Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads
Stortingsrestauranten-logo

Stortingsrestauranten

3 Favorites

More Information

Location:

Norway

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

Episode 60: Politikken og #MeToo

12/15/2017
More
Om politikken og #MeToo. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration: 00:34:19


Episode 59: Fredrik Solvang

12/5/2017
More
Fredrik Solvang er denne ukens gjest hos Tina & Henrik i Stortingsrestauranten. De siste 18 årene har han jobbet i ulike posisjoner i NRK, men arbeider i dag mest med politikk i Dagsnytt 18. Hvordan er det å stille politikere og andre til veggs? Og hvilken debatt synes han er mest tullete? Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller...

Duration: 00:50:34


Episode 58: Geir Sødneland

11/30/2017
More
Geir Sødneland er journalist i Stavanger Aftenblad, og er denne ukens gjest i Stortingsrestauranten. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration: 00:34:25


Episode 57: Lars Haltbrekken

11/23/2017
More
Lars Haltbrekken meldte seg inn i Natur og Ungdom i 2988, og har siden den gang vært engasjert i miljøbevegelsen. Og har faktisk vært i fengsel på grunn miljøaksjoner. I dag sitter han på Stortinget som representant for SV fra Sør-Trøndelag. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene...

Duration: 00:32:54


Episode 56: Atle Simonsen

11/15/2017
More
Denne uken er Atle Simonsen gjest i Stortingsrestauranten! 29-åringen fra Rogaland har vært formann i FpU og politisk rådgiver for både Bent Høie & Solveig Horne. Blant annet. I høst ble han valgt inn på Stortinget for Fremskrittspartiet, og sitter i arbeids- og sosialkomiteen. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til...

Duration: 00:39:53


Episode 55: "Stefan Gjermund"

11/8/2017
More
Stefan Heggelund, eller Stefan Gjermund som han blir kalt blant venner, er gjest i denne ukens episode av Stortingsrestauranten. Stefan har fått ny komité denne perioden, og sitter nå i energi- og miljøkomiteen sammen med blant annet Tina Bru. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne...

Duration: 00:37:42


Episode 53: Statsråd Henrik Asheim

10/23/2017
More
Henrik gjør sin debut som kunnskapsminister i podcasten denne uken! Hvordan er livet i regjeringen, egentlig? Det og mye annet får du svar på i denne episoden. Stortingsrestauranten er podcasten hvor Tina Bru og Henrik Asheim tar deg med inn bak dørene på Stortinget og kan gi deg noen svar på hva som foregår i norsk politikk. Har du innspill, ris, ros eller forslag til gjester? Send veldig gjerne innspillene dine til some@hoyre.no. Vi blir også glade for kommentarer og ratings i iTunes!

Duration: 00:48:18


Episode 52: Sigbjørn Aanes

10/16/2017
More
Stortingsrestauranten er endelig tilbake etter valget! Vanligvis er det Tina Bru og Henrik Asheim som leder podkasten, men sistnevnte har blitt vikarierende kunnskapsminister -- og er således ikke like tilgjengelig som tidligere. Men Tina Bru holder koken, og i denne episoden får hun besøk av Sigbjørn Aanes, statssekretær for Erna Solberg. God fornøyelse! Har du ris, ros eller innspill? Forslag til gjester? Send e-post til some@hoyre.no eller ta kontakt på fb.com/hoyre.

Duration: 00:34:24


Episode 51: Unge Høyres sommerleir

8/22/2017
More
Episode 51! Tina Bru og Henrik Asheim - direkte fra scenen på Unge Høyres sommerleir. Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til gjester? Send det til some@hoyre.no.

Duration: 00:30:40


Episode 50: Erik Skutle

8/8/2017
More
Episode 50! Tina Bru og Henrik Asheim får i denne episoden besøk av Erik Skutle, som er Høyres 1. vararepresentant til Stortinget for Hordaland, og fast møtende stortingsrepresentant som vara for Erna Solberg siden hun er i regjering. Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til gjester? Send det til some@hoyre.no.

