Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Radio Pendimi-logo

Radio Pendimi

18.2K Favorites

More Information

Location:

Albania

Description:

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

Language:

Albanian

Contact:

Fetah Gega Nr.387 Prizren 10000 Kosova 0043 676 722 72 67


Stations

Radio Pendimi
Radio Pendimi

Radio E Cila Ua Qeteson Zemrat