Fighterpodden-logo

Fighterpodden

Sports & Recreation Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish

Contact:

+46707298350


Episodes

44. Klappar & Smockor 3

12/21/2018
More
Fighterpodden firar jul ihop med en motiverad Nico Musoke, Champ Zebastian Kadestam och passar även på att ringa upp Jack Hermansson för att prata om hans vinst i UFC och Anton Turkalj för att snacka vinsten i proffsdebuten. Som vanligt Är Elin Bladh och Simon Kölle med som levererar nyheter från kampsportsvärlden. Programledare Mårten Söderström

Duration:01:14:48

43. Anna Astvik & Jeanpier Basauri & jubilerande Superior Challenge

11/23/2018
More
Inför Superior Challenge 18 berättar MMA-kämparna Anna Astvik och Jeanpier Basauri om sina tankar inför pro-debuten. Superior Challenges VD, Babak Ashti, berättar stolt om sin skapelse som firar 10-års jubileum och biljetter tävlas ut. Simon Kölle drar den senaste tidens kampsportsnyheter uppbackad av Elin Bladh och programledare Mårten Söderström.

Duration:00:52:28

42. Skandalen Conor vs. Khabib, Sadibou Sy och SM i BJJ 2018.

10/19/2018
More
Fighterpodden går igenom skandalen kring Conor vs. Khabib men blickar också frammåt mot BJJ-SM, Sadibou Sy:s kommande fight och inte minst Alexander Gustafssons titelmatch samt Ilir Latifis match på samma gala. Medverkar i studion gör den "inverterade Göteborgaren" Hans Wiklund, Johan Halldin, Elin Bladh, redaktören Simon Kölle, programledaren Mårten Söderström. Fightertävlingen fortsätter och som vanligt presenteras de senaste nyheterna från kampsportsvärlden.

Duration:00:43:25

41. Lina Länsberg, King of Kings och Conor vs. Khabib

10/5/2018
More
Fighterpodden tar pulsen på Lina Länsberg inför hennes UFC-fight och snackar King of Kings med Costas och Adels manager. Simon Kölle har bettingskola och går igenom nyheter. Elin Bladh är ännu mer varm i kläderna och podden har försnack om Conor vs. Khabib. Fightertävlingen fortsätter. Programledare Mårten Söderström.

Duration:00:59:08

40. Sandra, Pannie och Collins.

9/21/2018
More
Fighterpodden snackar om det senaste inom kampsport och kollar läget med TUF-stjärnan Pannie Kianzad, Thaiboxnings-stjärnan Sandra Godvik och den legendariske tränaren Shihan Collins om Swedish Open i Kyokushin Karate som hålls i Göteborg lördag 22/9. Redaktör Simon Kölle guidar oss genom kampsportsvärldens nyheter, Elin Bladh och Programledare Mårten Söderströmreflekterar och intervjuar.

Duration:00:47:18

39. Malin Hermansson

8/31/2018
More
Fighterpodden förnyar sig med Elin Bladh som ny fast deltagare och ett hetsigt tävlingsmoment. Malin Hermansson berättar om kontraktet i Bellator och Simon Kölle drar Kampsportsnyheter. Mårten Söderström är programledare uppbackad av den eminente Hans Wiklund.

Duration:00:38:21

38. Bo F. Munthe - The Swedish ninja

8/17/2018
More
Fighterpodden hyllar den svenska Ninja-legenden Bo F. Munthe som gått ur tiden och pratar med en av hans elever. Redaktör Simon Kölle går igenom massor av highlights från sommarens kampsport världen över och redaktionen snackar om upplägget inför hösten. Hans Wiklund och Johan Halldin briljerar som vanligt och programledare är Mårten ”Disken” Söderström.

Duration:00:47:31

37. Josefine Lindgren Knutsson

6/15/2018
More
Säsongsavslutning med Josefine Lindgren Knutsson, nyligen blivna världsmästaren i Thaiboxning som och minns VM och delar med sig av framtidsplanerna . Medverkar gör också Martin Akhtar, MMA-stjärnan och Thaiboxningsmästaren, och HEMA-legenden Carl Ryrberg. Kommer Martin avsluta karriären nu eller blir det mer? Redaktören Simon Kölle går igenom det senaste kampsportsnyheterna och snackar om vad som händer i sommar. Skadedrabbade Hans Wiklund och nyligen opererade programledaren Mårten...

Duration:00:54:33

36. Alexander Pärleros

6/1/2018
More
Fighterpodden och Framgångspodden = sant. Alexander Pärleros berättar om sin bakgrund inom kampsport, ger framgångsråd och mycket mer. Simon Kölle presenterar kampsportsnyheter och Hans Wiklund ger sin värdefulla input. Programledare är Mårten Söderström.

Duration:01:01:32

35. Bea Malecki

5/18/2018
More
Fighterpodden gästas av Bea Malecki, den tidigare Thaiboxningsmästarinnan och numera MMA-proffs. Det händer massor i kampsportsvärlden och avsnittet är fullspäckat med kampsportsnyheter presenterade av redaktören Simon Kölle. Hans Wiklund är full i fan (som vanligt) efter resan till Abu Dhabi. Exklusiva intervjuer med Jack Hermansson, just hemkommen från Brasilien, och Babak Ashti på Superior Challenge som berättar om helgens historiska gala Superior Challenge 17 får också plats i det här...

