Stortingsrestauranten-logo

Stortingsrestauranten

Politics >

More Information

Location:

Norway

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

#66 Aftenpostens Robert Gjerde om pressens #MeToo-håndtering

2/22/2018
More
I tidligere episoder har vi kritisert pressen for noen av metodene som ble brukt i møte med kilder under #MeToo-dekningen. Robert Gjerde, Aftenposten-journalisten som avslørte #MeToo-saken i Unge Høyre svarer på kritikken. --- Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til...

Duration:00:55:46

Episode 64: Mediekritikk, utvidet regjering og Solbergsk parlamentarisme

2/2/2018
More
Mediekritikk, den utvidede regjeringen og Solbergsk parlamentarisme er tema for episode 64 av Stortingsrestauranten med Tina Bru og Henrik Asheim. --- Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration:00:43:50

Episode 63: Sandra Bruflot

1/23/2018
More
Sandra Bruflot, fungerende leder i Unge Høyre, besøker Tina og Henrik i denne ukens episode av Stortingsrestauranten. --- Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration:00:50:20

Episode 62: Stortingsrestauranten + Aftenpodden på Sentrum scene

1/11/2018
More
Onsdag 10. januar var Sentrum Scene stappfullt før innspilling av den populære podcasten Pod Save America (PSA). Og før Jon Favreau, Jon Lovett og Tommy Vietor entret scenen for å spille inn episode av PSA, var Tina Bru og Henrik Asheim på plass - sammen med gjengen i Aftenpodden. God fornøyelse! --- Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris,...

Duration:00:45:49

Episode 60: Politikken og #MeToo

12/15/2017
More
Om politikken og #MeToo. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration:00:34:19

Episode 59: Fredrik Solvang

12/5/2017
More
Fredrik Solvang er denne ukens gjest hos Tina & Henrik i Stortingsrestauranten. De siste 18 årene har han jobbet i ulike posisjoner i NRK, men arbeider i dag mest med politikk i Dagsnytt 18. Hvordan er det å stille politikere og andre til veggs? Og hvilken debatt synes han er mest tullete? Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller...

Duration:00:50:34

Episode 58: Geir Sødneland

11/30/2017
More
Geir Sødneland er journalist i Stavanger Aftenblad, og er denne ukens gjest i Stortingsrestauranten. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration:00:34:25

Episode 55: "Stefan Gjermund"

11/8/2017
More
Stefan Heggelund, eller Stefan Gjermund som han blir kalt blant venner, er gjest i denne ukens episode av Stortingsrestauranten. Stefan har fått ny komité denne perioden, og sitter nå i energi- og miljøkomiteen sammen med blant annet Tina Bru. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne...

Duration:00:37:42

Episode 54: Kvinner kan og vil

11/1/2017
More
Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration:00:30:34

Episode 53: Statsråd Henrik Asheim

10/23/2017
More
Henrik gjør sin debut som kunnskapsminister i podcasten denne uken! Hvordan er livet i regjeringen, egentlig? Det og mye annet får du svar på i denne episoden. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration:00:48:18

Episode 52: Sigbjørn Aanes

10/16/2017
More
Stortingsrestauranten er endelig tilbake etter valget! Vanligvis er det Tina Bru og Henrik Asheim som leder podkasten, men sistnevnte har blitt vikarierende kunnskapsminister -- og er således ikke like tilgjengelig som tidligere. Men Tina Bru holder koken, og i denne episoden får hun besøk av Sigbjørn Aanes, statssekretær for Erna Solberg. God fornøyelse! Har du ris, ros eller innspill? Forslag til gjester? Send e-post til some@hoyre.no eller ta kontakt på fb.com/hoyre.

Duration:00:34:24

Episode 51: Unge Høyres sommerleir

8/22/2017
More
Episode 51! Tina Bru og Henrik Asheim - direkte fra scenen på Unge Høyres sommerleir. Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til gjester? Send det til some@hoyre.no.

Duration:00:30:40

Episode 50: Erik Skutle

8/8/2017
More
Episode 50! Tina Bru og Henrik Asheim får i denne episoden besøk av Erik Skutle, som er Høyres 1. vararepresentant til Stortinget for Hordaland, og fast møtende stortingsrepresentant som vara for Erna Solberg siden hun er i regjering. Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til gjester? Send det til some@hoyre.no.

Duration:00:30:36

Episode 49: Sveinung Rotevatn

7/24/2017
More
I denne episoden av Stortingsrestauranten får Tina Bru og Henrik Asheim besøk av stortingsrepresentant fra Venstre Sveinung Rotevatn. "Kvitt dere med Venstre", leser vi ofte i kommentarfeltene på nettet. Hva sier Sveinung og Venstre til den påstanden? Det og mye annet finner du i den siste episoden av Stortingsrestauranten. Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til...

Duration:00:37:04

Episode 48: Kjetil Løset

7/11/2017
More
I denne episoden av Stortingsrestauranten får Tina Bru og Henrik Asheim besøk av TV 2-journalist Kjetil Løset. Det blir nerding om meningsmålinger og valgresultater. Kanskje kan Kjetil spå noe om stortingsvalget til høsten? Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til gjester? Send det til some@hoyre.no.

Duration:00:38:37

Episode 47: Erna Solberg

6/28/2017
More
I denne episoden får Tina Bru og Henrik Asheim besøk av sjefen sjøl: Erna Solberg! Hvor lang tid tok det før Erna følte seg helt hjemme i statsministerrollen? Hvordan er det egentlig å være statsminister? Og ikke minst: Er hun og Høyre klare for valgkamp? Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til gjester? Send det gjerne til some@hoyre.no.

Duration:00:42:53

Episode 46: Stortingets blideste mann, Bård Hoksrud, er gjest!

6/20/2017
More
Denne uken får Henrik Asheim og Tina Bru besøk av Stortingests kanskje blideste mann: Bård Hoksrud! God fornøyelse.

Duration:00:33:14

Episode 45: Hans-Petter Nygård Hansen

6/14/2017
More
I denne episoden av Stortingsrestauranten får Tina Bru og Henrik Asheim besøk av kommunikasjonsrådgiver Hans-Petter Nygård Hansen. Tema blir sosiale medier og den digitale valgkampen! Hvor fornøyd er egentlig Hans-Petter med hvordan partiene gjør det på sosiale medier?

Duration:00:38:18

Episode 44: Heidi Nordby Lunde

6/9/2017
More
Etter en lang dag i Stortinget (les: ni timer debatt om kommunereform) fant Tina og Henrik frem podkastmikrofonene og inviterte Heidi Nordby Lunde til en lun prat. Hør episode 44 av Stortingsrestauranten nå!

Duration:00:37:53

Episode 43: NRK-journalist Ingunn Solheim om debattkultur

5/31/2017
More
Ukentlig podcast fra Høyres stortingsrepresentanter Tina Bru og Henrik Asheim. I denne episoden er journalist og programleder Ingunn Solheim, kanskje mest kjent fra Debatten på NRK, gjest. Hva synes hun egentlig om partienes måte å debattere på? Det - og mye annet - får du svar på i denne episoden av Stortingsrestauranten.

Duration:00:43:50

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads