Paranormalistol a spiritualitasig - Faklya Radio-logo

Paranormalistol a spiritualitasig - Faklya Radio

Religion & Spirituality Podcas

Rengeteg kérdés és megmagyarázhatatlan dolog övezi létezésünket, az előttünk élt emberek mégis mind tisztában voltak mindazokkal a tényekkel, amiknek mi most még mindig csak a felszínét kapargatjuk. Ébredezünk és egyre többen egyre többet látunk, hallunk és tapasztalunk. De a teljes kép mégis csak akkor kristályosodik ki, ha ismerjük múltunkat, hisz akkor érthetjük meg jelenünket és csakis ezáltal készülhetünk fel az előttünk álló jövőre. Rengeteg segítőnk van ezen az úton és tulajdonképpen az is mindegy, hogy milyen nevet adunk nekik...Isten, angyal, földönkívüli, lélek. Egy bizonyos: a műsorban pontosan erről beszélgetünk élőben minden kedden 20-21 óra között.

Location:

Hungary

Description:

Rengeteg kérdés és megmagyarázhatatlan dolog övezi létezésünket, az előttünk élt emberek mégis mind tisztában voltak mindazokkal a tényekkel, amiknek mi most még mindig csak a felszínét kapargatjuk. Ébredezünk és egyre többen egyre többet látunk, hallunk és tapasztalunk. De a teljes kép mégis csak akkor kristályosodik ki, ha ismerjük múltunkat, hisz akkor érthetjük meg jelenünket és csakis ezáltal készülhetünk fel az előttünk álló jövőre. Rengeteg segítőnk van ezen az úton és tulajdonképpen az is mindegy, hogy milyen nevet adunk nekik...Isten, angyal, földönkívüli, lélek. Egy bizonyos: a műsorban pontosan erről beszélgetünk élőben minden kedden 20-21 óra között.

Language:

Hungarian


Episodes

Mi célja volt a monolitoknak?

5/23/2023
Vajon hogyan mozgatták és építették fel az óriási monolitokat, amik szerte a Földön találhatóak? Egyiptomban, Franciaországban és Angliában is megtalálhatjuk őket, vagy fent az Andok hegyeiben. Mi célt szolgáltak és kik segítették a létrehozásukat? Ezeket a kérdéseket tárgyaljuk az adásban.

Duration:01:01:48

Híres emberek szellemléte

5/16/2023
Vajon visszatérhetnek-e az életbe a híres emberek szellemei? Valóban léteznek médiumok, akik Liszt Ferenccel vagy éppen más hírességekkel kommunikáltak? Úgy tűnik igen!

Duration:01:02:13

Az Orion és az istenek kapcsolata

5/9/2023
Vajon miért kapott olyan fontos szerepet az Orion csillagkép az ősi népek mítoszaiban és hagyományaiban? Miért képezték le a csillagokat ennek a mintájára az épületeikkel? Talán onnan érkeztek a földönkívüliek? Ezeknek járunk utána...

Duration:01:01:16

Reinkarnáció és ősi rejtélyek

4/25/2023
Vajon igaz-e a reinkarnációk és a karma tana? Újjászületünk-e azért, hogy egy hosszú lelkifejlődésen menjünk keresztül? A keleti tanok erre igennel válaszolnak, míg a kereszténység úgy véli, hogy egyszer élünk és a Mennyországba jutunk vagy a Pokolba kárhozunk el. Vajon mi lehet az igazság? Vannak-e bizonyítékok a reinkarnációra vonatkozólag?

Duration:01:04:02

Napfordulók és természetszellemek

4/18/2023
Vajon a növényeknek, a köveknek vagy az állatoknak vannak szellemeik? Léteznek természetszellemek? Őseink így hitték és kapcsolatban is álltak velük...

Duration:00:56:50

Gabonakörök és állatcsonkítások

4/11/2023
Sokszor egy lapon említik a gabonaköröket és a szarvasmarha csonkításokat. Vajon a földönkívüliek kísérleteiről lenne szó vagy pedig titokzatos kormányzati projectek teszteredményeiről? Rejtélyes történeteknek nézünk utána és megpróbáljuk megoldani, hogy mi lehet a magyarázat ezekre a jelenségekre.

Duration:01:00:48

Ősi asztronauták a magyar sajtóban

4/4/2023
Vajon a magyarok ősei is láttak különös égi jelenségeket, amik ma UFO-knak feleltethetők meg? Mik voltak azok, amiket megtudtak magyarázni és melyek azok a konkrét észlelések, amelyek még ma sem magyarázhatók meg? Petya és Laci ennek néz utána ebben az adásban.

Duration:01:01:31

Magyarországon lezuhant UFO-k

3/28/2023
Vendégünk a budapesti Tóth László ufókutató, aki a magyarországi UFO-roncsok kutatásaira szentelte az utóbbi években az idejét. Kutatásairól, helyszíneléseiről és tapasztalatairól beszélgettünk.

