Morgonpasset i P3-logo

Morgonpasset i P3

Sveriges Radio

Morgonpasset i P3 bjuder bara in gäster som vi själva är intresserade av. Det gör frågorna oväntade, svaren överraskande och du som lyssnar vet aldrig var ett samtal tar vägen.

Morgonpasset i P3 bjuder bara in gäster som vi själva är intresserade av. Det gör frågorna oväntade, svaren överraskande och du som lyssnar vet aldrig var ett samtal tar vägen.
More Information

Location:

Stockholm, Sweden

Description:

Morgonpasset i P3 bjuder bara in gäster som vi själva är intresserade av. Det gör frågorna oväntade, svaren överraskande och du som lyssnar vet aldrig var ett samtal tar vägen.

Language:

Swedish


Episodes

Morgonpasset i P3

10/18/2017
More
Norska hotellägaren Petter Stordalen ger David, Maria och Hanna svar på frågorna hur man blir miljardär och hur det är att vara det.

Duration: 01:43:48


Morgonpasset i P3

10/17/2017
More
Kristian Täljeblad har varit med i Paradise Hotel två gånger. Varför är man med i en realityserie? Idag förklarar han det för Victor, Martina och Kodjo.

Duration: 01:29:56


Morgonpasset i P3

10/16/2017
More
Hur det kommer sig att mäktiga män sexuellt trakasserar kvinnor? Efter skandalen kring Harvey Weinstein kommer forskaren Anneli Häyren och förklarar för Martina, Kodjo och Victor.

Duration: 01:38:21


Sötsug-yao, battle of sexes och kola i brun påse

10/15/2017
More
Maria Strandlund Tomsvik, tennisproffs och tennisexpert gästar Hanna, David och Maria och berättar om Battle of sexes. En storslagen tennismatch mellan Billie Jean King och Bobby Riggs som skedde 1973. 55-åriga Bobby skulle bevisa att ingen kvinna kunde slå honom i tennis, men tji fick han för Billie vann med tre hela sett.

Duration: 01:33:28


Försvarstal till barndomsvänner, Cissi Wallin och världens bästa godislista

10/14/2017
More
Önskegästen Cissi Wallin kommer och pratar om standup, flytta från småstad och New York med Hanna, Maria och David. Maria berätta även om hennes återkomst och motagande i Vänersborg. Och programledarna går även igenom rankingen av Sveriges bästa lösgodis!

Duration: 01:37:51


Henrik Berggren, David's nya lek och Hanna ömsar skin

10/13/2017
More
---bsk: Henrik Berggren sitter med nästan halva morgonen. Vi pratar också om David's fördomslek och att Hanna ömsar skin.

Duration: 01:48:21


Morgonpasset i P3

10/13/2017
More
En härlig start på dagen - varje dag. Här får du senaste nytt varvat med filosofiska utsvävningar, humor, kultur och intressanta gäster.

Duration: 00:44:05


Argumentationstips av Siri Helle, vem var vi på gympan och vattenmelonsfördomar

10/12/2017
More
I dag får David, Victor och Kodjo aka Shivapshishi lära sig att argumentera på bästa sätt av psykologen Siri Helle. Vi reder också ut vilka vi var under gympalektionerna.

Duration: 01:40:47


Lösningen på alla världens problem, en sucker på stan och Sigge Eklund

10/11/2017
More
Idag lär vi känna författaren och supermediemannen Sigge Eklund. David presenterar också en lösning på världsproblemen och Kalle behöver viss coachning i shopping av Hanna.

Duration: 01:42:45


Morgonpasset i P3

10/10/2017
More
Dagens gäst är en av de 30 mäktigaste under 30, landade toppjobb på Uber och klassas som en superstjärna i PR-branschen. Hon heter Babba Canales och i dag gästar hon Martina, Victor och Hanna.

Duration: 01:38:14


Morgonpasset i P3

10/9/2017
More
Arkeologen Charlotte Hedenstierna-Jonson gjorde sitt livs upptäckt när vikingakrigaren från Birka som hon undersökt visade sig vara en kvinna. Idag kommer hon till Martina, Hanna och Victor för att berätta!

