Hoorspelcast-logo

Hoorspelcast

Radio Drama Podcasts

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Location:

Netherlands

Description:

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Language:

Dutch

Contact:

+31715761111


Episodes

Als spinnen in hun web – Deel 6 van 6

4/30/2021
Ann Selby en haar collega Steve Gardener, bijgestaan door de gids Achmed Habachi, zijn reisleiders in Egypte. Wanneer Steve plotseling verdwijnt, wil Ann op zoek naar hem. Maar uit een Russisch reisgezelschap blijkt ook belangstelling voor de verdwijning van Steve. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht Als spinnen in hun web – Deel 6 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:15:57

Als spinnen in hun web – Deel 5 van 6

4/27/2021
Ann Selby en haar collega Steve Gardener, bijgestaan door de gids Achmed Habachi, zijn reisleiders in Egypte. Wanneer Steve plotseling verdwijnt, wil Ann op zoek naar hem. Maar uit een Russisch reisgezelschap blijkt ook belangstelling voor de verdwijning van Steve. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht Als spinnen in hun web – Deel 5 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:28:20

Als spinnen in hun web – Deel 4 van 6

4/24/2021
Ann Selby en haar collega Steve Gardener, bijgestaan door de gids Achmed Habachi, zijn reisleiders in Egypte. Wanneer Steve plotseling verdwijnt, wil Ann op zoek naar hem. Maar uit een Russisch reisgezelschap blijkt ook belangstelling voor de verdwijning van Steve. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht Als spinnen in hun web – Deel 4 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:28:54

Als spinnen in hun web – Deel 3 van 6

4/21/2021
Ann Selby en haar collega Steve Gardener, bijgestaan door de gids Achmed Habachi, zijn reisleiders in Egypte. Wanneer Steve plotseling verdwijnt, wil Ann op zoek naar hem. Maar uit een Russisch reisgezelschap blijkt ook belangstelling voor de verdwijning van Steve. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht Als spinnen in hun web – Deel 3 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:23:08

Als spinnen in hun web – Deel 2 van 6

4/18/2021
Ann Selby en haar collega Steve Gardener, bijgestaan door de gids Achmed Habachi, zijn reisleiders in Egypte. Wanneer Steve plotseling verdwijnt, wil Ann op zoek naar hem. Maar uit een Russisch reisgezelschap blijkt ook belangstelling voor de verdwijning van Steve. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht Als spinnen in hun web – Deel 2 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:24:55

Als spinnen in hun web – Deel 1 van 6

4/15/2021
Ann Selby en haar collega Steve Gardener, bijgestaan door de gids Achmed Habachi, zijn reisleiders in Egypte. Wanneer Steve plotseling verdwijnt, wil Ann op zoek naar hem. Maar uit een Russisch reisgezelschap blijkt ook belangstelling voor de verdwijning van Steve. Omschrijving van hoorspelen.eu. Het bericht Als spinnen in hun web – Deel 1 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:29:39

Het spook van Abercragghie – Deel 6 van 6

4/6/2021
Het spookgeval begint als een borderballad. In zo’n ballade bezong men vroeger grensgeschillen tussen Schotland en Engeland. Toch valt er niet veel te stoffen op heldendaden in Abercragghie Castle. In het slot, een rommelig geheel van gangen, valdeuren en kerkers, huist een krakkemikkige Lord. Zijn hele bezit is een desolate boedel van kasten, meubels, wapens, […] Het bericht Het spook van Abercragghie – Deel 6 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:20:47

Het spook van Abercragghie – Deel 5 van 6

4/3/2021
Het spookgeval begint als een borderballad. In zo’n ballade bezong men vroeger grensgeschillen tussen Schotland en Engeland. Toch valt er niet veel te stoffen op heldendaden in Abercragghie Castle. In het slot, een rommelig geheel van gangen, valdeuren en kerkers, huist een krakkemikkige Lord. Zijn hele bezit is een desolate boedel van kasten, meubels, wapens, […] Het bericht Het spook van Abercragghie – Deel 5 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:26:20

Het spook van Abercragghie – Deel 4 van 6

3/31/2021
Het spookgeval begint als een borderballad. In zo’n ballade bezong men vroeger grensgeschillen tussen Schotland en Engeland. Toch valt er niet veel te stoffen op heldendaden in Abercragghie Castle. In het slot, een rommelig geheel van gangen, valdeuren en kerkers, huist een krakkemikkige Lord. Zijn hele bezit is een desolate boedel van kasten, meubels, wapens, […] Het bericht Het spook van Abercragghie – Deel 4 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:32:02

Het spook van Abercragghie – Deel 3 van 6

3/28/2021
Het spookgeval begint als een borderballad. In zo’n ballade bezong men vroeger grensgeschillen tussen Schotland en Engeland. Toch valt er niet veel te stoffen op heldendaden in Abercragghie Castle. In het slot, een rommelig geheel van gangen, valdeuren en kerkers, huist een krakkemikkige Lord. Zijn hele bezit is een desolate boedel van kasten, meubels, wapens, […] Het bericht Het spook van Abercragghie – Deel 3 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:29:23