Duration:00:58:19

Energiagyógyászat

3/21/2023
Vajon létezik olyan láthatatlan energia, amivel gyógyítani lehet? Az emberi tapasztalat azt mutatja, hogy igen. Chi, prána, reiki és még sorolhatnánk az energiagyógyászat elnevezéseit, de mind egyről beszél: hogy másként is lehet gyógyítani, mint ahogy az orvostudomány állítja.

Duration:01:00:46

Sámánok és a szellemvilág

3/17/2023
A sámánok és a körülötte lévő hitvilág szorosan kapcsolódik a misztikummal és a földönkívüliekkel is. Na de mik a saját tapasztalatok?

Duration:01:03:54

Elpusztított múlt

3/7/2023
Számos régészeti leletet tettek tönkre az évtizedek és évszázadok során, ami elhomályosítja történelmünk egyes részleteit. Ezek földönkívüliek látogatására utalnak vagy pedig arra, hogy másként zajlottak az események, mint azt hivatalosan tudjuk. Vajon kiknek az érdeke a szándékos rongálás és az igazság eltitkolása?

Duration:01:00:05

Ördögűzés: Megszállás vagy skizofrénia?

2/28/2023
Léteznek-e olyan démoni entitások, amelyek megszállják vagy az embereket? Vagy mindez csak neurológiai és pszichológiai zavar lenne? Vajon hol húzódik az ördögi befolyások és pszichés problémák határa? Ezeknek járunk utána eseteket és ördögűző történeteket ismertetve.

Duration:00:59:20

Sellők és óriások

2/21/2023
Vajon léteztek valaha sellők és óriások? A mitológiából és a mesékből jól ismerjük őket, de mi közük van vagy volt a valósághoz? Pro-kontra érveket sorakoztatunk fel és kiderül, hogy hogyan jöttek létre ezek a történetek.

Duration:00:59:05

Tárgyak, amelyek nem létezhetnének

2/14/2023
A régészet tele van rejtélyekkel és néha olyan tárgyak kerülnek elő a föld alól, amik alaposan megbolygatják az emberiség történelmének idővonalát. Az "oopartok", azaz az időn kívüli tárgyakkal nem szívesen foglalkoznak a régészek, pedig a tények magukért beszélnek: már régen is rendelkeztek olyan technológiával az őseink, ami hihetetlen számunkra...

Duration:00:57:56

Az istenek visszatérése

2/7/2023
Vajon visszatérnek valaha azok az Istenek, akikről számos ókori nép beszámol? Az ideérkező földönkívüliek milyen hatással lennének a modern társadalmunkra? Milyen különbségek lehetnek egy több ezer éves kapcsolatfelvétel és egy mostani között?

Duration:00:56:37

Ősi szimbólumok mai használatban

1/24/2023
Mik azok a globális szimbólumok, amelyeket az emberiség már több száz és több ezer éve használ? Mik a jelentéseik, melyek pozitívak és melyek negatívak? A pentagram, a kereszt és a mindent látó szem mellett sok mást is tárgyalunk még.

Duration:01:02:37

A démonok hierarchiája

1/17/2023
Rengeteg érdekes meglátás született mai tematikánkkal kapcsolatosan, de egyet mindenképp érdemes volt előtte tisztázni: kik ezek az entitások és milyen képességekkel bírnak. A történelem során számos kutató készített róluk feljegyzéseket, most ezt adtuk közzé mi is.

Duration:01:00:30

Földönkívüliek a filmvásznon

1/10/2023
Több száz film dolgozza fel az UFO-és földönkívüli észleléseket immár több mint hat évtizede. Vajon a filmek voltak hatással a szemtanúk beszámolóira vagy pedig fordítva történt? Ezt fejtegetjük az mellett, hogy kinek melyik volt a kedvenc filmje és sorozata a kategóriában.

Duration:01:05:35

DoncsukrájNoMór

12/28/2022
Lezártuk a 2022-es évet harmadik évadunk utolsó adásával, ahol rengeteg vidám pillanat mellett fogadtuk hallgatóink telefonhívását élőben és a szilveszterre hangolódva azt is megnéztük mi van a pohár fenekén. Majd elénekeltük, hogy: doncsukrájnómór.... A podcastot kizárólag saját felelősségre hallgasd!!!

Duration:01:03:12

Miért nem jöttek idén sem a földönkívüliek?

12/20/2022
Ebben az évben sem jelentek meg nyilvánosan a földönkívüliek - legalábbis eddig. Vajon mi lehet ennek az oka, hiszen folyamatosan ezt jósolják meg az emberek, azonban egyik évben sem történt meg az áttörés. Ezt próbáljuk fejtegetni a hallgatóinkkal!

Duration:00:58:38