Podcast Bollkallarna-logo

Podcast Bollkallarna

Sports & Recreation Podcasts >

En podd om fotboll i synnerhet och kärlek till sporten i allmänhet - Heta intressanta dags rubriker och ämnen, historia, filmningar, Champions League, La Liga, Premier League, VM, EM etc. Vi har en rätt avslappnad, cool och öppen dialog och ni får jätte gärna dela med er av era personliga åsikter kring dom ämnen som vi diskuterar och som ni själva tar upp på vår facebook grupp. Tack för att ni följer och lyssnar på oss!

En podd om fotboll i synnerhet och kärlek till sporten i allmänhet - Heta intressanta dags rubriker och ämnen, historia, filmningar, Champions League, La Liga, Premier League, VM, EM etc. Vi har en rätt avslappnad, cool och öppen dialog och ni får jätte gärna dela med er av era personliga åsikter kring dom ämnen som vi diskuterar och som ni själva tar upp på vår facebook grupp. Tack för att ni följer och lyssnar på oss!
More Information

Location:

Sweden

Description:

En podd om fotboll i synnerhet och kärlek till sporten i allmänhet - Heta intressanta dags rubriker och ämnen, historia, filmningar, Champions League, La Liga, Premier League, VM, EM etc. Vi har en rätt avslappnad, cool och öppen dialog och ni får jätte gärna dela med er av era personliga åsikter kring dom ämnen som vi diskuterar och som ni själva tar upp på vår facebook grupp. Tack för att ni följer och lyssnar på oss!

Language:

Swedish

Contact:

+46704874765


Episodes

Bollkallarna - Episod 17 VI ÄR TILLBAKA!

9/10/2019
More
Philleman och Barbas är ÄNTLIGEN tillbaka med ett nytt avsnitt av Podcast Bollkallarna! Lyssna på vad grabbarna har gjort sen sist. Det pratas om transfers, Inter, lite United och såklart världens bästa klubblagsturnering: Champions League! Hur är det egentligen att vara Barcelona-supporter nu för tiden? Och sist men inte minst är äntligen Fun time tillbaka! Ni hör ju själva, det här vill ni verkligen inte missa!

Duration:00:33:17

Bollkallarna - Episod 16 LA Galaxy Svenska FANZ

3/21/2019
More
Philleman & Barbas gästas denna gång av Thomas Liljeruhm, skaparen av Facebooksidan LA GALAXY SVENSKA FANZ! En sida som följer och informerar allt om Zlatan och hans äventyr på andra sidan atlanten! Thomas berättar om varför han skapade sidan, hur han blev Zlatanist och det pratas massa Zlatan... Blir Barbas lite svartsjuk över att Philleman och Thomas har så mycket gemensamt? hehe, sit back, relax och ta reda på det genom att lyssna på senaste episoden av Podcast Bollkallarna!

Duration:00:53:43

Bollkallarna - Episod 15 VÅR HEMLIGA GÄST

2/13/2019
More
I dagens avsnitt gästas vi av Rafed Sadek, en fotbollsälskare, en supporter till oss men framförallt mannen som gjorde det möjligt att införskaffa ny utrustning genom insamlingen till BRIS! Lyssna på varför Rafed valde oss för denna insamling. Vi överraskar honom Live på podden med något speciellt och ni får vara med lyssna på hur det hela gick till, vi pratar även gamla och nya minnen. Barbas har en anekdot som ni måste höra! Vi pratar även om Chelsea, Coutinhos form + massa mer...

Duration:01:15:31

Bollkallarna - Episod 14 ÅKERSBERGA FC

2/5/2019
More
I detta avsnitt gästas Bollkallarna av självaste Åkersberga FC med deras huvud coach Freddan tillsammans med målvaktstränaren Stefan i spetsen! Vi pratar om deras roller i föreningen, om bra/dåliga minnen och vi tjäbblar friskt om när man ska elitsatsa och inte! Det blir även lite allmän fotbollssnack tillsammans med våra härliga gäster! Barbas fick för första gången uppbackning i poddens historia! Lyssna så får ni höra i vilket ämne det handlar om. Missa inte! En stor hälsning till...

