Fighterpodden-logo

Fighterpodden

Sports & Recreation Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish

Contact:

+46707298350


Episodes

Avsnitt 12 – Ortens favorit

1/12/2017
More
Fighterpoddens första avsnitt 2017 gästas av ortens favorit Hamza Bougamza som berättar om planerna och relationen till sin legendariske tränare. Vi snackar också med svenska MMA-stjärnan Pannie som befinner sig i Kansas och gör sig redo för en batalj i Invicta. Som alltid berättar Simon Kölle om de senaste kampsportsnyheterna och programledare är Mårten Söderström.

Duration:00:37:29

Avsnitt 9 – BJJ: Från avancerad motion till världsframgångar

11/17/2016
More
I det här avsnittet av Fighterpodden fokusererar vi lite extra på Swedish Open i BJJ och pratar med Martin Janson som är en av arrangörerna. Vi ringer också Jack Hermansson i Sao Paulo och stämmer av läget inför hans nästa UFC match. Veckans gäst i studion är BJJ fightern Emad Omran. Dessutom får du dom senaste kampsportsnyheterna med Simon Kölle. Programledare Mårten Söderström och Hans Wiklund.

Duration:00:36:57

Avsnitt 8 – Taekwondo: Nere för räkning men åter i matchen

10/25/2016
More
I det här avsnittet av Fighterpodden pratar vi om Tae Kwon Do. En kampsport som senaste åren har haft stora interna stridigheter. Gäster är Grandmaster Chago Rodriquez Segura och Arto Alahäivälä. Vi frågar oss hur Sverige har kunnat falla från den absoluta eliten till jumboplats? Varför finns det ITF och WTF? Vilken koppling har egentligen Chago till den omskrivna ”Örnligan”? Och mycket mer. Dessutom får du dom senaste kampsportsnyheterna. Programledare Mårten Söderström och Simon Kölle...

Duration:00:46:02

Avsnitt 7 – Brottning, Bjj & allmänt smått och gott - Fighterpodden

10/6/2016
More
I detta avsnitt gästas vi av Patricia Kazemierzak (Bronsmedaljör EM i BJJ 2016) och vi ringer upp Eddy Bengtsson (Guldmedaljör i veteran-VM i brottning). Vi pratar även som vanligt om de senaste och kommande kampsportshändelserna i Sverige och Världen. Josefin Strang från Fighter Magazine är bisittare och programledare är Mårten Söderström och Hans Wiklund.

Duration:00:29:32

Avsnitt 5 – HEMA: Historisk fäktning i nutid - Fighterpodden

9/13/2016
More
Hema är kanske den snabbast växande kampsporten just nu. I det här avsnittet tittar vi närmare på vad Hema är och hur man tränar? Vi känner på vapen i studion och förklarar historien bakom Hema. Gäster är SM vinnaren Kristofer Stanson, och Björn Carlander sekreterare i Sthlm Hema. Dessutom senaste veckans kampsportshändelser. Programledare Mårten Söderström.

Duration:00:48:53

Avsnitt 4 – MMA: Man måste träna på att tävla - Fighterpodden

8/30/2016
More
I detta avsnitt behandlar vi MMA - Mixed Martial Art. -Hur mår MMA Sverige? vad händer nu när UFC har fått nya ägare? och såklart fokuserar vi extra på UFC Fight Night (3:e september) där både Jack Hermansson, Ilir Latifi och Alexander Gustavsson skall fightas! Gäster är Kevin Sataki - Sveriges enda domare i UFC och MMA förbundets ordförande Johan Halldin. Simon Kölle berättar om de viktigaste händelserna i kampsportvärlden som både varit och som komma skall. Programledare är Mårten...

Duration:00:48:45