelsen fra den amerikanske centralbank, FED, onsdag aften. På regnskabssiden bliver det interessant at følge Nike, der lægger tal på bordet tirsdag, og H&M, der er på banen torsdag. Bodil Gantzel og Lau Svenssen er i studiet.

Duration:00:09:46

Spørgsmålsfredag

9/21/2018
More
Lytterne stiller spørgsmål til Millionærklubbens panel, Lau Svenssen og Lars Persson. Hør bl.a., hvad de mener om Novo Nordisk, Torm og G4S.

Duration:00:55:10

Danske Bank-sagen dag 2

9/20/2018
More
Med Danske Banks egen undersøgelse på bordet synes investorerne nærmest at stå tilbage med flere spørgsmål end svar. Millionærklubben tager temperaturen og debatterer, hvor hele miseren efterlader Danmarks største bank. I studiet: Erhvervskommentator Jens Christian Hansen, Berlingske Tidende, og teknisk analytiker Lars Persson. Vært: Bodil Gantzel.

Duration:00:54:56

Skæbnedag for Danske Bank og Borgen

9/19/2018
More
Den længe ventede interne rapport fra Danske Bank er endelig offentliggjort med et samtidigt farvel og tak til adm. dir. Thomas Borgen. Millionærklubben tager et første blik på sagen, der langt fra ender her. I studiet er også Jens Løgstrup, erhvervsmand og ekstern aktiestrateg hos PP Capital, der giver indblik i, hvordan han investerer, hvilke sektorer han foretrækker og hvilke aktier, han pt. finder interessante. Vært: Bodil Gantzel

Duration:00:54:39

Grundstof nr. 92

9/18/2018
More
Hvordan investerer man i uran, og er det overhovedet en god idé? Millionærklubben spørger Nicolai Frisch og Johannes Møller, der begge har fulgt investeringscasen længe. Hør, hvordan de griber sagen an, og hvad de i det hele taget forventer, vil ske med uranprisen i årene, der kommer. Vært: Bodil Gantzel.

Duration:00:55:04

Conferize, Teva og handelskrig igen igen

9/17/2018
More
Fondsbørsmeddelelse ude fra Conferize. Millionærklubben ser på detaljerne sammen med adm. direktør Martin Ferro-Thomsen. Med på en telefon fra London er også Philip Gunst, der tager et blik på Teva efter selskabets seneste FDA-godkendelse af migræne-forbyggende medicin, og i studiet analyserer Lars Persson dagens handelstal fra svenske H&M.

Duration:00:54:59

Markedsudsigt uge 38 – Handelskrig, Danske Bank og Mærsk

9/14/2018
More
Danske Bank bliver investorernes helt store fix punkt i den kommende handelsuge, når banken onsdag offentliggøre den interne undersøgelse af hvidvaskningssagen. Herudover byder uge 38 på et par regnskaber bl.a. fra den amerikanske microchipsproducent Micron Technology og danske ChemoMetec, plus vi finder ud af, hvor meget den pressede svenske tøjkæde H&M har solgt for hen over sommeren. Det er også onsdag, at vi får salgstal fra Genmabs blockbuster produkt Darzalex, og Mærsk melder ud om en...

Duration:00:10:32

Danske Bank, Mærsk og nybegynder i markedet

9/14/2018
More
Lau Svenssen og Lars Persson tager imod spørgsmål fra lytterne om bl.a. Mærsk, ChemoMetec og banksektoren. Vi runder også - “hvordan kommer jeg igang med at investere?”, og “hvad gør jeg med kr. 100.000 i det aktuelle marked?” Vært: Pernille Enggaard.

Duration:00:55:01

Teknik, taktik - og så det løse

9/13/2018
More
Millionærklubben går all in på teknisk analyse sammen med Christopher Wold og Lars Persson, der hver især peger på aktier, som de pt. finder interessante. Hør også, hvordan de to tekniske analytikere arbejder med stop loss i hverdagen, og hvor gode de er til at følge strategien for deres investeringer. Vært: Bodil Gantzel.

Duration:00:54:58

Den opreklamerede lederrolle

9/12/2018
More
Tillægger investorerne topledelsen i et aktieselskab for stor værdi, og kan god ledelse overhovedet sættes på formel? Millionærklubben spørger Anders Drejer, professor ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet. Hør også daytrader og spekulant Tom Hougaards seneste analyse af de aktuelle markeder. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson.

Duration:00:54:52

Indeks eller aktier?

9/11/2018
More
Skal du selv ud og plukke aktier eller er der mere afkast at hente ved at investere i indeksfonde og ETF’er? Vi har besøg af Jakob Beck Thomsen, chef for investeringsplatformen June i Danske Bank, Mette Harbo Bossow, chef i Sparindeks, og Anders Hartmann fra Nord.Investments. I studiet er Lau Svenssen og Pernille Enggaard.

Duration:00:55:07

Fokus på handelskrig og Tech-aktier

9/10/2018
More
Usikkerhed om Trumps toldtariffer skaber usikkerhed i markedet, og nu prøver Beijing at invitere de amerikanske investeringsbanker bl.a Blackrock og Citygroup til møde. De amerikanske Tech-selskaber står pt skoleret i den amerikanske kongres om deres behandling af brugernes data, og samtidig er de europæiske finansministre rykker tættere sammem om en fælles EU-skat til bl.a. Google, Amazon og Facebook. Lau Svenssen, Lars Persson og Philip Gunst sætter deres handler i det aktuelle marked,...

Duration:00:55:03

Markedsudsigt uge 37 - makro og centralbanker

9/7/2018
More
Der er umiddelbart lagt op til en nyhedsfattig uge på finansmarkederne, hvor kun ganske få regnskaber og selskabsspecifikke nyheder er annonceret på forhånd. Til gengæld er der nyt fra verdens centralbanker med Beige Book fra USA og rentemøder i både Storbrittannien og Europa. I studiet Lau Svenssen og Bodil Gantzel.

Duration:00:10:45

Live fra Ungdommens Folkemøde

9/7/2018
More
*OBS - der er problemer med lyden i de første 5 minutter* Millionærklubben er ung med de unge og sender live fra Ungdommens Folkemøde. Hør bl.a. Lau Svenssen og Lars Persson debattere samfundssyn og aktieinvestering med deltagerne. Vært: Bodil Gantzel.

Duration:00:55:03