Duration:01:14:26

Bollkallarna - Episod 13 SÄSONGS AVSLUTNING

12/18/2018
More
Året har nått mot sitt slut och det har Philleman & Barbas första säsong också gjort! 13 Härliga episoder har det blivit och vi går igenom dom alla samt pratar om vad som har varit svårt, hur allt började och vad vi hade för förväntningar innan vi startade allt. Vi har även en hemlig gäst så se till som alltid att lyssna på HELA episoden tills sekunderna är slut ;) finns alltid en överraskning vid slut outrot. En rolig och framförallt mysig episod, en ni absolut inte vill missa och med det...

Duration:00:52:15

Bollkallarna - Episod 12 LAGLEDAR-JANNE

12/12/2018
More
I dagens avsnitt gästas Philleman & Barbas av Lagledar-Janne från Norsborgs IF! Vi pratar lite allmänt om klubben, lyfter svårigheter som finns men pratar även om det positiva! Hör vad vi har att säga, och hör vad Janne har att säga om Zlatans vara eller inte vara i ett Svenskt landslag + mycket mer! Kontaktuppgifter till Janne = sök på "janne.borgstrom.3" (på facebook)

Duration:00:51:20

Bollkallarna - Episod 11 COACH MAURI

12/4/2018
More
I dagens avsnitt gästas Philleman & Barbas av Mauricio Rojas, tränare för IK Frej U17 i Allsvenskan! Vi pratar om hans karriär som spelare och som tränare. Vi får höra anekdoter och trevliga minnen samt lite mindre trevliga från en lång karriär! Vi får även höra vad Mauricio tycker om VAR, vad han tycker om Zlatan och Milan samt vem som är den bättre coachen mellan Guardiola och Mourinho! Missa inte! Maila till Mauricio@ikfrej.se om du tror du har vad som krävs för att träna & spela...

Duration:01:00:57

Bollkallarna - Episod 10 ALLMÄN FOTBOLLSSNACK

11/27/2018
More
Philleman & Barbas är ÄNTLIGEN TILLBAKA! Inget specifik ämne snackas idag, bara allmän fotbollssnack, och det finns en hel del att prata om efter att ha vart borta 2 veckor. Vad sägs om VM, Nations League, Berg's mål, Zlatan rykten, Adriano el Imperador och mycket mer! Ni vill inte missa vår 10:e episod!!! ;)

Duration:00:49:26

Bollkallarna - Episod 9 ALLSVENSKAN

11/13/2018
More
Yes, många har frågat och nu snackar Philleman & Barbas om ALLSVENSKAN! Deras förhållande till svenska ligan och varför man kanske inte tittar så mycket på den. Lite fotbolls Politik pratas det även om innan vi går över till aktuella händelser =) som innehåller lite fotboll leaks! Vi får även våra första gäster via telefon ;) N vill inte missa inte Episod 9!

Duration:00:36:38

Bollkallarna - Episod 8 HISTORISKA DRÖMELVAN

11/6/2018
More
VI ÄR TILLBAKA! I Åttonde avsnittet av Bollkallarna presenterar Philleman & Barbas sina Historiska Drömelvor! Inget tjurande av Barbas denna gång :P eller? Tyvärr har RBS (Rado bakom spakarna) tackat för sig och lämnat sin position i bänken... vi önskar honom all lycka till! Aktuella händelser som vanligt där vi snackar lite Hemliga fotbolls leaks, Kennedy, Zlatan och annat gott. En intressant episod for sure! Onsdagar är nu dagen för nya Avsnitt! ;)

Duration:01:01:27

Bollkallarna - Episod 7 FITTJA IF

10/25/2018
More
I Sjunde avsnittet av Bollkallarna får Philleman & Barbas fin besök av fotbollslaget Fittja IF som precis klättrat till division 4! Våra första speciella gäster är Burak (lagkapten) Gullabi (sportchef) & Mulle (coach) och dom är här för att berätta mer om vilka dom är och vad dom har för framtida mål! Rado Bakom Spakarna lämnar tidigare och Funtime missas helt denna vecka, dock har vi som vanligt aktuella händelser vi går igenom... ni vill inte missa denna intressanta episod! (Första...

