Radio Maria Macedonia-logo

Radio Maria Macedonia

2.1K Favorites


Location:

Macedonia

Networks:

Radio Maria

Description:

Здружението на граѓани Радио Марија Македонија е невладина, непрофитна и непартиска организација на граѓани кои споделуваат христијански вредности, христијанска култура и поглед на свет.

Language:

Arabic

Contact:

Couvent St. Jean Rue Fouad Chéhab B.P. 850 Jounieh Liban +961 (9) 918090