OkosOtthon Club-logo

OkosOtthon Club

Technology Podcasts

Visszatérő adásainkban az okosotthon eszközökről és az azokat összekapcsoló rendszerekről beszélgetünk, közben igyekszünk alapfogalmakat tisztázni és közérthetően elmagyarázni azokat. Hírek, tanácsok, segédletek kerülnek minden epizódba.

Visszatérő adásainkban az okosotthon eszközökről és az azokat összekapcsoló rendszerekről beszélgetünk, közben igyekszünk alapfogalmakat tisztázni és közérthetően elmagyarázni azokat. Hírek, tanácsok, segédletek kerülnek minden epizódba.

Location:

Hungary

Description:

Visszatérő adásainkban az okosotthon eszközökről és az azokat összekapcsoló rendszerekről beszélgetünk, közben igyekszünk alapfogalmakat tisztázni és közérthetően elmagyarázni azokat. Hírek, tanácsok, segédletek kerülnek minden epizódba.

Language:

Hungarian


Episodes

Crossover CHIP az Okos Otthon Laborral

4/12/2021
Az OkosOtthon Club és az OkosOtthon Labor első, de nem utolsó közös adása, ahol a CHIP (Connected Home Over IP) kezdeményezést és a vele várható változásokat beszéltük ki Kálmán Gerivel és Zelena Gergellyel, remélhetőleg könnyen emészthető formában. Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:01:10:24

Mit okosítsunk a nappaliban?

4/5/2021
Élő bejelentkezésünk podcast változatában arról beszélget Zoli és Peti, hogy mit is érdemes okosítani a nappaliban. Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:28:32

Legrand okosotthon megoldásai

4/2/2021
Az "Okosotthon Club - Rendszerek" adásában most a Legrand megoldásairól beszélgettünk a Legrand Magyarország munkatársaival: Czövek Endrével, Janóczky Zsolttal és Kristóf Dáviddal. Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:52:07

Interjú - Chameleon Smart Home

4/1/2021
Az első "Okosotthon Clubb - Rendszerek" epizódban a Chameleon Smart Home ügyvezetője, Szarvas Péter mesél, hogyan is született meg a Chameleon Smart Home ötlete, milyen terveik vannak a jövőben és hogyan látják az okosotthon piacot. Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:27:09

Ez az idei CES necces volt!

3/29/2021
Martina és Peti folytatta a beszélgetést, amit az előző epizódban abbahagytak: CES Razer maszkEzlo SecureTwinklyBoradagolóAz Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:01:01:09

A Feleség Elfogadási Faktor halála?

3/22/2021
Peti és Martina beszélgettek arról, hogy: Hotend A SuperHouse.tv készítője alaposan bebiztosította magát.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:31:07

Lakásfelújítási Támogatásból okosotthont?

3/15/2021
Ebben az adásban - a megszokottól eltérően - kicsit kitekintünk és arról beszélünk, melyek azok a megoldások, amelyek a Lakásfelújítási Támogatás igénybevételekor szóba jöhetnek, valamint hogy mire érdemes figyelni, megismerni, mielőtt belevágnánk. Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:01:11:33

Okosotthon Club vs. Őrültech: Okospláza

3/8/2021
Ebben a részben nem spóroltunk a munícióval, az Őrültech-kel közösen beszélgettünk a SmartHomeExpo - I. Okosotthon Konferencia és Expo kapcsán az okos megoldásokról és nem mehettünk el az Okospláza híre mellett sem. Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:47:20

Ajax Systems - Az új generációs riasztórendszer

12/18/2020
Az Alarm Automatika jóvoltából betekintést nyerhettünk az Ajax Systems biztonságtechnikai rendszerbe, amely teljesen újragondolta a biztonsági rendszerek működését és ezzel nemzetközi szinten is komoly elismeréseket kapott. Megtudakoltuk, hogy egy okosotthonban van-e helye ennek a rendszernek...(Spoiler veszély! Van!)Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:39:01

Karácsonyi okosítások

12/10/2020
Karácsonyra készülve néhány okosítási ötletet adunk, hogy még szebb legyen ez a "nem szokványos" Karácsony.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:43:04

Mikor ne legyen okosotthonunk?

12/3/2020
Ennek az adásnak egy igen clickbait címet adtunk, de mindnet megtettünk, hogy érdekes legyen és ne clickbait. Felsoroltunk jónéhány javaslatot arra, hogy mikor nem érdemes okosotthonban gondolkozni (mert sokszor a kevesebb a több)Ű, és mi az amikor azt gondoljuk, hogy okosotthonban gondolkozunk, közben meg nem is.Martina és Meki hathatós közreműködésével ezt is megszakértettük és ezzel remélhetőleg neked is olyan tanácsokat tudtunk adni, ami segít elkerülni a leggyakoribb csapdákat.Az...

Duration:00:49:20

A panelwifi megmentése

8/31/2020
Ma az egyik legfontosabb vezeték nélküli protokollról beszélgettünk, a WIFI-ről illetve, hogy a WIFI 6 miben fog újat hozni az okosotthon eszközök esetében. Vendégünk volt Kálmán Gergely, az Accesspoint Kft. beszerzési vezetője.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:49:15

Jön a második évad!

8/27/2020
Jön a második évad! Új szerkezetben, még több érdekes és hasznos tartalommal kezdő otthon okosítóknak és haladóknak egyaránt.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:00:41

Okosfűnyíró - már majdnem itt van

6/14/2020
Néhány aktualitás mellet az okosfűnyírók szükségességét beszéltük át.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:31:15

Wink-gate és okos háztartási eszközök

6/7/2020
A Wink visszalépett a felhasználói "hi-jack"-elésétől és a legátlátszóbb PR megjelenést produkálta a piacon.Digitális rezsi? Mosógép vagy mosogatógép okosítás? Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:01:06:34

Oramix BAR - Egy (hang)rendszer mind felett

5/31/2020
Vendégünk volt TZ, az Oramix egyik alapítója, aki mesélt nekünk az Oramix BAR névre halgató BlueTooth Audio Router készülékükről.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:01:15:43

Semmi sem tart örökké - na de ennyire? - 2. rész

5/31/2020
Folytatjuk az elavulás vonalán az okosotthonok jövőjéről.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:37:55

Semmi sem tart örökké - na de ennyire? - 1. rész

5/31/2020
A mai epizódban az okos eszközök elavulásáról beszélgetünk.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:46:57

Multi Room megoldások -Légtechnika - élő adás

4/30/2020
A mai adás különleges, hiszen azt - a lehetőségekez mérten - "közönség előtt" vettük fel. A beszélgetés témája eredetileg a multi room audió és a légtechnikai megoldások voltak, de a közönség kérdéseire is válaszoltunk.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:01:28:42

Gondoskodó otthon a járvány idején

3/25/2020
Adásunkat nem kerülhette el a COVID-19 járvány és a hozzá kapcsolódó okosotthonos hírek, de beszéltünk a nem tolakodó támogatásról, amit az okos eszközök nyújthatnak a segítséggel élőknek.Az Okosotthon Club a Showcast műsorcsalád büszke tagja. Support the show (https://Ko-fi.com/okosotthonclub)

Duration:00:33:00