Duration:00:55:42

Bollkallarna - Episod 6 AKTIVA DRÖMELVAN

10/8/2018
More
I Sjätte avsnittet av Bollkallarna presenterar Philleman & Barbas sina aktiva drömelvor... ett ämne som inte faller Barbas i smaken alls. Sen diskuteras som vanligt aktuella händelser, Mourinho återigen på rampljuset men det roligaste är lite Fittja IF nyheter. Rado Bakom Spakarna har med sig sitt andra Funtime men det absolut bästa är att ni kommer att få en FET överraskning just då, ni vill inte missa denna episka episod!

Duration:00:29:28

Bollkallarna - Episod 5 FIFA TV-SPEL & HISTORISKA FUSK

10/2/2018
More
I FEMTE avsnittet av Bollkallarna snackar Philleman & Barbas Fifa Tv-spel och några grova fusk på fotbollsplan som skett genom historien. Sen diskuteras som vanligt igen lite aktuella händelser, Mourinho & Pogba käbblet, lite Ronaldo nyheter m.m. Rado Bakom Spakarna har med sig dagens Funtime och den kommer överraska Philleman, men på ett bra eller dåligt sätt? Sen har vi en FET tävling nånstans under episoden, Missa inte!

Duration:00:33:56

Bollkallarna - Episod 4 MISTER ZLATAN

9/23/2018
More
I FJÄRDE avsnittet av Bollkallarna snackar Philleman & Barbas om Kungen, Lejonet... Legendaren ZLATAN IBRAHIMOVIC som nyligen gjorde sitt 500:e mål i karriären. Philleman som älskar Zlatan får veta varför Barbas inte gillar lejonet. Sen diskuteras som vanligt lite aktuella händelser, lite Zlatan, Ronaldos röda kort samt lite annat. Rado Bakom Spakarna tävlar mot Philleman denna gång i en Funtime som Barbas skapat... men var det verkligen Funtime Barbas tänkte på när han planerade leken?...

Duration:00:47:07

Bollkallarna - Episod 3 EUROPA LEAGUE

9/17/2018
More
I tredje avsnittet av Bollkallarna måste Philleman & Barbas samt Rado Bakom Spakarna åka hela vägen till Tyresö för att spela in nästa episod då deras studio blivit ockuperad av workshop ungdomar... Europa League är huvudämnet och Philleman får lära sig mycket om cupen. Sen diskuteras massor av aktuella händelser som t.ex Sverige vs Turkiet matchen innan Rado Bakom Spakarna tävlar mot Barbas i garvleken... förloraren får åka kommunalt hem. Avsnittet slutas med en riktigt smaklig tävling för...

Duration:00:44:54

Bollkallarna - Episod 2 VAR, FILMNINGAR & FAIRPLAY

9/10/2018
More
I andra avsnittet av Bollkallarna diskuterar Philleman & Barbas den nya teknologin VAR samt FILMNINGAR och FAIRPLAY som är huvudämnet. Men först går dom igenom den underbara feedbacken som rullat in och episoden avslutas som vanligt med diskussioner kring aktuella ämnen och rykten.

Duration:00:44:40

Bollkallarna - Episod 1 PRESENTATION

9/3/2018
More
I första avsnittet får vi en presentation av Barbas och Philleman, och deras väg in i fotbollen. Det delas minnen och upplevelser och avslutas med heta diskussioner kring aktuella ämnen som landslaget, Champions League, dåliga gräsmattor och nya som gamla transfers.

Duration:00:40:51

Bollkallarna - Intermission

9/3/2018
More
Intermission

Duration:00:00:48

Bollkallarna - Outro

9/3/2018
More
Outro

Duration:00:00:26

Bollkallarna - Intro

9/3/2018
More
Intro

Duration:00:00:20