Veloropa Podcast-logo

Veloropa Podcast

Sports & Recreation Podcasts >

Podcast by Veloropa

Podcast by Veloropa
More Information

Location:

Denmark

Description:

Podcast by Veloropa

Twitter:

@veloropa

Language:

Danish


Episodes

42 Nytårsspecial med Mo&Co - Live. Cort og Würtz interviews. 2018-kåringer.

12/30/2018
More
Veloropa og Mo&Co siger farvel til 2018 og goddag til 2019 i denne fælles-podcast foran et veloplagt publikum på Veloropa caféen. Der bliver uddelt priser til årets bedste indenfor en række kategorier. Magnus Cort og Mads Würtz fortæller om deres sæson og forventninger til 2019 og så svarer Christian Moberg, Troels Vinther, Stefan Djurhuus og Kim Plesner på spørgsmål fra publikum og de sociale medier.

Duration:01:25:06

41 Skyfall, Giro vs Tour og en uforbeholden undskyldning

12/18/2018
More
Vi analyserer efterårets absolut største nyhed i cykelsporten, Skys overraskende udmelding om, at de stopper deres sponsorat af Team Sky ved udgangen af næste sæson. Claus Elming, Stefan Djurhuus og Kim Plesner kommer i denne episode også ind på en vurdering af styrkeforholdet mellem Giro d'Italia og Tour de France - og så samler vi selvfølgelig op på de væsentligste nyheder siden sidst.

Duration:01:09:30

40: Skandaler i off-season; Wiggins, Sosa, Burgos BH og en historisk spændende quiz...

12/11/2018
More
Claus Elming er tilbage fra USA og inden der går helt Jul i den samler vi op på nogle af historierne fra off-season, hvor Bradley Wiggins havde "interessant" nyt i Jiffy-bag sagen, Ivan Sosa angiveligt har valgt Sky frem for Trek og hvor det lille spanske hold Burgos BH har fået en noget spøjs karantæne. Quizzen bliver historisk spændende mellem Plesner og Djurhuus - og så lader vi også op til nytårsepisoden med Mo & Co.

Duration:01:00:20

39 Breaking News, Waoo og Wattmålere

11/8/2018
More
Et program med kaskader af Breaking News. Vi kigger desuden på tingenes tilstand hos Bjarne Riis' Team Waoo, der har oplevet lidt af en rytterflugt på det seneste. Og så startede Tour-bossen Christian Prudhomme debatten om wattmålere eller ej i verdens største cykelløb. Kim Plesner og Stefan Djurhuus samler handsken op og alle løjerne styres som sædvanlig af quizmaster Claus Elming.

Duration:00:55:08

38 Tour de France-rute 2019 SPECIAL. Sky vinder-ikke edition med Kasper Linde Ankjærgaard

10/30/2018
More
Veloropas senior rutekorrespondent, Kasper Linde Ankjærgaard, og CEO Kim Plesner nørder igennem på Tour-ruten 2019. Kasper forudsiger at Team Sky ikke vinder - og du kan høre alt om de afgørende etaper i Pyrenæerne og Alperne.

Duration:01:01:24

37 Valgren om gennembrudssæsonen. Danskerranglisten. Lombardiet Rundt. Soundcloud-vinder fundet.

10/17/2018
More
Michael Valgren fortæller om sin gennembrudssæson, efter at være blevet kåret til Årets danske World Tour-rytter af Veloropa. Kim Plesner rangerer de i alt 15 danskere, der har kørt på World Touren i år og så har vi omsider fundet vinderen af vores Soundcloud-konkurrence. Desuden kigger vi tilbage på årets sidste monument, Lombardiet Rundt.

Duration:01:38:53

36 Kragh om sejren i Paris-Tours. Veloropa har fundet 100 mio. Lombardiet-optakt. Hvor er Stefan?

10/9/2018
More
Søren Kragh fik sin største sejr i søndagens Paris-Tours. Han fortæller i denne podcast om sejren, forberedelserne og om ambitionerne fremover. Og så lykkedes det omsider at finde 100 millioner til vores 2021 World Tour projekt. Vi sætter holdet til Tour de France 2021 med hjælp fra lytterne. Der er naturligvis også optakt til årets sidste monument, Lombardiet Rundt, Quiz og Siden Sidst. Men hvor er Stefan?

