Hoorspelcast-logo

Hoorspelcast

Radio Drama Podcasts >

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.
More Information

Location:

Netherlands

Description:

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Language:

Dutch

Contact:

+31715761111


Episodes

De vierde etage

5/15/2019
More
Albert van Dijk ruilt zijn woning in voor een kamer in het bejaardenhuis. Tot zijn schrik krijgt hij een kamer op de begane grond toegewezen, de angst slaat het om het hart. Van Dijk heeft de kiem van zijn angstpsychose reeds als kind meegekregen en dat wordt geconcretiseerd in flashbacks met herinneringen uit zijn jeugd. […] Het bericht De vierde etage verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:51:06

Achter het net gevist – Deel 4 van 4

5/7/2019
More
Hoofdinspecteur Erik Jager moet de daders vinden van de moord op de eigenaresse van een tabakswinkel. Omschrijving van hoorspelen.eu Het bericht Achter het net gevist – Deel 4 van 4 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:29:32

Achter het net gevist – Deel 3 van 4

5/4/2019
More
Hoofdinspecteur Erik Jager moet de daders vinden van de moord op de eigenaresse van een tabakswinkel. Omschrijving van hoorspelen.eu Het bericht Achter het net gevist – Deel 3 van 4 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:30:59

Achter het net gevist – Deel 2 van 4

5/1/2019
More
Hoofdinspecteur Erik Jager moet de daders vinden van de moord op de eigenaresse van een tabakswinkel. Omschrijving van hoorspelen.eu Het bericht Achter het net gevist – Deel 2 van 4 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:30:24

Achter het net gevist – Deel 1 van 4

4/28/2019
More
Hoofdinspecteur Erik Jager moet de daders vinden van de moord op de eigenaresse van een tabakswinkel. Omschrijving van hoorspelen.eu Het bericht Achter het net gevist – Deel 1 van 4 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:33:43

Ga zitten en sterf – Deel 5 van 5

4/22/2019
More
Net op de eerste draaidag van een misdaadfilm met de veelbelovende titel “Moord verjaart nooit” wordt de producent van deze film in het atelier door een naar beneden stortende schijnwerper gedood. De belichters wijzen het verwijt van nalatigheid beslist van de hand. Ook heeft echt niemand het geringste vermoeden, wie de voortreffelijke producent naar het […] Het bericht Ga zitten en sterf – Deel 5 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:43:04

Ga zitten en sterf – Deel 4 van 5

4/19/2019
More
Net op de eerste draaidag van een misdaadfilm met de veelbelovende titel “Moord verjaart nooit” wordt de producent van deze film in het atelier door een naar beneden stortende schijnwerper gedood. De belichters wijzen het verwijt van nalatigheid beslist van de hand. Ook heeft echt niemand het geringste vermoeden, wie de voortreffelijke producent naar het […] Het bericht Ga zitten en sterf – Deel 4 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:42:01

Ga zitten en sterf – Deel 3 van 5

4/16/2019
More
Net op de eerste draaidag van een misdaadfilm met de veelbelovende titel “Moord verjaart nooit” wordt de producent van deze film in het atelier door een naar beneden stortende schijnwerper gedood. De belichters wijzen het verwijt van nalatigheid beslist van de hand. Ook heeft echt niemand het geringste vermoeden, wie de voortreffelijke producent naar het […] Het bericht Ga zitten en sterf – Deel 3 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:37:12

Ga zitten en sterf – Deel 2 van 5

4/13/2019
More
Net op de eerste draaidag van een misdaadfilm met de veelbelovende titel “Moord verjaart nooit” wordt de producent van deze film in het atelier door een naar beneden stortende schijnwerper gedood. De belichters wijzen het verwijt van nalatigheid beslist van de hand. Ook heeft echt niemand het geringste vermoeden, wie de voortreffelijke producent naar het […] Het bericht Ga zitten en sterf – Deel 2 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:37:29

Ga zitten en sterf – Deel 1 van 5

4/10/2019
More
Net op de eerste draaidag van een misdaadfilm met de veelbelovende titel “Moord verjaart nooit” wordt de producent van deze film in het atelier door een naar beneden stortende schijnwerper gedood. De belichters wijzen het verwijt van nalatigheid beslist van de hand. Ook heeft echt niemand het geringste vermoeden, wie de voortreffelijke producent naar het […] Het bericht Ga zitten en sterf – Deel 1 van 5 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:32:26

Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 8 van 8

3/31/2019
More
Op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt is een Engelse advocaat met vakantie in Frankrijk. Wanneer hij teruggaat naar Engeland krijgt hij het verzoek een aantal kinderen mee te nemen. De tocht start op 11 juni 1940 aan de Zwitserse grens, voerend door de strook Seine en Loire naar een pietepeuterig vissersdorpje boven Brest […] Het bericht Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 8 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:01:04:04

Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 7 van 8

3/29/2019
More
Op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt is een Engelse advocaat met vakantie in Frankrijk. Wanneer hij teruggaat naar Engeland krijgt hij het verzoek een aantal kinderen mee te nemen. De tocht start op 11 juni 1940 aan de Zwitserse grens, voerend door de strook Seine en Loire naar een pietepeuterig vissersdorpje boven Brest […] Het bericht Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 7 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:42:57

Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 6 van 8

3/27/2019
More
Op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt is een Engelse advocaat met vakantie in Frankrijk. Wanneer hij teruggaat naar Engeland krijgt hij het verzoek een aantal kinderen mee te nemen. De tocht start op 11 juni 1940 aan de Zwitserse grens, voerend door de strook Seine en Loire naar een pietepeuterig vissersdorpje boven Brest […] Het bericht Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 6 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:43:15

Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 5 van 8

3/25/2019
More
Op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt is een Engelse advocaat met vakantie in Frankrijk. Wanneer hij teruggaat naar Engeland krijgt hij het verzoek een aantal kinderen mee te nemen. De tocht start op 11 juni 1940 aan de Zwitserse grens, voerend door de strook Seine en Loire naar een pietepeuterig vissersdorpje boven Brest […] Het bericht Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 5 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:43:21

Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 4 van 8

3/23/2019
More
Op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt is een Engelse advocaat met vakantie in Frankrijk. Wanneer hij teruggaat naar Engeland krijgt hij het verzoek een aantal kinderen mee te nemen. De tocht start op 11 juni 1940 aan de Zwitserse grens, voerend door de strook Seine en Loire naar een pietepeuterig vissersdorpje boven Brest […] Het bericht Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 4 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:43:24

Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 3 van 8

3/21/2019
More
Op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt is een Engelse advocaat met vakantie in Frankrijk. Wanneer hij teruggaat naar Engeland krijgt hij het verzoek een aantal kinderen mee te nemen. De tocht start op 11 juni 1940 aan de Zwitserse grens, voerend door de strook Seine en Loire naar een pietepeuterig vissersdorpje boven Brest […] Het bericht Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 3 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:41:26

Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 2 van 8

3/19/2019
More
Op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt is een Engelse advocaat met vakantie in Frankrijk. Wanneer hij teruggaat naar Engeland krijgt hij het verzoek een aantal kinderen mee te nemen. De tocht start op 11 juni 1940 aan de Zwitserse grens, voerend door de strook Seine en Loire naar een pietepeuterig vissersdorpje boven Brest […] Het bericht Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 2 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:39:09

Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 1 van 8

3/17/2019
More
Op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt is een Engelse advocaat met vakantie in Frankrijk. Wanneer hij teruggaat naar Engeland krijgt hij het verzoek een aantal kinderen mee te nemen. De tocht start op 11 juni 1940 aan de Zwitserse grens, voerend door de strook Seine en Loire naar een pietepeuterig vissersdorpje boven Brest […] Het bericht Wie gaat er mee naar Engeland varen? – Deel 1 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:42:04

De Echtparen

3/15/2019
More
Esther heeft een advertentie geplaatst, waarin zij en Joost – haar man die er niets van wist – kennismaking zoeken met een ruimdenkend ander echtpaar. Na tien jaar huwelijksleven meent Esther een repetitor nodig te hebben. “Iemand die met me oefent. Oefening baart kunst, nietwaar?” Ze heeft tot dusver trouwens niets anders dan kunst gebaard, […] Het bericht De Echtparen verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:25:00

De Muziekschool – Deel 8 van 8

3/12/2019
More
In deze serie staan een aantal intriges centraal, zo is er de opvolging van de directrice. De huidige directrice is voorstander van een opvolging door de adjunct-directrice. De beide dames verschillen wel van mening over de wijze waarop de school moet functioneren. De adjunct-directrice wil toe naar een wat meer democratische vorm van bestuur. Tevens […] Het bericht De Muziekschool – Deel 8 van 8 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:31:23