Duration: 01:41:21


Vilken pasta är du, Blueface och Jessica Stiernlöf Walkers liv i Nordkorea

10/8/2017
More
David, Hanna och Kodjo får besök av Jessica Stiernlöf Walker kom hem i somras efter att ha levt tre år i Nordkorea. Hon berättade om Kim Jong Uns favoritband som spelas överallt, om människorna hon lärt känna, avlyssning och lappar som skickat fram och tillbaka innan de bränts. David, Hanna och Kodjo får besök av Jessica Stiernlöf Walker kom hem i somras efter att ha levt tre år i Nordkorea. Hon berättade om Kim Jong Uns favoritband som spelas överallt, om människorna hon lärt känna,...

Duration: 01:33:45


Kodjos paradox, slagen av en tant och dickpics med Caroline Hainer

10/7/2017
More
Journalisten och författaren Caroline Hainer kom förbi och resonerade med David, Kristina och Kodjo om varför en hel del män har en stark vilja att visa sin penis, inte minst i form av oönskade dickpics. Det pratas också om fallossymbolernas plats i historien och hur IRL-blottaren gick från att hoppa fram ur en buske till den digitala blottarscenen - om man så vill! Journalisten och författaren Caroline Hainer kom förbi och resonerade med David, Kristina och Kodjo om varför en hel del män...

Duration: 01:34:16


Emma Knyckare, prettocirkus och boxningsmatch i studion

10/6/2017
More
Vår kompis Emma Knyckare kommer och fredagshänger med David, Hanna och Maria. Vi snackar mansfri festival och kör en dödligt seriös boxningsmatch.

Duration: 01:42:53


Psykbryt jao, Oprah for president och ordningspolisen Ted Eriksson

10/5/2017
More
Maria, David och Hanna tog emot Ted Eriksson som jobbar som ordningspolisen. För några veckor sedan blev han knivhuggen i nacken vid Medborgarplatsen i Stockholm och han gästade studion för att berätta om vad som hände, hur det är att gå vidare och om vilka situationer man stöter på som patrullerande polis på stan. Maria, David och Hanna tog emot Ted Eriksson som jobbar som ordningspolisen. För några veckor sedan blev han knivhuggen i nacken vid Medborgarplatsen i Stockholm och han gästade...

Duration: 01:36:35


Heroinhackning, Zlatans tatueringar och mästerfotografen Paul Hansen

10/4/2017
More
Den prisbelönte mästerfotografen Paul Hansen från Dagens Nyheter hälsar på Hanna, David och Victor och snackar om att fota i krigszoner och när han själv blev skjuten med två skott från en prickskytt i Irak. Vi hör om hans resa från mörkerrummet i en gammal fotoaffär till att prisas som en av världens bästa fotografer. Den prisbelönte mästerfotografen Paul Hansen från Dagens Nyheter hälsar på Hanna, David och Victor och snackar om att fota i krigszoner och när han själv blev skjuten med två...

Duration: 01:43:10


Busvissla som flirtmetod, flygande sekter och daddy jokes med Marcus Berggren

10/3/2017
More
Komikern Marcus Berggren, bland annat känd från Tankesmedjan i P3, kommer och hänger med Kodjo, Kristina och Kalle för att snacka om gången han gick med i en sekt och tävla i pappaskämt.

Duration: 01:46:26


Meditationscitat nej tack, Petra Kjellman och ett misslyckat frukost-yao

10/2/2017
More
Martina, Kodjo och Kristina tar sig an en av vår tids mest omdiskuterade organ - huden. Läkaren Petra Kjellman svarar på frågor om allt ifrån skönhet och sjukdomar till gigantiska pormaskar.

Duration: 01:32:38


Ensam hemma, Johanna Östberg och folkdanshiphop

10/1/2017
More
Kodjo, Maria och Victor hänger med komikern Johanna Nordström och de pratar om "twitter", syskonbråk och om den stora frågan: att vara en städare eller inte vara en städare...

Duration: 01:27:46


Flugsvampar, kvinnor som krigar och Hugh Heffner

9/30/2017
More
David, Maria och Victor fick besök av journalisten och författaren Anna Larsdotter som pratade om kvinnor som krigat i strid. Vilka var dem? Hur vanligt var det? Och när blev det accepterat? Utöver detta blev det en del snack om flugsvampar, Hugh Heffner och P3 Nyheter var även med i programmet och berättade om nazistdemonstrationen i Göterborg.

Duration: 01:45:20

See More