Duration:01:06:53

35: Den store VM-opsamling. Por Favor. Valverde skurk eller helt?

10/2/2018
More
Vi analyserer VM i Innsbruck fra Rohan Dennis' sejr på enkeltstarten til Alejandro Valverdes sejr i linjeløbet. Vi vender de danske indsatser i de forskellige discipliner og forsøger også at finde et svar på, om Alejandro Valverdes VM-sejr var en gave til cykelsporten - eller det modsatte. Claus Elming styrer studie 1 i selskab med Stefan Djurhuus og Kim Plesner.

Duration:00:55:06

34 VM-special: Guld til Bjerg og Asgreen. VM-optakter. Grineflip. Stefan som solskinsrytter

9/25/2018
More
Vi fejrer at Danmark allerede har kørt seks medaljer hjem på VM's to første dage og vi taler med en af medaljevinderne, Kasper Asgreen, som var en vigtig del af det Quickstep-mandskab, der noget overraskende tog guld i holdtidskørslen. Vi vender selvfølgelig Mikkel Bjergs flotte sejr og Mathias Norsgaards bronzemedalje og lægger op til VM's øvrige discipliner, ikke mindst mændenes linjeløb på søndag. Stefan Djurhuus har fået lytterspørgsmål og springer ud som solskinsrytter i en episode, der...

Duration:01:35:05

33 Julius Johansen, VM-analyse, Vuelta-opsamling, Stefan vil nedlægge banelandsholdet?

9/17/2018
More
Vi analyserer det danske VM-hold og runder årets Vuelta a España af. Julius Johansen fortæller om sin sejr i Olympia's Tour og så er altid kontroversielle Stefan Djurhuus i den grad i vælten: Kandidat, podieplads, udtaget til det belgiske storløb Gooikse Pijl midt under udsendelsen. Men også med noget af en bredside til banecykling - eller hvad?

Duration:01:33:27

32 Mikkel Bjerg, Kasper Asgreen, Vuelta-status, Veloropas World Tour ambitioner i ruiner?

9/11/2018
More
Vi har talt med Mikkel Bjerg, der står overfor at skulle forsvare sit U/23 enkeltstartsmesterskab ved VM i Innsbruck og med Kasper Asgreen, som giver endnu en hviledagsstatus fra Vuelta a España. I studiet drøfter Elming, Djurhuus og Plesner både Vueltaen, Rasmus Byriels World Tour-kontrakt, Michael Matthews og ikke mindst Veloropas drømme om et World Tour-hold i 2021. Og så er der naturligvis quiz!

Duration:01:41:32

31 Landstræner Lund gør status - Kasper Asgreen om Grand Tour debut og Veloropa-effekten

9/3/2018
More
Vi havde landstræner Anders Lund på besøg i Studie 1 til en status efter EM og Tour de l’Avenir og mindre end 20 dage før VM i Innsbruck begynder. Hør Anders fortælle om nogle af principperne for udtagelsen af ryttere og de taktiske aspekter samt en VM-stigning uden historisk sidestykke. Kasper Asgreen er kommet fornuftigt gennem den første uge af Vuelta a España. Han håber nu på at komme med i et udbrud og at Veloropa-effekten kan bane vejen for en etapesejr. Og så er der selvfølgelig quiz.

Duration:01:07:27

30 Casper P håber på World Tour-kontrakt efter lukning. Vuelta, Tourstart i Danmark, Transfermarked

8/30/2018
More
Casper Pedersen fortæller om hvordan det er pludselig at stå uden job, når ens Pro-Continental hold drejer nøglen om sent på sæsonen. Claus Elming, Stefan Djurhuus og Kim Plesner vender situationen omkring Aqua Blue Sport, den igangværende Vuelta a España samt de lyse mulighder for at få Tour de France til Danmark. Kim afslører sensationelt planerne om et Veloropa World Tour hold og så får vi lagt op til en prestigefyldt duel, når Stefan og Casper P dyster om en Veloropa kasket i gadeløbet i...

