Top Albania Radio-logo

Top Albania Radio

56.6K Favorites

Location:

Tirana County, Albania

Description:

Top Albania Radio, radio me e madhe ne Shqiperi, lindi ne 14 shkurt te vitit 1998 diten e te dashuruareve.Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, por dhe me nje larmi programesh kulturore e sportive.

Twitter:

@topalbania1

Language:

Albanian

Contact:

QNK, Blv “Deshmoret e Kombit”, Tirana, Albania +35542247492