Duration:00:49:15

34. Thabo Motsieloa

4/20/2018
More
Thabo Motsielo, legendariske kampsportaren och medieprofil, gästar Fighterpodden som har manfall. Med Mårten i sjukbädden och Hans Wiklund i Abu Dhabi kliver redaktören Simon Kölle in som programledare och Johan Halldin som redaktör. Kampsportsnyheter, intervjuer med Cage Warriors Graham Boylan och Cornelia Holm varvas med ett gediget snack med Thabo om vad som händer just nu men med många tillbakablickar till 80-talet.

Duration:01:18:23

33. Efter kampsportsgalan 2018

3/23/2018
More
Fighterpodden summerar intrycken från Kampsportsgalan. Podden lyssnar till några väl utvalda ord från bland annat Björn Eriksson, Sofia Olofsson och Stefan Sauk. Redaktören Simon Kölle igenom kampsportsnyheter och tillsammans med Hans Wiklund, Johan Halldin och programledare Mårten Söderström öppnas återigen mailkorgen för lyssnarfrågor.

Duration:00:51:21

32. Jonathan Broberg - Svenska Budo & Kampsportsförbundet

3/9/2018
More
Jonathan Broberg, informatör på Svenska Budo & Kampsportsförbundet, gästar denna gång Fighterpodden och berättar om sina spännande 9 år på jobbet som löpt parallellt med Ilir Latifis karriär. Mars är en riktig kampsportsmånad vilket Simon Kölle går igenom i detalj. Programledare är Mårten Söderström.

Duration:01:11:24

31. Lyssnarfrågor och navelskådning

2/23/2018
More
I det här avsnittet kikar Fighterpodden inåt och öppnar den stora mail-korgen. Programledaren Mårten Söderström, Hans Wiklund, Johan Halldin och redaktören Simon Kölle svarar på alla möjliga och omöjliga frågor. Har Hans sämsta göteborskan? Varför får man inte ha skägg i Thaiboxning? Vilken kampsport rekommenderas till en 9-åring? Och mycket mer besvaras. Högt och lågt utlovas! Simon Kölle går också som vanligt igenom kampsportsnyheter.

Duration:01:04:49

30. Majdi Shammas & Andreas Michael - Allstars Training Center

1/26/2018
More
Den världsberömda Allstars-tränaren Andreas Michael som bland annat tränar Alexander Gustafsson är gäst tillsammans med managern och delägaren i Allstars Training Center, Majdi Shammas. Andreas och Majdi ger oss en unik inblick hur det går till behind the scenes, de är fyllda av åsikter och tankar om träning, Kampsportsgalan, scenen i stort och älskar verkligen kampsport. Redaktören Simon Kölle snackar om det senaste i kampsportvärlden och programledare är Mårten Söderström.

Duration:00:45:39

29. Sofia Olofsson och Patricia Axling

1/12/2018
More
Thaiboxningsdrottningarna Sofia Olofsson och Patricia Axling gästar Fighterpoddens första avsnitt för 2018. Sofia är aktuell som nominerad till Jerringpriset efter det bästa året (2017) någon Svensk Thaiboxare haft någonsin. Världsmästaren Patricia Axling pratar om nya utmaningar. Hans Wiklund finns som alltid med i podden. Redaktör Simon Kölle snackar kampsportsnyheter och programledare är Mårten Söderström.

Duration:00:45:39

28. Klapp & Smockor 2017

12/15/2017
More
Eva-My Persson, MMA-fightern och nyblivne SW-mästarinnan och Iman Darabi, MMA-proffset som blivit affärskvinna, gästar 2017 sista Fighterpodd. Simon Kölle levererar kampsportsnyheter och en topplista på de bästa utanför UFC. Vi har Jack Hermansson och Hans Wiklund på tråden, lyssnar på highlights och mycket mer. Med i studion också Johan Halldin och programledaren Mårten Söderström

Duration:00:39:48

27. Simon Sköld & Superior Challenge 16

12/1/2017
More
Simon Sköld med flera andra fantastiska gäster besöker Fighterpodden. Vi pratar med Babak på Superior Challenge, David Bielkheden, vinnaren av lyssnartävlingen och den tvåfaldige världsmästaren i MMA Irman Smajic. Utöver detta blir det också kampsportsnyheter av Simon Kölle. Som vanligt med Hans Wiklund och Mårten Söderström som programledare.

Duration:00:56:49

26. Bröderna Teymur

11/3/2017
More
Inte mindre än två UFC-fighters, Daniel och David Teymur besöker Fighterpodden och berättar om UFC-karriärerna, livet i The Ultimate Fighter (TUF), vad de tycker om Simon Sköld, deras Gudstro och David Teymurs tankar om den kommande UFC-matchen med mera. Som vanligt går Simon Kölle igenom aktuella kampsportsnyheter och "Oraklet i hörnet" aka Johan Halldin svarar på frågor. Hans Wiklund kommer med värdefulla inspel och programledare är Mårten Söderström.

Duration:00:54:57

25. Michel Ersoy & Babak Ashti

10/20/2017
More
Fighterpodden tokpeppar inför Superior Challenge 15. Därför är det helt naturligt att vi gästas av Babak Ashti, grundaren av Superior Challenge, samt en av denna galas huvudpersoner, Michel Ersoy, som går titelmatch. Som vanligt delar Simon Kölle med sig om aktuella kampsportsnyheter, flankerad och Johan Halldin. Programledare är Mårten Söderström.

Duration:01:17:46