Duration:01:33:38

29 Cort om kontroversiel sejr, Bak følger Valgren, Stefan langer ud efter Aru og Zakarin.

8/21/2018
More
Magnus Cort fortæller om sin kontroversielle sejr i Binck Bank Tour. Vi vender det hollandsk/belgiske løb, kigger på de seneste transfers, ikke mindst Lars Baks skifte til Dimension Data. I Tour de l'Avenir var det tæt på triumf for Magnus Bak Klaris og så ser vi frem mod Vuelta a España, der starter lørdag. Her afleverer Stefan Djurhuus noget af en bredside mod Fabio Aru og Ilnur Zakarin. Og quizzen kører helt af sporet.

Duration:01:33:43

28 Mød Remco Evenepoel - den nye Eddy Merckx? EM-tilbageblik, Binck Bank Tour, Transfers og Ullrich

8/14/2018
More
Kim Plesner er tilbage fra sit Sky-hyldestkorstog i Cardiff og omegn. Er 18-årige Remco Evenepoel cykelsportens største talent og kan han leve op til betegnelsen "Den nye Eddy Merckx". Hør Evenepoel fortælle om sin karriere og de store forventninger. Vi kigger tilbage på et skuffende dansk EM-linjeløb, Stefan Djurhuus har været i aktion i Post Cup'en, Søren Kragh gør det forrygende i Binck Bank Tour og så er der gang i transfermarkedet og desværre også lidt for meget gang i Jan Ullrich....

Duration:01:13:03

27 Valgren til Dimension Data og PostNord Danmark Rundt

8/4/2018
More
Mens Plesner hygger sig i London, hygger Stefan og Elming sig med besøg i Studie 14 af Alex Rasmussen. De snakker Valgren, de tre første etaper i PostNord Danmark Rundt og kigger frem mod afslutningen af det danske etapeløb.

Duration:00:56:29

26 Den store 2018 Tour de France analyse

7/30/2018
More
Plesner er taget til England for at hylde Team Sky, mens Elming og Djurhuus analyserer Touren og danskernes indsats. Og så er der en quiz om Norge!

Duration:01:25:21

25 Corts smukke sejr, ny Moscon-gate, Thomas vs. Froome, quiz og Lars Lilholt?

7/23/2018
More
På den anden hviledag i årets Tour de France jubler vi videre over Magnus Corts flotte sejr, vi kigger på om Team Sky måske udsteder en fyreseddel til problembarnet Gianni Moscon, der igen-igen har fået en disciplinærsag på nakken. Og mere Sky. Hvordan nu med kaptajnrollen, når Geraint Thomas er mere end halvandet minut foran Chris Froome? Der er selvfølgelig quiz og i den forbindelse får Lars Lilholt overraskende eksponering i Veloropa Podcast for første (og måske sidste) gang. Claus Elming...

Duration:01:29:41

24 Bretagne, Roubaix overstået, Alpe d'Huez venter. Andreas Stokbro i studiet. Men hvor er Elming?

7/16/2018
More
Elming er forsvundet, men Stefan Djurhuus har heldigvis inviteret et af Danmarks største talenter, holdkammeraten Andreas Stokbro, i studiet. Sammen med reserve-reserve-værten Kim Plesner kigger de tilbage på Mur de Bretagne og Roubaix-etaperne i Tour de France og ser frem mod ugens bjergetaper i Alperne med Alpe d'Huez som det naturlige højdepunkt. Desuden vendes GiroRosa, hvor Cecilie Uttrup fik en flot sjetteplads og så er der minsandten dobbeltquiz!

Duration:01:22:56

23 Kragh, de første 5 Tour-etaper, optakt til Bretagne og Roubaix, Stefan vil ikke ha kage

7/12/2018
More
Claus Elming forsøger at holde styr på Stefan Djurhuus og Kim Plesner, der analyserer de første fem etaper i Tour de France. Vi kigger frem mod Mur de Bretagne-etapen og brostens-etapen til Roubaix. Kan Søren Kragh bevare ungdomstrøjen? Kan han komme i gult? Kan Geraint Thomas vinde Touren? Har Movistar styr på det? Og hvad med Fuglsang? Der er selvfølgelig også quiz og stjerner og meget andet. Og så takker Stefan nej til hjemmebag...

Duration:01:43:04