Radio 5fm-logo

Radio 5fm

2.2K Favorites


Location:

Vardar, Macedonia

Description:

Радио 5 ФМ е терестријално радио, чиј програмски сервис е форматиран како „Говорно - музичко радио со претежно забавен општ формат. Радио 5 ФМ во етерот постои од 20.02.2001 година. 5 ФМ зрачи во Велес, на фреквенција 107.1 MHz и функционира како локално радио. Се слуша и на www.5fm.mk

Twitter:

@5fmradio

Language:

English

Contact:

ТРД Радио Мерак 5 ФМ ДОО ул. Петар Дељан бр. 59 Велес Македонија 1400 +389(0)43/231-523