Duration: 00:30:36


Episode 49: Sveinung Rotevatn

7/24/2017
More
I denne episoden av Stortingsrestauranten får Tina Bru og Henrik Asheim besøk av stortingsrepresentant fra Venstre Sveinung Rotevatn. "Kvitt dere med Venstre", leser vi ofte i kommentarfeltene på nettet. Hva sier Sveinung og Venstre til den påstanden? Det og mye annet finner du i den siste episoden av Stortingsrestauranten. Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til...

Duration: 00:37:04


Episode 48: Kjetil Løset

7/11/2017
More
I denne episoden av Stortingsrestauranten får Tina Bru og Henrik Asheim besøk av TV 2-journalist Kjetil Løset. Det blir nerding om meningsmålinger og valgresultater. Kanskje kan Kjetil spå noe om stortingsvalget til høsten? Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til gjester? Send det til some@hoyre.no.

Duration: 00:38:37


Episode 47: Erna Solberg

6/28/2017
More
I denne episoden får Tina Bru og Henrik Asheim besøk av sjefen sjøl: Erna Solberg! Hvor lang tid tok det før Erna følte seg helt hjemme i statsministerrollen? Hvordan er det egentlig å være statsminister? Og ikke minst: Er hun og Høyre klare for valgkamp? Kos deg med episoden, og del den gjerne med vennene dine! Om du lytter via iTunes blir vi veldig glade for ratings og kommentarer. Har du innspill eller forslag til gjester? Send det gjerne til some@hoyre.no.

Duration: 00:42:53


Episode 46: Stortingets blideste mann, Bård Hoksrud, er gjest!

6/20/2017
More
Denne uken får Henrik Asheim og Tina Bru besøk av Stortingests kanskje blideste mann: Bård Hoksrud! God fornøyelse.

Duration: 00:33:14


Episode 45: Hans-Petter Nygård Hansen

6/14/2017
More
I denne episoden av Stortingsrestauranten får Tina Bru og Henrik Asheim besøk av kommunikasjonsrådgiver Hans-Petter Nygård Hansen. Tema blir sosiale medier og den digitale valgkampen! Hvor fornøyd er egentlig Hans-Petter med hvordan partiene gjør det på sosiale medier?

Duration: 00:38:18


Episode 44: Heidi Nordby Lunde

6/9/2017
More
Etter en lang dag i Stortinget (les: ni timer debatt om kommunereform) fant Tina og Henrik frem podkastmikrofonene og inviterte Heidi Nordby Lunde til en lun prat. Hør episode 44 av Stortingsrestauranten nå!

Duration: 00:37:53


Episode 43: NRK-journalist Ingunn Solheim om debattkultur

5/31/2017
More
Ukentlig podcast fra Høyres stortingsrepresentanter Tina Bru og Henrik Asheim. I denne episoden er journalist og programleder Ingunn Solheim, kanskje mest kjent fra Debatten på NRK, gjest. Hva synes hun egentlig om partienes måte å debattere på? Det - og mye annet - får du svar på i denne episoden av Stortingsrestauranten.

Duration: 00:43:50


Episode 42: Peter Christian Frølich aka. PC er gjest!

5/24/2017
More
Ukentlig podcast fra Tina Bru og Henrik Asheim. Stortingsrepresentant fra Høyre, Peter Christian Frølich, er gjest i denne episoden. Legg ellers merke til den fine (?) nye lyden på slutten av podcasten.

Duration: 00:28:29


Ep41 - Grønnhetstyranniet vs. Rai Rai

5/18/2017
More
I denne episoden av Stortingsrestauranten snakker Tina og Henrik om Grønnhetstyranniet og at Bjarne Brøndbo har blitt Høyre-medlem. Rai Rai!

Duration: 00:33:35


Ep40 - Om alt og ingenting

5/11/2017
More
Episode 40 av Stortingsrestauranten med Tina Bru og Henrik Asheim. Denne episoden handler om alt. Og ingenting.

Duration: 00:38:29

See More