Hoorspelcast-logo

Hoorspelcast

Radio Drama Podcasts

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Location:

Netherlands

Description:

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Language:

Dutch

Contact:

+31715761111


Episodes

Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 1 van 18

1/22/2021
Een hoorspel in de reeks: De Matt Meldon-cyclus. Matt Meldon is een voormalig NASA-astronaut, die meewerkte aan het ruimtevaartproject Gemini. Nu is hij journalist: hij schrijft over het project Apollo XXI, een bemande vlucht naar de achterzijde van de Maan met aan boord onder andere Steve Meldon, de broer van Matt. Eerder teruggekeerde astronauten lijken […] Het bericht Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 1 van 18 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:21:12

De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 5 van 5

1/12/2021
De Mossad stelt alles in het werk om naast de luchtmacht ook de marine te versterken. De levering van oorlogstuig is evenwel niet langs legale weg mogelijk. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 5 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:34:17

De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 4 van 5

1/9/2021
De Mossad stelt alles in het werk om naast de luchtmacht ook de marine te versterken. De levering van oorlogstuig is evenwel niet langs legale weg mogelijk. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 4 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:23:11

De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 3 van 5

1/6/2021
De Mossad stelt alles in het werk om naast de luchtmacht ook de marine te versterken. De levering van oorlogstuig is evenwel niet langs legale weg mogelijk. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 3 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:26:32

De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 2 van 5

1/3/2021
De Mossad stelt alles in het werk om naast de luchtmacht ook de marine te versterken. De levering van oorlogstuig is evenwel niet langs legale weg mogelijk. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 2 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:22:08

De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 1 van 5

12/31/2020
De Mossad stelt alles in het werk om naast de luchtmacht ook de marine te versterken. De levering van oorlogstuig is evenwel niet langs legale weg mogelijk. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht De Mossad: Een dreiging vanuit zee – Deel 1 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:24:22

Nachtwandeling

12/21/2020
Ellis, een door zijn vrouw verlaten man van middelbare leeftijd, en de kantoorbediende Una, die haar relatie met Ellis voor al te nieuwsgierige kennis verborgen moet houden om geen nadelen voor hun beroep te ondervinden, hebben besloten om samen het weekend door te brengen in een hotel buiten de stad. Om zeker geen onaangename verrassingen […] Het bericht Nachtwandeling verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:48:37

Testbemanning – Deel 29 van 29: De toekomst van een project

12/14/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 29 van 29: De toekomst van een project verscheen eerst op...

Duration:00:37:22

Testbemanning – Deel 28 van 29: Met geweld en list

12/12/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 28 van 29: Met geweld en list verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:36:12

Testbemanning – Deel 27 van 29: De man zonder gelaat

12/10/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 27 van 29: De man zonder gelaat verscheen eerst op...

Duration:00:34:36

Testbemanning – Deel 26 van 29: Op weg naar het doel

12/8/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 26 van 29: Op weg naar het doel verscheen eerst op...

Duration:00:34:46

Testbemanning – Deel 25 van 29: Het grasschip

12/6/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 25 van 29: Het grasschip verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:36:48

Testbemanning – Deel 24 van 29: Het wapen

12/4/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 24 van 29: Het wapen verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:35:54

Testbemanning – Deel 23 van 29: Twee ontsnappingen

12/2/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 23 van 29: Twee ontsnappingen verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:32:08

Testbemanning – Deel 22 van 29: Het monster uit de kast

11/30/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 22 van 29: Het monster uit de kast verscheen eerst op...

Duration:00:40:34

Testbemanning – Deel 21 van 29: Genoegens van het onbekende

11/28/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 21 van 29: Genoegens van het onbekende verscheen eerst op...

Duration:00:33:01

Testbemanning – Deel 20 van 29: Onaangename verrassingen

11/26/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 20 van 29: Onaangename verrassingen verscheen eerst op...

Duration:00:35:54

Testbemanning – Deel 19 van 29: Verborgen gevaren

11/24/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 19 van 29: Verborgen gevaren verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:37:50

Testbemanning – Deel 18 van 29: Landing in drievoud

11/22/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 18 van 29: Landing in drievoud verscheen eerst op...

Duration:00:38:15

Testbemanning – Deel 17 van 29: Het einde van de Coördinator

11/20/2020
Deze hoorspelserie speelt zich af in het jaar tweeduizend-zoveel. Op het proefterrein “Oostschiermonnikoog” in de gedempte Waddenzee is een reusachtige Raketbasis gebouwd. Vanaf deze plaats wordt een expeditie naar de verre planeet Saturnus voorbereid. Eenmaal in de Ruimte lijkt er een saboteur aan boord te zijn… Door onbegrijpelijke, haast bovennatuurlijke gebeurtenissen wordt de situatie van […] Het bericht Testbemanning – Deel 17 van 29: Het einde van de Coördinator verscheen eerst op...

Duration:00:37:09