Het spook van Abercragghie – Deel 2 van 6

3/25/2021
Het spookgeval begint als een borderballad. In zo’n ballade bezong men vroeger grensgeschillen tussen Schotland en Engeland. Toch valt er niet veel te stoffen op heldendaden in Abercragghie Castle. In het slot, een rommelig geheel van gangen, valdeuren en kerkers, huist een krakkemikkige Lord. Zijn hele bezit is een desolate boedel van kasten, meubels, wapens, […] Het bericht Het spook van Abercragghie – Deel 2 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:27:25

Het spook van Abercragghie – Deel 1 van 6

3/22/2021
Het spookgeval begint als een borderballad. In zo’n ballade bezong men vroeger grensgeschillen tussen Schotland en Engeland. Toch valt er niet veel te stoffen op heldendaden in Abercragghie Castle. In het slot, een rommelig geheel van gangen, valdeuren en kerkers, huist een krakkemikkige Lord. Zijn hele bezit is een desolate boedel van kasten, meubels, wapens, […] Het bericht Het spook van Abercragghie – Deel 1 van 6 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:28:04

De late brief

3/17/2021
Helga Schneider werkt vlak na de oorlog als tolk op een Duitse luchthaven. Als bij toeval komt zij daar in gesprek met de Amerikaanse officier Frank Thompson. Die eerste ontmoeting is het begin van een duurzaam contact. Onbewust blijft zij echter voelen dat er iets tussen hen in staat waarover Frank niets wil loslaten. Zij […] Het bericht De late brief verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:56:44

Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 18 van 18

3/14/2021
Een hoorspel in de reeks: De Matt Meldon-cyclus. Matt Meldon is een voormalig NASA-astronaut, die meewerkte aan het ruimtevaartproject Gemini. Nu is hij journalist: hij schrijft over het project Apollo XXI, een bemande vlucht naar de achterzijde van de Maan met aan boord onder andere Steve Meldon, de broer van Matt. Eerder teruggekeerde astronauten lijken […] Het bericht Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 18 van 18 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:23:40

Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 17 van 18

3/11/2021
Een hoorspel in de reeks: De Matt Meldon-cyclus. Matt Meldon is een voormalig NASA-astronaut, die meewerkte aan het ruimtevaartproject Gemini. Nu is hij journalist: hij schrijft over het project Apollo XXI, een bemande vlucht naar de achterzijde van de Maan met aan boord onder andere Steve Meldon, de broer van Matt. Eerder teruggekeerde astronauten lijken […] Het bericht Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 17 van 18 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:26:00

Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 16 van 18

3/8/2021
Een hoorspel in de reeks: De Matt Meldon-cyclus. Matt Meldon is een voormalig NASA-astronaut, die meewerkte aan het ruimtevaartproject Gemini. Nu is hij journalist: hij schrijft over het project Apollo XXI, een bemande vlucht naar de achterzijde van de Maan met aan boord onder andere Steve Meldon, de broer van Matt. Eerder teruggekeerde astronauten lijken […] Het bericht Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 16 van 18 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:24:56

Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 15 van 18

3/5/2021
Een hoorspel in de reeks: De Matt Meldon-cyclus. Matt Meldon is een voormalig NASA-astronaut, die meewerkte aan het ruimtevaartproject Gemini. Nu is hij journalist: hij schrijft over het project Apollo XXI, een bemande vlucht naar de achterzijde van de Maan met aan boord onder andere Steve Meldon, de broer van Matt. Eerder teruggekeerde astronauten lijken […] Het bericht Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 15 van 18 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:22:47

Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 14 van 18

3/2/2021
Een hoorspel in de reeks: De Matt Meldon-cyclus. Matt Meldon is een voormalig NASA-astronaut, die meewerkte aan het ruimtevaartproject Gemini. Nu is hij journalist: hij schrijft over het project Apollo XXI, een bemande vlucht naar de achterzijde van de Maan met aan boord onder andere Steve Meldon, de broer van Matt. Eerder teruggekeerde astronauten lijken […] Het bericht Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 14 van 18 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:22:14

Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 13 van 18

2/27/2021
Een hoorspel in de reeks: De Matt Meldon-cyclus. Matt Meldon is een voormalig NASA-astronaut, die meewerkte aan het ruimtevaartproject Gemini. Nu is hij journalist: hij schrijft over het project Apollo XXI, een bemande vlucht naar de achterzijde van de Maan met aan boord onder andere Steve Meldon, de broer van Matt. Eerder teruggekeerde astronauten lijken […] Het bericht Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 13 van 18 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:24:15

Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 12 van 18

2/24/2021
Een hoorspel in de reeks: De Matt Meldon-cyclus. Matt Meldon is een voormalig NASA-astronaut, die meewerkte aan het ruimtevaartproject Gemini. Nu is hij journalist: hij schrijft over het project Apollo XXI, een bemande vlucht naar de achterzijde van de Maan met aan boord onder andere Steve Meldon, de broer van Matt. Eerder teruggekeerde astronauten lijken […] Het bericht Matt Meldon: Apollo XXI – Het Maanmysterie – Deel 12 van 18 verscheen eerst op Hoorspelcast.

Duration:00:22:12