Hoorspelcast-logo

Hoorspelcast

Radio Drama Podcasts

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Location:

Netherlands

Description:

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Language:

Dutch

Contact:

+31715761111


Episodes

Op zoek naar de aarde – Deel 13 van 14: De centrale dictatuur

8/7/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 13 van 14: De centrale dictatuur verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:16:56

Op zoek naar de aarde – Deel 12 van 14: De planetaire constructiewerkplaats

8/5/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 12 van 14: De planetaire constructiewerkplaats verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:16:19

Op zoek naar de aarde – Deel 11 van 14: Ruzie

8/3/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 11 van 14: Ruzie verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:17:14

Op zoek naar de aarde – Deel 10 van 14: Alleen en verlaten

8/1/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 10 van 14: Alleen en verlaten verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:15:26

Op zoek naar de aarde – Deel 9 van 14: Vers bloed

7/30/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 9 van 14: Vers bloed verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:14:59

Op zoek naar de aarde – Deel 8 van 14: Twee monsters

7/28/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 8 van 14: Twee monsters verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:16:26

Op zoek naar de aarde – Deel 7 van 14: De wijzers van de tijd

7/26/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 7 van 14: De wijzers van de tijd verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:16:07

Op zoek naar de aarde – Deel 6 van 14: Het Solaire Keizerrijk

7/24/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 6 van 14: Het Solaire Keizerrijk verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:16:35

Op zoek naar de aarde – Deel 5 van 14: De verdwijning van Darv en Astra

7/22/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 5 van 14: De verdwijning van Darv en Astra verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:15:34

Op zoek naar de aarde – Deel 4 van 14: Landing op Kyros

7/20/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 4 van 14: Landing op Kyros verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:16:14

Op zoek naar de aarde – Deel 3 van 14: First footprint city

7/18/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 3 van 14: First footprint city verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:17:27

Op zoek naar de aarde – Deel 2 van 14: De aarde is zoek

7/16/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 2 van 14: De aarde is zoek verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:17:23

Op zoek naar de aarde – Deel 1 van 14: De vergeten videotape

7/14/2020
De bemanning vindt dat het planetair systeem Alturn een fiasco is, niet in staat om het leven te ondersteunen, en daarom zijn ze terug in hetzelfde galactische gebied als aarde en ze besluiten (ertoe aangezet door de Engelen), terug naar huis te gaan na een mislukte zoektocht van 90 jaar naar een planeet van het […] Het bericht Op zoek naar de aarde – Deel 1 van 14: De vergeten videotape verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:18:07

De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 7 van 7

7/11/2020
De jonge staat Israël is omringd door vijanden. Door een gemotiveerd, goed opgeleid en goed uitgeruste krijgsmacht weet zij deze vijanden te weerstaan. Dit zeker niet in de laatste plaats door de steun van Frankrijk, dat voorziet in de tot instandhouding van de Israëlische luchtvloot. Als Frankrijk besluit tot een wapenembargo, betekent dit voor Israël […] Het bericht De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 7 van 7 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:27:18

De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 6 van 7

7/9/2020
De jonge staat Israël is omringd door vijanden. Door een gemotiveerd, goed opgeleid en goed uitgeruste krijgsmacht weet zij deze vijanden te weerstaan. Dit zeker niet in de laatste plaats door de steun van Frankrijk, dat voorziet in de tot instandhouding van de Israëlische luchtvloot. Als Frankrijk besluit tot een wapenembargo, betekent dit voor Israël […] Het bericht De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 6 van 7 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:23:40

De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 5 van 7

7/7/2020
De jonge staat Israël is omringd door vijanden. Door een gemotiveerd, goed opgeleid en goed uitgeruste krijgsmacht weet zij deze vijanden te weerstaan. Dit zeker niet in de laatste plaats door de steun van Frankrijk, dat voorziet in de tot instandhouding van de Israëlische luchtvloot. Als Frankrijk besluit tot een wapenembargo, betekent dit voor Israël […] Het bericht De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 5 van 7 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:23:29

De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 4 van 7

7/5/2020
De jonge staat Israël is omringd door vijanden. Door een gemotiveerd, goed opgeleid en goed uitgeruste krijgsmacht weet zij deze vijanden te weerstaan. Dit zeker niet in de laatste plaats door de steun van Frankrijk, dat voorziet in de tot instandhouding van de Israëlische luchtvloot. Als Frankrijk besluit tot een wapenembargo, betekent dit voor Israël […] Het bericht De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 4 van 7 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:24:07

De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 3 van 7

7/3/2020
De jonge staat Israël is omringd door vijanden. Door een gemotiveerd, goed opgeleid en goed uitgeruste krijgsmacht weet zij deze vijanden te weerstaan. Dit zeker niet in de laatste plaats door de steun van Frankrijk, dat voorziet in de tot instandhouding van de Israëlische luchtvloot. Als Frankrijk besluit tot een wapenembargo, betekent dit voor Israël […] Het bericht De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 3 van 7 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:24:40

De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 2 van 7

7/1/2020
De jonge staat Israël is omringd door vijanden. Door een gemotiveerd, goed opgeleid en goed uitgeruste krijgsmacht weet zij deze vijanden te weerstaan. Dit zeker niet in de laatste plaats door de steun van Frankrijk, dat voorziet in de tot instandhouding van de Israëlische luchtvloot. Als Frankrijk besluit tot een wapenembargo, betekent dit voor Israël […] Het bericht De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 2 van 7 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:23:44

De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 1 van 7

6/29/2020
De jonge staat Israël is omringd door vijanden. Door een gemotiveerd, goed opgeleid en goed uitgeruste krijgsmacht weet zij deze vijanden te weerstaan. Dit zeker niet in de laatste plaats door de steun van Frankrijk, dat voorziet in de tot instandhouding van de Israëlische luchtvloot. Als Frankrijk besluit tot een wapenembargo, betekent dit voor Israël […] Het bericht De Mossad: Een Luchtmacht op Papier – Deel 1 van 7 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:24:32