De Lange Corner-logo

De Lange Corner

Sports & Recreation Podcasts >

De Lange Corner is de hockeypodcast van Nederland. Elke week praten Bengt en Jasper je bij over who's hot and who's not. Over competitiezaken, Oranje, houten clubhuizen en td's. Want lullen over hockey is het mooiste wat er is. C'mon DLC 18!

De Lange Corner is de hockeypodcast van Nederland. Elke week praten Bengt en Jasper je bij over who's hot and who's not. Over competitiezaken, Oranje, houten clubhuizen en td's. Want lullen over hockey is het mooiste wat er is. C'mon DLC 18!
More Information

Location:

Netherlands

Description:

De Lange Corner is de hockeypodcast van Nederland. Elke week praten Bengt en Jasper je bij over who's hot and who's not. Over competitiezaken, Oranje, houten clubhuizen en td's. Want lullen over hockey is het mooiste wat er is. C'mon DLC 18!

Language:

Dutch

Contact:

0613800595


Episodes

De grote nabeschouwing op het WK!

12/18/2018
More
Over het verlies van Oranje, de kracht van de Belg, de beste speler van het toernooi en hoe het is om een finale te kijken bij Jappie thuis.

Duration:00:51:29

Nederland naar de laatste vier en de Duitsers mogen naar huis!

12/14/2018
More
Onze pioniers van de podcast beleefden de laatste minuten van Nederland live in de podcast en vierden de overwinning van Nederland. De nederlaag van Duitsland eerder op de dag zorgde weer voor verdeeldheid bij de presentatoren van de Lange Corner.

Duration:00:40:38

Een bijzondere Lange Corner met special guest Rick Mathijssen!

12/12/2018
More
Over het WK, de oranje mannen, de kindergarten en een grote scoop over de toekomst van Rick.

Duration:00:45:31

Lesje efficiëntie van de Duitsers, Bengt bekent kleur en de 10 plagen van onze Oosterburen

12/5/2018
More
Over naar Duitsland kijken met een halve Duitser, meedoen en dan toch verliezen en Indiase insectenplagen.

Duration:00:41:51

NL sloopt Maleisië, genieten van Pruyser en dromen over de titel

12/1/2018
More
Over one-touch ballen, een-tweetjes, drie goals van Jeroen en een hele sloot voorbarige conclusies.

Duration:00:39:40

De grote WK voorbeschouwing, de degens die kruisen in Bhubaneswar en opwindende Duitse namen

11/28/2018
More
De allesweters over het WK hockey in Bhubaneswar. Waarom Bengt overgelopen is naar de oosterburen en waarom Jasper de oranjeleeuw blijft verdedigen. Gaan Caldas en zijn mannen maken of kraken en wat is er toch met de Singh-clan bij India?

Duration:00:42:35

Holland zwaait uit op het ‘nietige’ Hurley, fluisteren over de Champions Trophy en Valentin Verga over de podcast

11/21/2018
More
Over het karige VIP-diner met de bondsbobo’s, kritische journalisten van het propagandakanaal van de bond en de avonturen van Jappie en Bengt op Hurley TD.

Duration:00:44:13

De speciale ladies editie met de meiden van Jappie, de Maan van Bengt en de dames uit de ondergoed Hoofdklasse

11/14/2018
More
Over bitchesgate in Bilthoven, de fluit van Thomann, top Pinoke, Flop HDM en GTA-taferelen op TD.

Duration:00:49:48

Een ode aan Dirk Kuyt, het bier van Brinkman en de date van Bengt

11/7/2018
More
Over de Russische Deep State- operatie bij Den Bosch, hoe cowboy Paul coach bij HGC werd en hoe Bengt helemaal kapot werd gemaakt op zijn date.

Duration:00:41:48

Selecties, panfluiten en waarom Jacques Brinkman beter zijn mond kan houden

10/31/2018
More
Het was de week van de selecties. Waar er bij de vrouwen alleen wat verbazing was, haalde Max Caldas de woede van hockeyend Nederland op zijn hals. Is dat terecht? En waar bemoeit Jacques Brinkman zich mee? Daarnaast werd er ook nog een beetje gespeeld in de Livera hoofdklasse en de topsecret herfstcompetitie. Luisteren weer!

Duration:00:43:45

DOD, de P-city clan en het shock-effect van SCHC. Dit is podcast dynamite!

10/24/2018
More
De mannen maakten dit weekend tripjes naar P-City en Berlijn en keken naar de toekomst van het hockey in het bos. Verder zagen zij de kindergarten van Rick en weer een doelpunt van Dirkie Kuyt. De wedstrijd van de eeuw was toch maar gewoon een wedstrijd en zakdoekjes in Almere. We worden sterker door de strijd, dit is podcast dynamite!

Duration:00:43:07

Carlien Dirkse van den Hypocrisie, medelijden met Huizen en Groningen en het wereldweekend van Jappie

10/17/2018
More
Waarom HGC zo goed is, SCHC het moeilijk heeft, Dirkse niet zo moet zeuren en een lingeriemerk de hoofdklasse sponsort. Alle antwoorden hoor je in De Lange Corner!

Duration:00:43:41

Mindfucks, Seve niet te stoppen en special agent AK Moonshine

10/10/2018
More
Het zonnetje zorgde helaas niet voor meer punten. Toch was er genoeg te genieten. Stichse is on fire, HGC zorgde weer voor spektakel en zelfs Dirkie Kuyt prikte er eentje in. Daarnaast werd de halve hoofdklasse geselecteerd door Annan en daar vinden de mannen wat van. Luisteren dus!

Duration:00:44:13

Meneer de Vilder en de TD-avonturen van Jasper en, met name, Bengt

9/26/2018
More
De pet van Paul, de jas van Albert-Kees en de muts van Hans. Het lijkt wel de fashion editie van De Lange Corner. Gelukkig wordt er ook nog geluld over hockey en alles wat daarbij komt kijken. Over wonderschone goals, testosteron-bommetjes en vernederingen in eigen huis. En, niet onbelangrijk, Bengt heeft mooi nieuws op het gebied van de liefde. Luisteren weer!

Duration:00:41:48

De ultieme voorbeschouwing op het hockeyseizoen, Dirkie Kuyt en de pet van Paul van Ass

9/20/2018
More
Yes, daar zijn we dan! DLC 18 in het houten clubhuis, let's go! Lullen over hockey, niets mooier dan dat. Te beginnen met de voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. Bij de dames is het de vraag wat er voor nodig is om Den Bosch voor het eerst in 750 jaar geen kampioen te laten worden? Wie zijn de kanshebbers en mogelijke verrassingen bij de mannen? En hoe staat het met Jappie na zijn grote transfer? Luisteren! Boss Bass Voor meer toffe podcasts, check www.dagennacht.nl. Adverteren in deze...

Duration:00:51:34