RTK Radio Kosova 2-logo

RTK Radio Kosova 2

12.4K Favorites

Location:

Prishtinë, Kosovo

Description:

Radio Kosova 2 është pjesë e transmetuesit publik, Radiotelevizionit të Kosovës (RTK). Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova 2 paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova ofron informacion të shpejtë, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione debati dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme. Me programin gjithëpërfshirës argëtues dhe sportiv, Radio Kosova u dedikohet të gjitha moshave dhe kategorive shoqërore. Në programin argëtues sportiv, çdo ditë ofrohen informacione dhe materiale interesante nga sporti vendor dhe ndërkombëtar. Radio Kosova 2 transmeton program në 5 gjuhë të komuniteteve etnike që jetojnë në Kosovë përfshirë komunitetin shqiptar shumicë. Radio Kosova dëgjohet 24 orë drejtpërdrejt në internet në www.rtklive.com

Language:

Multilingual

Contact:

Rr. "Xhorxh Bush" nr. 41, Prishtinë, 10000, Location: Prishtinë, Republika e Kosovës +381 /0/ 38 230 102