RTK Radio Kosova 1-logo

RTK Radio Kosova 1

32.5K Favorites

Location:

Prishtinë, Albania

Description:

Radio Kosova 1 është pjesë e transmetuesit publik, Radiotelevizionit të Kosovës (RTK). Me 24 orë program informativ, edukativ kulturor dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova 1 paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova ofron informacion të shpejtë, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive në të gjitha lëmit; emisione debati dhe analiza në baza ditore. Radio Kosova u dedikohet të gjitha moshave dhe kategorive shoqërore. Çdo ditë ofron informacione nga sporti vendës e ndërkombëtar ashtu sikurse program të pasur edukativ për fëmijë dhe të rinj. Radio Kosova 1 dëgjohet 24 orë drejtpërdrejt në internet.

Twitter:

@rtklivecom

Language:

Multilingual

Contact:

Rr. "Xhemail Prishtina" nr. 12 Prishtinë Kosovë +383(0)44/432-432