Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Radio Udhezimi-logo

Radio Udhezimi

3.5K Favorites

More Information

Location:

Albania

Description:

Radio Udhëzimi ështa Radio e parë Islame në gjuhen shqipe në Gjermani. Synojmë sqarimin e fesë Islame sipas Kur'anit dhe Sunnetit tek ata qe ende nuk janë të informuar me Islamin ! Tek ne mundë të dëgjoni Ligjerata nga Hoxhallarët e hakut * Ligjerata, Ilahi { qe nuk bien ndesh me dispoyitat e Islamit} Emisione direkte kontaktuese , Kur|an dhe Kuiye te ndryshme !

Language:

Albanian

Contact:

+4915116516600


Stations

Radio Udhezimi
Radio Udhezimi

Radio e parë ne gjuhen shqipe ne Gjermani