12 trins podcast-logo

12 trins podcast

Self Development >

12 trin på dansk

12 trin på dansk
More Information

Location:

Denmark

Description:

12 trin på dansk

Language:

Danish

Contact:

+4551928488


Episodes

Carsten-aa/oa/aca

7/5/2018
More
I denne podcast fortæller Carsten om hvordan 12 trins fælleskaberne har givet ham et nyt liv uden overspisning, alkoholisme og følgerne af at være opvokset i en dysfunktionel barndom. Det er et langt speak, men hvert minut hver. Så, tag dig tid og sæt dig godt til rette. Denne podcast er den anden podcast optaget af en kvinde, der er begyndt at hjælpe med at skaffe nye speaks.

Duration:01:14:14

Anders-aa(ma)

6/12/2018
More
Anders er optaget på MA træf. Han er AA'er men har en historie med Hash misbrug. I denne podcast kan du høre ham fortælle om sin alkoholisme, men også hans erfaringer med misbrug af hash. Speaket er optaget af en kvinde, der har henvendt sig og tilbudt sin hjælp med at optage. Dette er hendes første optagelse. Den er blevet god, men rummet var svært at optage i. Der er lidt rumklang og lidt elektronisk støj, men podcasten er klart værd at høre.

Duration:00:49:31

Henrik-saa/aa/aca/oa

6/4/2018
More
Henrik har taget trin i mange fællesskaber. SAA (sex addicts anonymous) er et af dem. Da det er et meget lille fællesskab, så var det spændende at give det lidt ekstra plads her. Det var Henrik med på. Hans speak var spændende at optage og det var en rigtig god dag hjemme hos ham. Jeg håber I kan lide det og husk der i denne podcast er en lille ekstra godbid til sidst, så bliv lige hængende til det sidste hvis du vil have den med. Musik: Sun Araw - Horse Steppin

Duration:00:35:08

11. trins meditation-aca/kvinde

6/4/2018
More
I Aca's bog (røde bog) er der i afsnittet om 11. trin et forslag til en guidet meditation man kan indlæse og aflytte. Det valgte jeg at gøre for et par måneder siden, men skrev samtidig at hvis en kvinde ville læse den ind også, så ville jeg også lægge den op med en kvindestemme. Det var der en der reagerede på og her er den.

Duration:00:05:58